wtf?

Zaczęty przez Beatronix, Czerwiec 21, 2009, 04:02:24 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Beatronix

a propo tematu:

Cytat
<Lurker> Odezwal sie czlowiek, ktory pewnie caly czas siedzi na powietrzu i zabawia sie z dziewczynami. Czlowieku, zycie to nie tylko piwo i laseczki! Zszedlbys sobie czasem do piwnicy i zobaczyl, ze przy komputerze i ksiazkach tez jest zycie. Nie siedzac przy kompie tylko staczasz sie: najpierw dziewczyna i seks, pozniej praca, a nastepnie juz z goreczki slub, dzieci, szczesliwa rodzina.... Zastanow sie, czy chcesz tak skonczyc... Zal mi Cie...

Zovi

Cytat: Beatronix w Czerwiec 22, 2009, 10:35:46 PM
a propo tematu:

Cytat
<Lurker> Odezwal sie czlowiek, ktory pewnie caly czas siedzi na powietrzu i zabawia sie z dziewczynami. Czlowieku, zycie to nie tylko piwo i laseczki! Zszedlbys sobie czasem do piwnicy i zobaczyl, ze przy komputerze i ksiazkach tez jest zycie. Nie siedzac przy kompie tylko staczasz sie: najpierw dziewczyna i seks, pozniej praca, a nastepnie juz z goreczki slub, dzieci, szczesliwa rodzina.... Zastanow sie, czy chcesz tak skonczyc... Zal mi Cie...
To IMO epic :D .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Imker

Ja nie chcę tak skończyć :(
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

DIO

no praca, zona, dizeci, szczesliwa rodzina , najgorsze co moze spotkac czlowieka w zyciu

Imker

Lepiej umrzeć przed kompem z wycieńczenia, niż marnować sobie życie.
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

nienawidzehomikuw

Lepiej umrzeć przed kompem, niż mieć szczęśliwą żone, rodzinę i dzieci. =O

:( Twój Stary

System

Lepiej umrzeć z kilkoma panienkam w łóżku, trzymając w ręku tequile wartą 1 mln dolcow, w drugiej zas...lewy cycek dody oO
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Sebal

Cytat: System w Czerwiec 23, 2009, 06:40:31 PM
Lepiej umrzeć z kilkoma panienkam w łóżku, trzymając w ręku tequile wartą 1 mln dolcow, w drugiej zas...lewy cycek dody oO

System, tym to mnie rozbroiłeś... Anyway, a według mnie może obejść się bez żony ale dziecko musi być?
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

McViRR

text  bea to suchar z basha i ma conajmniej rok :F

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

Beatronix

stary, przyznaje, ja go nie miałem z basha tylko ze źródła czyli grupy dyskusyjnej (tak mi się przynajmniej wydaje ze to jest źródło) mojego wydziału, ale i tak epic:)