Witaj
Gość

Wątek: postac pod oly  (Przeczytany 1802 razy)

• Pochwał: 0

postac pod oly
« dnia: Czerwiec 29, 2009, 01:46:30 pm »
witam
mam pytanie odnosnie postaci do olimpiady. zastanawiam sie nad sh/ps jednak nigdy nim nie gralem i nie wiem jak bedzie sie na oly spisywal wiem tylko ze na ful bufie jest bardzo dobry na pvp jednakze mi chodzi tylko i wylacznie o oly. bedzie to moj pierwszy start, czy startujac w zawodach trzeba miec na subie jakiegos bufera zeby odniesc sukces czy mozliwe jest to postacia ww? ewentualnie myslalem o sh/xx lub ps/xx tylko tak jak mowie nie wiem czy na subie musi byc jakis buf.
pozdrawiam kitcat   8)

• Pochwał: -1

Odp: postac pod oly
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 29, 2009, 03:01:37 pm »
czy na oly nie jest tak ze tylko self wchodzi w gre??
oge sie mylic i jak sie myle to mnie poprawcie.

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 29, 2009, 03:07:49 pm »
tak tylko self, do co tej subclasy to gram na servie z interlude

• Pochwał: 1

• Mam was gdzieś pfff.. Nie kocham was^^
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 29, 2009, 03:58:35 pm »
sps/ee lub glad/pp

Gram na arenie wiec wiem jaka postać jest dobra sam mam SH/PS kolega ma hero na nim...ale aż taki dobry na oli nie jest bo nie ma fullbuff
A co to takiego -_-' <----  <lol>?

Podpisu nie ma i nie bedze :P

Tylko nie mówić ze podpis za długi....-_-'
/Cubu$
Podpis był za długi i mnie denerwował. Więc skróciłem.

btw. Nie koffam ciebie.....

/Cubu$
Oj no nie przesadzaj :*

Stwierdzam fakty:) I tak ci tego nie wybaczę

« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 03, 2009, 06:40:06 pm »
witam
mam pytanie odnosnie postaci do olimpiady. zastanawiam sie nad sh/ps jednak nigdy nim nie gralem i nie wiem jak bedzie sie na oly spisywal wiem tylko ze na ful bufie jest bardzo dobry na pvp jednakze mi chodzi tylko i wylacznie o oly. bedzie to moj pierwszy start, czy startujac w zawodach trzeba miec na subie jakiegos bufera zeby odniesc sukces czy mozliwe jest to postacia ww? ewentualnie myslalem o sh/xx lub ps/xx tylko tak jak mowie nie wiem czy na subie musi byc jakis buf.
pozdrawiam kitcat   8)
sps/ee lub glad/pp

Gram na arenie wiec wiem jaka postać jest dobra sam mam SH/PS kolega ma hero na nim...ale aż taki dobry na oli nie jest bo nie ma fullbuff
gladowi strasznie osłabili cryty. ja bym Ci proponowal pw/sws'a albo widzialem tez ze th/pal ladnie daje teraz ale pewnie drake to zmieni :)