Rozumiem że jeżeli powstanie serwer gracii to dex i wrath zostaną usunięte? Bo zastanawiam się czy nie zacząć od nowa gry na dexie
niee... wzwizku z tym że niby powstanie ten nowy server usuneli {NIESTETY}Fury i {NASZCZĘŚCIE}roxy x(
Nie ma to jak niedoinformowanie na całej linni eehhh... Fury i Roxy nie należało do dexa tylko do frienz network, a to ze dex i frienz współpracowali i mieli razem 4 serwery i te dwa które zostały wymienione i które usunięto to nie przez to ze niby ma wstać nowy serwer dexa, tylko całe TFN wycofało się z projektu i zakończył swoje istnienie na przełomie czerwca a lipca, większość zwalając na graczy którzy wyrobili zła renomę właśnie TFN. A cała sytuacja tez nie była za dobra dla dexa zatem postanowiono podziękować ekipie Dukegr. A jeśli chcesz poczytać dlaczego TFN przestało istnieć polecam zobaczyć ich oświadczenia na stronie http://www.tfn.gr/
Bzdura...
Duke rozwiazal TFN z powodu listu od NC Soft, w ktorym dawali mu 3 meisiace na rozwiazanie wspolpracy z Dex, poniewaz maja zbyt duza ilosc graczy i za duza kase na tym tzrepia, dla NC Soft maksymalna ilosc graczy to 20 tys, potem ci zaczna robic kolo dupy... Catalin tez dostal taki list...
poza tym Roxy/Fury przynosily Duke same straty...
Na Dex i Wrath w godzinach siege gra ok 12 tys ludzi, jak otworza nowy low rate to dobija do limitu 20 tys, nie myslce ze Catalin sie tym nie martwi.., Roznica jest taka ze z NC Soft da sie rozmawiac...
lf confirmation odnośnie dex&frienzl
Niema juz Frienz...
no to wiadomo nie wiem jaki cel stawiac x100 na dobrych plikach. skoro nie ma low rejta orpocz ruskich na tak dobrych plikach.
Bo nie kazdy lubi low rate.
poza tym servery dex i wrath przejda wkrotce na Gracie, ale jak zawsze Catalin lubi trzymac wszystkich w niepewnosci, i tylko walne info 24h przed aby zrobic update clienta.
Kto to Liquid(jaki serwer frienz?)
Wystarczy ze wiesz ze jest to osoba kompetentna. Zreszta sprawami techniczynymi tzn. update i tak bedzie sie zajmowal Catalin
A tak ogolnie, to wiem ze 100x bedzie najpozniej w lutym, moze wczesniej... A o low rate to mozecie raczej pomazyc bo z tego co wiem Catalin aktualnie nie ma funduszy by otworzyc dodatkowy low rate. I prawdopodobnie przez najblisze pol roku sie to nie zmieni. No chyba ze Liquid otworzy gdzie drugi server jak 100x sie ustablizuje... Chodz on woli high rate...