Pytania/Prezentacje Klanów/Dyskusja na temat nowego DEX'a

Zaczęty przez Torres, Lipiec 20, 2009, 11:26:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DonK.

sry ale lepsze to niz twoje selfowny,smutne x2  :oops:
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

fedur

nawet nie zaczynaj tematu selfown...

aaa i  :oops: bo widze ze dostajesz orgazmu jak klikasz tego emotka wiec prosze przytrzymaj kwiatka i dajesz w Doniczke malutki!

DonK.

Hapszasin

cOmboss

flame!
Cytat: fedur w Luty 08, 2007, 10:38:21 AM
a ja bym dodał Krasiom jakąś klase typu nuker... przeciez Krasie wladają zywiołem ziemi wiec jakies skille mozna by do tego kopsnąć i wcale by to glupio nie wyglądało...

lulz.  :oops:
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

Bled

wg mnie jakis dd kras by sie nadal czy to mage czy ficzyny ale fajnie zeby jakis byl.

cOmboss

Nie zrozumiałeś. Kiedyś fedurek to była taka ciotka, a teraz zgrywa pozera, że jest pro. No żal.
w8ing for rpg club 5x.
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

Mc6

każdy był kiedyś taką ciotką  :D

ome1

ja byłem od zawsze zajebisty :)

seken

Cytat: RazielIII w Styczeń 09, 2010, 11:47:43 PM
@HellSign geno to jest lol clan, wyfarmia sie i quitna tak jak to bylo na relo/celes
/true
Na celesie po chyba 1 miechu albo nawet mniej leavneli, bo war za slaby byl, poprostu na celesie nie bylo takich no-lifow jak geno
Cytat: cOmboss w Styczeń 10, 2010, 01:47:37 PM
flame!
Cytat: fedur w Luty 08, 2007, 10:38:21 AM
a ja bym dodał Krasiom jakąś klase typu nuker... przeciez Krasie wladają zywiołem ziemi wiec jakies skille mozna by do tego kopsnąć i wcale by to glupio nie wyglądało...

lulz.  :oops:

popieram teorie o nukerze  :oops:

ome1

geno miało może 1 ogarnięte pvp pt reszta to był jeden wielki LOL ich przewaga polegała na tym że olali fun na początku servera i zaczeli farmic farmic farmic 0 pvp jak już dochodziło do sytuacji w której musieli walczyć palili bsoe :D gdy sie wyfarmili zdobyli hero zaczęli oddawać wojny i myśleli że są fajni a gdy juz ich server zaczął doganiać zrobili quita tak samo jak zrobili na nanaki :D

seken

Cytat: ome1 w Styczeń 10, 2010, 08:37:45 PM
geno miało może 1 ogarnięte pvp pt reszta to był jeden wielki LOL ich przewaga polegała na tym że olali fun na początku servera i zaczeli farmic farmic farmic 0 pvp jak już dochodziło do sytuacji w której musieli walczyć palili bsoe :D gdy sie wyfarmili zdobyli hero zaczęli oddawać wojny i myśleli że są fajni a gdy juz ich server zaczął doganiać zrobili quita tak samo jak zrobili na nanaki :D
dokladnie
Na poczatku tylko farm farm farm zero wiekszych pvp, wyfarmili sie do s-grade hero/noble itp
Potem zaczeli walczyc i pisali ze wszyscy slabi sa, bo ich pokonac nie moga na mass, z reszta jak juz sie wyfarmili to baiuma oni ubijali

fedur

Cytat: cOmboss w Styczeń 10, 2010, 03:30:57 PM
Nie zrozumiałeś. Kiedyś fedurek to była taka ciotka, a teraz zgrywa pozera, że jest pro. No żal.

sęk w tym że nie twierdze iż jestem pro , choćby jak Ty czy choćby Donk ktory jest o kurwa jakim factorem jak to on pisze.

a co do zdania napisanego hmm prawie 3 lata temu, nadal bym tak napisal i nadal twierdze ze to moglo by sie sprawdzić.

wiec troche Ci nie wyszlo :F

ale mkey...

cOmboss

Cytat: fedur w Styczeń 10, 2010, 09:55:30 PM
Cytat: cOmboss w Styczeń 10, 2010, 03:30:57 PM

sęk w tym że nie twierdze iż jestem pro , choćby jak Ty czy choćby Donk ktory jest o -_-'a jakim factorem jak to on pisze.

a co do zdania napisanego hmm prawie 3 lata temu, nadal bym tak napisal i nadal twierdze ze to moglo by sie sprawdzić.

wiec troche Ci nie wyszlo :F

ale mkey...

Ej ale nie tłumacz się  :oops:
w8ing for rpg club 5x.
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

fedur

Ej ej ale postaraj sie następnym razem jak już ? (nawet w kwestii odpowiedzi.) :bag:

DonK.

dobrze juz dobrze nikt sie nie smieje juz, serio mowie nie smiejcie sie takie dzieci sa bardzo wrazliwe!
Hapszasin

fedur

Dobrze Donkusiu juz sie nie smiejemy, przepraszam. Jesteś dużym chlopczykiem, nie dlugo zdasz Szkole podstawowa i pojdziesz do Gimazjum, poznasz kolegów nowych, moze jakas dziewczyne wkoncu poznasz a nie tylko z bys chcial z tatusiem w wannie sie bawic no juz moj Ty mężczyzno! :*

Matim

Następny spam będę usuwał i karał minusami.

DonK.

fetor i Ty o kreatywnosci piszesz? przeciez to kopiuj wklej bylo, przypominajc
still weak!  :oops:

wracajac do tematu, jest juz podana data czy predzej u nas Freya wejdzie?
Hapszasin

Bulls

czy ktos na tym forum jest z klanu OOWW? :D
jesli tak to prosze pm .

serdel

Ktos sie stąd szykuje na ten serwerek? Gdzies na forum dexa wyczytalem, ze prawdopodobnie bedzie rates 5x. Byłoby calkiem przyjemnie gdyby tak bylo.

h47d1r

Wszyscy się napalili kilka miesięcy temu, ale ile można trwać w stanie Linejdżowego wzwodu? <lul>

brak informacji = brak zainteresowania ;P
Cytat: KokyTeHko w Styczeń 14, 2010, 10:12:13 PM
Cytat: RazielIII w Styczeń 14, 2010, 10:07:59 PM
edit: sps to ja na sd zabijam, a ty mi to mowisz o 2 pt
To skoncz grac na l2j servach i wyjdz gdzies, gdzie ludzie wiedza jak grac.

seken

Cytat: Matim w Styczeń 11, 2010, 01:56:05 PM
Następny spam będę usuwał i karał minusami.
cos wasza dyskuje sie skonczyla jak matim to napisal^^
Jestem pewien ze catalin dalej niewie jaka kronike zrobi to n/c.
O rpg club to przynajmniej wiemy dokladniej date startuje kronike itp
A o dexie? data startu? miala byc z pol roku temu jak nie wczesniej, kronika? ano ma byc 100 gf czy tam hb tyle ze catalin nawet nie wie jaka kronike zrobi

h47d1r

Kronika?
Rate?

Dlaczego ma mnie interesować nazwa czy samo ETA (w dodatku bez konkretnej daty) skoro nie ma podstawowych danych? o0
Cytat: KokyTeHko w Styczeń 14, 2010, 10:12:13 PM
Cytat: RazielIII w Styczeń 14, 2010, 10:07:59 PM
edit: sps to ja na sd zabijam, a ty mi to mowisz o 2 pt
To skoncz grac na l2j servach i wyjdz gdzies, gdzie ludzie wiedza jak grac.