Witaj
Gość

Wątek: [Problem] GameGuard | Brak skilli i części menu admina  (Przeczytany 1952 razy)

• Pochwał: 0

[Problem] GameGuard | Brak skilli i części menu admina
« dnia: Lipiec 31, 2009, 01:35:14 am »
Witam. Ostatnio kumpel z osiedla wciągnął mnie i innych moich znajomych do świata l2. Doszliśmy jednak do wniosku, że najlepiej nauczymy się walczyć pvp bić bossy i w ogóle o grze na własnym serwerze.

No więc stawiamy serwer u kumpla (wszystko zgodnie z poradnikiem http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,9450.0.html) . Serwer się uruchamia, wchodzimy na niego, lecz bardzo szybko dostajemy Errory, chyba wszystkie możliwe o Game Guardzie :/  Raz, że wykrył hacka, raz, że nie można go uruchomić :/ No i mam tutaj pytanie, czy da się go jakoś wyłączyć, ale chodzi mi o całkowite wyłączenie, bo zmiana GameGuardEnforce i GameGuardProhibitAction na False nic nie daje :/

Cały dzień siedzieliśmy w google. Zmienialiśmy GameGuardy na FIX, jakieś Patchery, próbowaliśmy go wyłączyć, zmiana core i nwindow też nic nie pomagała. W pliku hosts też dopisywaliśmy linijki wszystkie znalezione w google. I nic nie pomagało.

Ale mojego kumpla wywala dopiero po kilku sekundach, a czasami po minucie, i zdążył zobaczyć, że nie działają skille, i nie cały panel admina działa. Po prostu nie wyszukuje plików htm. Czy może to być powiązane z tym GG ?
Podejrzewałem, że może to pliki serwera są złe, ale w takim razie gdzie są dobre ? :/

Proszę Was bardzo o pomoc i z góry dziękuję.

P.S. Zapomniałem dodać że chodzi o klienta C5, ale może być również C4 :)
« Ostatnia zmiana: Lipiec 31, 2009, 02:59:21 am wysłana przez Snickers »

• Pochwał: 18

• <3
Odp: Wyłączanie GameGuard na serwerze | Brak skilli i części menu admina
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 31, 2009, 01:38:42 am »
Zmień nazwę temat tak, aby była według regulaminu. A w tedy spróbuję pomóc ;-)
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

• Pochwał: 22

Odp: [Problem] GameGuard | Brak skilli i części menu admina
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 31, 2009, 10:49:49 am »
Przeczytaj nowe FAQ, jest tam trochę o unicestwieniu GameGuarda. Po drugie, jeżeli zaczniecie grę od zabawy na własnym serwerze to gra na serwerach, na których będziecie grać na poważnie, nie sprawi wam wiele radości. Co to za frajda z odkrywania nowych lokacji i przedmiotów... na GM'ie...

• Pochwał: 18

• <3
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 31, 2009, 11:13:05 am »
Przeczytaj nowe FAQ, jest tam trochę o unicestwieniu GameGuarda. Po drugie, jeżeli zaczniecie grę od zabawy na własnym serwerze to gra na serwerach, na których będziecie grać na poważnie, nie sprawi wam wiele radości. Co to za frajda z odkrywania nowych lokacji i przedmiotów... na GM'ie...

Zgodzę się, ja dopiero po 3 latach, postawiłem serwer ( a wcześniej większość odkryłem sam :P) także, lepiej pograjcie od razu na serwerze a nie stawiacie własny ;)
Sebal- Life ...

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

• Pochwał: 22

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 11, 2009, 07:19:39 pm »
Temat przedawniony, archiwum.