Guild Wars 2

Zaczęty przez Inidriel, Sierpień 27, 2009, 12:13:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

AndyBishop

Ja sprzedałem The Secret World nowe i też przymierzam się do zakupu ale nie wiem czy nie kupić po premierze. Co dostane za bonus za preordera ?

Shen

Takie słabe to secret world?

AndyBishop

wq. mnie zajebiste. ale udało mi się że dostałem 2 klucze :)

Obsess

Gdzie najtaniej można dostać pre-purchase key?

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Obsess

Thombstone

Znamy godzine headstartu 25.08.12r. -> odliczanie rozpoczete na https://www.guildwars2.com/en/ (wydaje mi sie ze bedzie to o 11:00 lub 9:00), ale moge sie mylic, bo nie chcialo mi sie przeliczac godzin.

Atti

a jutro stress test chyba od 21 do 1 w nocy

DIO

Dzisiaj , 2 sierpnia i tak od 21 do 1  w nocy.

Thombstone

Na czym ma polegac stress test i kto bedzie mial do niego dostep? Tylko ci co kupili GW2?

Djiinn

Niby dali notke ze postacie z bety nie zostały jeszcze skasowane i bedzie je mozna uzyc na stresstescie ale chodzi tylko o pre-ordery? nie mam pojęcia... za 8h się przekonamy ;>
Franc/TooHotForYou

Cezary93

Cytat: Thombstone w Sierpień 02, 2012, 11:28:35 AM
Na czym ma polegac stress test i kto bedzie mial do niego dostep? Tylko ci co kupili GW2?
ten test polega na wpuszczaniu hołoty na serwer i sprawdzenie pingów, crashów itp. związanych z maszyną i sprawami technicznymi, do bety mają dostęp tylko ci, którzy kupili wersję pre-purchase
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

Thombstone

Przynajmniej mam orginalke pre-purchase i bede mogl sobie na te kilka godzin sprobowac wejsc.

impos89

Cytatten test polega na wpuszczaniu hołoty na serwer i sprawdzenie pingów, crashów itp. związanych z maszyną i sprawami technicznymi, do bety mają dostęp tylko ci, którzy kupili wersję pre-purchase

Ale prawdziwy Stress test będzie w pierwszych dniach po premierze, bo wtedy reszta hołoty się zleci.
Polaczkowo:
Impos - Aeore Healer lvl 93 / Wynn Summoner 85 / TH 58
klan - Kowale
CP Sairea

Cezary93

Dlatego nie mają jednego czy dwóch serwerów na Europę i Amerykę, tylko z 40 łącznie :)
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.

Arimas

Cytat: Cezary93 w Sierpień 02, 2012, 06:11:15 PM
Dlatego nie mają jednego czy dwóch serwerów na Europę i Amerykę, tylko z 40 łącznie :)
To będzie niezły fail jak ze swotr

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Cezary93

Niekoniecznie, na samych beta testach można było zobaczyć łącznie ze 30 serwerów z traffic Full/High, pozostałe Medium albo Low.

Arimas

Cytat: Cezary93 w Sierpień 02, 2012, 07:16:44 PM
Niekoniecznie, na samych beta testach można było zobaczyć łącznie ze 30 serwerów z traffic Full/High, pozostałe Medium albo Low.
Nie hejtuje GW2 tylko patrze na przykładzie innych gier na które był taki hype, jak coś ;D
A może po prostu dopuścili ruskich i chińczyków do grania razem z europą/usa ;D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Cezary93

Ktoś jeszcze nie może się zalogować na stress test i wyskakuje mu błąd z routerem albo firewallem?

Shen

Cytat: Arimas w Sierpień 02, 2012, 08:45:52 PM
Nie hejtuje GW2 tylko patrze na przykładzie innych gier na które był taki hype, jak coś ;D
GW2 to inna bajka bo ma spora baze graczy z jedynki, do tego nie ma abonamentu, więc ludzie nie beda tak masowo po 30 dniach odchodzic.

Arimas

Cytat: Shen w Sierpień 02, 2012, 09:15:16 PM
Cytat: Arimas w Sierpień 02, 2012, 08:45:52 PM
GW2 to inna bajka bo ma spora baze graczy z jedynki, do tego nie ma abonamentu, więc ludzie nie beda tak masowo po 30 dniach odchodzic.
No GW ma tą przewagę, że od razu wychodzi w europie a np. taka TERA nie dość, że w prowadzona w EU przez froglolo to jeszcze cała to cholerna westernizacja(IMO. powinni komuś jaja za to obciąć) zabrała sporo contentu nie wypełniając niczym innym tych luk

Djiinn

Cytat: Cezary93 w Sierpień 02, 2012, 01:14:58 PM
Cytat: Thombstone w Sierpień 02, 2012, 11:28:35 AM
ten test polega na wpuszczaniu hołoty na serwer i sprawdzenie pingów, crashów itp. związanych z maszyną i sprawami technicznymi, do bety mają dostęp tylko ci, którzy kupili wersję pre-purchase

wrong, działają konta z BWE3
Franc/TooHotForYou

Cezary93

Cytat: Djiinn w Sierpień 02, 2012, 10:20:51 PM
Tak, ale tylko w tym teście działają.

Djiinn

Cytat: Cezary93 w Sierpień 02, 2012, 10:29:33 PM
Cytat: Djiinn w Sierpień 02, 2012, 10:20:51 PM
Tak, ale tylko w tym teście działają.

no a mowimy o jakimś innym?
Franc/TooHotForYou