Witaj
Gość

Wątek: PersonaNonGrata  (Przeczytany 3558 razy)

• Pochwał: 0

PersonaNonGrata
« dnia: Październik 31, 2009, 09:26:49 pm »
Klan AllStars się rozpadł i teraz jesteśmy w PersonaNonGrata. Zapraszamy
w grze: SeniorSiara, JonyKamol, Huve, Tasiorus, Ekalari, Lalus, Pytas, Isormour, Century, martinos.

Filmik prmujący: http://www.youtube.com/watch?v=bOXGfpdDXHk

Pozdrawiam , Huve.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 18, 2010, 01:54:56 pm wysłana przez Huvee »

Odp: LastRes0rt x10 Alpha
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 01, 2009, 11:43:52 pm »
Witam ponownie. Wcześniej pojawiałem się tu już kilka razy żeby zachęcić Was do klanu PersonaNonGrata. Jak pewnie część Was grających na alphie przedtem wie, że był również drugi dobry Polski klan AllStars. Niedawno nastąpiło połączenie obydwu klanów i teraz ogólnie jest fajny zerg ;) Rekrutujemy tylko Polaków, -_-'ista atmosfera, siege, mass pvp, sporo mocnych wojen, w niedalekiej przyszłości walka o epiki, mamy również jednego Hero i myślimy o kolejnych. Zachęcam do dołączenia i ogólnie na grę na serwerze alpha x10. Dodam ejszcze tyle, że powstał wątek na Abyssie o przeniesieniu postaic z Bethy, x5 oraz x13 na Alphe, więc może być tutaj na prawdę interesująco ;)

P.S. Ch w Giran i TeamSpeak.

Co najważniejsze to to co w temacie - klan nazywa się LastRes0rt.
Pm w grze: Huve, Tosia, SeniorSiara, Sniezynka, Ekalari, Tasiorus, thc.

Forum: www.lastres0rt.fora.pl

Pozdrawiam , Huve.

Witam gram na abyss x5 jak wiadomo server umarł i jest topic o przeniesieniu postaci miedzy innymi na x10 alfa tylko jak to w zwyczaju adminów abyssa Gm ktory zalozył topic znowu się w nim nie udziela i nie wiadomo co i jak dalej bedzie jest mnóstwo opinii na ten temat.Wiadomo tylko jedno jeśli ludzie stracą Epicki i EQ to 70 % graczy nie skorzysta z tego przeniesienia.

• Pochwał: 5

• Head Shoot!
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 02, 2009, 12:01:09 am »
Doszly mnie sluchy na temat przeniesiania z x5 na x3 . Przeniesienie nastapi po nieznacznym zdelevelowaniu postaci oraz utracie epikow.
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 02, 2009, 08:14:23 am »
Ludzie chcą, aby x5 przeszło na x3, a betha i x13 na x10 (niektórzy chcą nawet żeby x7 przenieść...)
Czyli krótko mówiąc: x5 -->x3; x10 Beta + x13 --> x10 alpha
Ale to nie temat do tego ;)

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 02, 2009, 01:43:07 pm »
Doszly mnie sluchy na temat przeniesiania z x5 na x3 . Przeniesienie nastapi po nieznacznym zdelevelowaniu postaci oraz utracie epikow.

Pozwolę sobie dodać ze przy utracie epików to za duzo osob to nie przejdzie lepiej juz zmienic server.