Kolejny taki sam flame o DA....

Zaczęty przez Roxis, Listopad 13, 2009, 11:34:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Wiele popularnych privów ma online na poziomie +3-4k online.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Kard

Cytat: Alarion w Kwiecień 19, 2010, 09:28:44 AM
Wiele popularnych privów ma online na poziomie +3-4k online.
Ale, że co? proponujesz przeniesienie się na privy? O.o
Ty masz jakąś fobie na punkcie małego online na serwie?
Czy ktoś cię zmusza do grania na lunie , franzu czy też teonie?
Widzę już po raz ch. wie który te twoje teksty o małym online, to już gorzej niż ruski na hero czacie, co ty myślisz, ze jakąś Amerykę odkrywasz? średniointeligentna osoba może to swobodnie sobie sprawdzić, wyjaśnij mi, bo kompletnie nie rozumiem po co to powtarzasz jak jakąś mantrę, podnieca cię to czy jak? a może to jakaś misja dziejowa?
a może tak:
TAK ALARION MASZ RACJĘ NA EUROPEJSKICH SERWERACH JEST BARDZO SŁABY ONLINE, WIĘKSZY JEST NA NIEJEDNYM PRIVIE UDAJĄCYM l2, ALE MIEJ ŚWIADOMOŚĆ, ŻE LUDZIE KTÓRZY TAM GRAJĄ, ALBO DECYDUJĄ SIĘ ZACZĄĆ GRAĆ MAJĄ TO GŁĘBOKO W DUPIE! :oops:
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Caim

Gra jeszcze ktoś normalny na Lunie?
Doszły mnie słuchy (z T), że pewna osoba ze "ścisłego kierownictwa" DA wyłapała banika :).
Potwierdza to były członek tego zacnego klanu (przy okazji gz za rozwalenie sojuszu DA z Enigmą).

Nie mam 100% pewności ale wiele wskazuje że

Ganymede - BANNED

Na Lune zaglądam sporadycznie więc LF confirm
Cytat: Kard w Maj 30, 2008, 11:33:07 AM
na poczatku bylem zajadlym wrogiem botowania i kupowania adeny, ale powoli mi sie zmienily
(...)
ja nie botuje (w tej chwili, ale wszystko sie moze zmienic :) ), ale to nie dlatego ze to potepiam itp. poprostu:
- nie wiem jak to zamontowac, a nie chce mi sie szukac i dowiadywac co i jak
- boje sie, że dostane bana, a wbrew temu co sie pisze mozna go wylapac i wiem to z doswiadczenia, bo tak stracilem postac
(...)
a i jeszcze jedno zauwazylem taka dziwna prawidlowasc, ze czym ktos glosnie krzyczy, ze nie botuje, to sie jakos tak dziwnie sklada, ze sam zaczyna to robic

Kard

Cytat: Caim w Kwiecień 29, 2010, 09:07:05 AM
Gra jeszcze ktoś normalny na Lunie?
Witamy trolla Astilie po tak długiej przerwie czyżby znów się zaczynał stek głupot, kłamstw i płaczu notorycznego failera?

Cytat: Caim w Kwiecień 29, 2010, 09:07:05 AMDoszły mnie słuchy (z T), że pewna osoba ze "ścisłego kierownictwa" DA wyłapała banika :).
I znów te niespełnione marzenia, może za mało petycji wysłałeś, z ilu to kont miały iść? z kolegą maisparem coś wam ta akcja się nie powiodła. 

Cytat: Caim w Kwiecień 29, 2010, 09:07:05 AM(przy okazji gz za rozwalenie sojuszu DA z Enigmą).
buhahaha, nie ma to jak mieć swój świat i powtarzać głupoty gdzieś tam usłyszane, no cóż rozczaruję cię, nie było żadnego sojuszu z Enigmą, więc bardzo trudno rozwalić coś co nie istnieje, zresztą w Enigmie już niewielu graczy pozostało, teraz chyba znów WAR się odbudowuje, niemniej staramy się nie walczyć z nikim kto walczy z T, więc zazwyczaj działamy w porozumieniu z Enigma i WAR-em

Cytat: Caim w Kwiecień 29, 2010, 09:07:05 AMNa Lune zaglądam sporadycznie więc LF confirm
czyżby znow:
Cytat: Caim w Marzec 20, 2010, 05:56:06 PM
Po 7 miesiącach przerwy zalogowałem sie na Lune - masakra. L2j mają sie lepiej. NcSoft już odpuścił L2?
weź sobie odpuść :noob: -ie offa i bujaj się dalej na swoich lolprivach 

Madith

dostal gany tego bana czy nei ?:) bo tego jednego zapomniales zquotowac
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Kard

Cytat: Madith w Kwiecień 29, 2010, 09:56:00 AM
Gany należy do "ścisłego kierownictwa" klanu DA, więc skoro nadal marzenia Trolla się nie spełniły to wydawało mi się, że jasno sie wyraziłem :)

ale ok GANYMEDE NIE DOSTAŁ BANA, bo ciężko go dostać za nic

Jescze się nie przyzwyczaiłeś, że ten Troll pisze prawdę tylko jak się pomyli?  :D

Madith

ja sie do niczego nie przyzwyczajam...uzytkownicy tak czesto przychodza i odchodza :D
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Caim

Od trolli z problemami emocjonalnymi nie oczekuję odpowiedzi. Właśnie z tego powodu moje pierwsze pytanie brzmiało "czy gra jeszcze ktoś normalny na Lunie?" Dalej czekam na potwierdzenie.

Opowieści o działaniu w porozumieniu z Warem i Enigmą możesz sobie w buty wsadzić mitomanie. Akurat wiem że oba klany uważają was za największych debili na serwerze. Wojnę z Enigmą też WY odwołaliście.

Wracjaąc do tematu... jeżeli jest ktoś zorientowany kogo OSTATNIO ZBANOWALI z kierownictwa DA to proszę o info.
na poczatku bylem zajadlym wrogiem botowania i kupowania adeny, ale powoli mi sie zmienily
(...)
ja nie botuje (w tej chwili, ale wszystko sie moze zmienic :) ), ale to nie dlatego ze to potepiam itp. poprostu:
- boje sie, że dostane bana, a wbrew temu co sie pisze mozna go wylapac i wiem to z doswiadczenia, bo tak stracilem postac
(...)
a i jeszcze jedno zauwazylem taka dziwna prawidlowasc, ze czym ktos glosnie krzyczy, ze nie botuje, to sie jakos tak dziwnie sklada, ze sam zaczyna to robic

Kard

Cytat: Caim w Kwiecień 29, 2010, 11:09:56 AM
Od trolli z problemami emocjonalnymi nie oczekuję odpowiedzi. Właśnie z tego powodu moje pierwsze pytanie brzmiało "czy gra jeszcze ktoś normalny na Lunie?" Dalej czekam na potwierdzenie.
Na lunie grają tylko normalni gracze, wszystkie przygłupy wyniosły się razem z tobą :)

Cytat: Caim w Kwiecień 29, 2010, 11:09:56 AMOpowieści o działaniu w porozumieniu z Warem i Enigmą możesz sobie w buty wsadzić mitomanie. Akurat wiem że oba klany uważają was za największych debili na serwerze. Wojnę z Enigmą też WY odwołaliście.
buhahaha, ty wiesz tyle co w kiblu zostawisz,
to akurat łatwo udowodnić, bo mam gdzieś screen jak z WAR-em jesteśmy na Tiacie, a Enigam na ostatnim siege była z nami w CC, wiec to może jak ktoś mówił ci o debilu to chodziło mu o ciebie, tylko nie dosłyszałeś?

Cytat: Caim w Kwiecień 29, 2010, 11:09:56 AMWracjaąc do tematu... jeżeli jest ktoś zorientowany kogo OSTATNIO ZBANOWALI z kierownictwa DA to proszę o info.
i nastanie cisza... :oops:
ale słyszalem, że bez bota nie potrafisz się zalogować do L2 i stąd te twoje przerwy w grze na offie  lf confirm

Caim

Kardziu dzieciaku neo, twoja choroba nie jest najważniejszą rzeczą na tym forum. Nie musisz się ciągle użalać nad sobą i pokazywać jakim jesteś przygłupem. Od samego początku jasno napisałem, że pytanie nie dotyczy loli z DA.

Bez wątpienia na Lunie grają sami normalni gracze. Marzeniem wszystkich jest gra na serwerze 200 graczy + 200 botów + 100 sklepów.
(...)
(...)

Kard

Cytat: Caim w Kwiecień 29, 2010, 01:44:05 PM
Kardziu dzieciaku neo
dziecko neo? lol, trollu niedorozwinięty:
- to nie ja musze co chwila rejestrować nowe konto używając nowego IP,
- to nie ja musze ukrywać swój nick w grze, bo wstyd się do niego przyznać,
- to nie ja musze co miesiąc rozkręcać kolejnego flejmu na forum,
- to nie ja muszę kłamać i obrażać graczy, by mój e-penis się powiększył,
- to nie ja musze non stop śledzić poczynania ludzi, którzy są dla mnie lol-ami,
- to nie ja się podniecam wiecznie luną i bez wieści z niej nie mogę żyć,
syf który wstawiasz na forum i tak nic nie daje, bo mimo tego, że serwer pusty, przeciwnik silny to nadal do nas dołączają kolejni gracze, zapraszam na www.luna.p2a.pl , maje słowa mają przynajmniej jakieś potwierdzenia
ale siedź i dalej zawijaj w te sreberka...

Caim

Tak tak. Wmawiaj sobie dalej swoje teorie niedorozwinięty mitomanie.
Nie dziwie się że przyjmujecie nowych graczy. Trzeba robić na suhego - Yooki musi mieć co sprzedawać na allegro. Nie wszystkim to się jednak podoba i część ludzi szybciutko od was ucieka (jak wspomniany klanowicz). To tyle w tej sprawie więc możesz już się łaskawie przymknąć trollu.

GANYMENDA - BANNED   ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - lf confirm.
(...)
(...)

Kard

Cytat: Caim w Kwiecień 29, 2010, 03:06:31 PM
lf confirm.
nikt tu nie będzie robił z siebie takiego kretyna jak ty

Caim

Ty nie musisz z siebie robić kretyna. Jesteś nim i tyle niedowartościowany trollu. Pytanie było jasne i równie jasno od samego początku zaznaczyłem, że nie interesują mnie chore dywagacje pajaców z DA więc odpuść sobie i zajmij się czymś innym dzieciaku.
(...)
(...)

Kard

Cytat: Caim w Kwiecień 29, 2010, 03:54:50 PM
bla bala bla
Gebelsie L2, nie da rady, choćbyś coś powtórzył i 1000 razy to się prawdą nie stanie :)
eot 

Caim

Cytat: Kard w Kwiecień 29, 2010, 04:12:35 PM
Gebelsie L2

Nawet nie umiesz tego nazwiska poprawnie napisać prymitywie z burakowa :). Żałosny przygłup z przerośniętymi ambicjami. Dalej cię inne dzieci w szkole biją? Nie dziwię im się.

Cytat: Kard w Kwiecień 29, 2010, 04:12:35 PM
Jestem idiotą

Trudno się nie zgodzić...
(...)
(...)

Kard

Cytat: Madith w Kwiecień 29, 2010, 09:56:00 AM
Już wiem jak się pomysł o banie zrodził, bo się okazuje, że ta permanentna inwigilacja jest prowadzona nie tylko przez trolle pokroju astili, na ostatnim siege było mało osób od nas z powodu zjazdu klanowego (późno w niedziele do domów pozjeżdżaliśmy), a ponadto była rocznica powstania luny i cześć ludzi miała urodzinki :) i od raz tyle krzyku i płaczu :)

Caim

Kardziu przestań chrzanić o waszych kółkach gospodyń wiejskich tylko powiedz jak to było z banem ganymendy :).

BTW Na Lunie wszystko w normie - 4 hero z Enigmy, 4 randomów i cała reszta Einheit. Jednostronny serwer i 200 żywych greczy. Gratulacje.
(...)
(...)

Kard

Cytat: Caim w Maj 02, 2010, 11:14:37 AM
Kardziu przestań chrzanić o waszych kółkach gospodyń wiejskich tylko powiedz jak to było z banem ganymendy :).
to, ze jesteś niedorozwiniętym dzieckiem neo to już wszyscy wiedza, niemniej to, że kretynie nawet dużymi literami czytać nie potrafisz to nowość, swoja droga ładnie ci musiał dopieprzyć, jak sama plotka tyle radości ci sprawia :P

Cytat: Kard w Kwiecień 29, 2010, 10:29:29 AM
ale ok GANYMEDE NIE DOSTAŁ BANA, bo ciężko go dostać za nic

Cytat: Caim w Maj 02, 2010, 11:14:37 AM
BTW Na Lunie wszystko w normie - 4 hero z Enigmy, 4 randomów i cała reszta Einheit. Jednostronny serwer i 200 żywych greczy. Gratulacje.
Masz problem to idź się kolegom na klatce wypłacz, ale w końcu co pozostało takim failerom jak ty...
Tak mi się wydaje, ze ty zasnąć się boisz, bo możne ktoś z DA siedzi w szafie i nagle wyskoczy, wiesz, ze to się wariatkowem skończy?

Caim

Jeżeli Ganymenda jest BANNED to raczej wiadomo z jakiego powodu. Ktoś namierzył bota i zraportował :).
Co do failerów... tak cie feedowali a hero nie zdobyłeś nieudaczniku.
(...)
(...)

Kard

Cytat: Caim w Maj 02, 2010, 07:21:39 PM
bla bla ganymede bla bla DA
Już nawet nie chce mi się pytać co ty osiągnąłeś, oprócz tego, ze DA jest dla ciebie niedoścignionym wzorem, klanem o którym możesz jak widać pisać godzinami. Kretynku mnie feeduja, a ciebie maja w dupie, taka różnica i stąd pewnie tyle twoich łez wylanych na tym forum, ta bezsilna zazdrość :P

Caim

Ale jak widać takiego nieudacznika nawet na zdechłym serwerze nie da się wyfeedować :).
Popłacz jeszcze, poużalaj się. Fajnie się czyta twoje wypociny buraku.
(...)
(...)

Kard

Cytat: Caim w Maj 02, 2010, 07:54:33 PM
Ale jak widać takiego nieudacznika nawet na zdechłym serwerze nie da się wyfeedować :).
Popłacz jeszcze, poużalaj się. Fajnie się czyta twoje wypociny buraku.
Gzie ty tu moje płacze znalazłeś?  :o a no tak przecież czytanie ze zrozumieniem to za trudna dla ciebie sztuka...
Uważaj bo Ganymede wyjdzie z szafy i cie zje  8)

virisken

CytatMasz problem to idź się kolegom na klatce wypłacz, ale w końcu co pozostało takim failerom jak ty...
Tak mi się wydaje, ze ty zasnąć się boisz, bo możne ktoś z DA siedzi w szafie i nagle wyskoczy, wiesz, ze to się wariatkowem skończy?
nie schylaj sie po mydlo bo suhy juz sie czai :D

ale te wasze dyskusje sa denne...

Kard

Cytat: virisken w Maj 02, 2010, 08:24:55 PM
nie schylaj sie po mydlo bo suhy juz sie czai :D
masz jakieś doświadczenia z nim?, jeśli tak to na forum raczej pomocy nie znajdziesz...