Witaj
Gość

Wątek: L2Sabbath Epilogue, low/mid  (Przeczytany 100407 razy)

• Pochwał: 0

• EpiGames Boss & Executor
    • EpiGames.NeT L2-Inheritance
Odp: L2Sabbath Epilogue, low/mid
« Odpowiedź #450 dnia: Marzec 10, 2010, 04:32:12 pm »
Wyjasnienie Witcher to moj znajomy z lineage gralem z nim na serwerze angelos l2 inheritance gralem u niego na serwie l2 sephia i jakos nikt nie mial do mnie zalu nic mi nie dal a jak mnie okradli itemkow nie odzyskalem .Znam viniego i wiem ze jest bardzo sprawiedliwym adminem

Vini Busted!
I wszystko w temacie. dziękuję, dobranoc :)

PS carnage wasz serwer byl fajny i vini napewno wam nie zabral online to przez npc buffera na 1h i doty na full bufa za 10 h i eventy z gm buff pozdro 600 a tak naprawde to malo ludzi gra z inheritance na saabathcie

Ile razy mam pisać że nie o to chodzi? ;-)

Po prostu "Master and Lord Of HopZone" podbił tam gdzie nie nie powinien, nie ta liga :D
Wiedziałem ze urażona duma Pana i Władcy spowoduje ze w końcu popełni jakiś błąd i wszystko wyjdzie na jaw. To była tylko kwestia czasu zanim ta jego zmęczona główka przestanie myśleć.
Chciał ściągnąć ludzi tutaj na forum do pomocy i obrony jego serwera a taki Netz go sprzedał, bravo!
Nie ma to jak Admin który ukrywa swoją tożsamość i do tego wypiera się wszystkiego ;-)

« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2010, 04:54:24 pm wysłana przez Carnage »

« Odpowiedź #451 dnia: Marzec 10, 2010, 07:53:57 pm »
Nie wiesz że to nowy system naprawiania bugów ? Votujesz to "naprawiają" czy też straja sie ale im to nie wychodzi za bardzo... life is brutal czasem parkiet bywa śliski no i witcherek się poślizgnoł i tak powstał Sabbath :D

Napisze jedno xD Aby zakładać serw trza sie znać na programowaniu w javie (podstawa przy l2j), a nie robić z siebie wielkiego pana hopzone i mistrza w banowaniu na oślep xD (sam dostałem tam bana za nic, nie sory za pytanie jak wyjść z instancji której sie soe nie dało....) Wiem że zaraz mnie Witcher spróboje pocisnąć i probowac dac wyedytowane screny bądz logi z gry xDD

Życze szybkiego wyłączenia serwa;] Rod sabbath łączcie sie! sflejumjcie mnie! jaki to zuyy jestem i nie dobry ^^ Wasz Heroo SexyLady który dostał ip bana za 100 zł u Witchera xD ^^ chyba że za hero ban było 150 zł nie wnikam ;p

Wasz wybór czy tam zagracie (osobiscie nie polecam tego serwa) może chcecie sprobowac swoich sił w swiecie wirtualnym L2Sabbath;f

ok nie wiem co mnie natkneło żeby tego posta napisać ale sami wiecie jak jest :D Chaotycznie ale jest, nie każdy musi być polonistą ^^

With Love Eddie ^^ [okrutny jestem co nie?:D my fanboi] - to nie spam to rzeczywistośc;)
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2010, 07:56:29 pm wysłana przez Eddie »

« Odpowiedź #452 dnia: Marzec 10, 2010, 08:28:24 pm »
A jaki problem w tym ze chcial ukryc swoja tozsamosc to gra wirtualna nie musi nikt wiedziec ze to akurat ta osoba aha i nie sprzedalem go tylko nie wiedzialem ze to sie nie wyjasnilo moja wina .Za co soorka . To ze to on to nie moze serwera prowadzic zawsze musiscie komus robic pod gorke jak nie jest po waszej mysli chore zludzenia macie a klan KA widac szwedacie sie po serwerach i szybko odchodzicie hmm ciekawe czemu nie trzeba chyba pisac pewnie podbne sytuacje tu nie dostali tp tu dostal jaila tu bana za zle zachowanie i odchodza ale w sumie to tez diziwne ze polowe KA zostala na sabbathcie i czynnie nadal gra bardzo dziwne tylko placzki ktore sa dziecmi placza na forach zal mi was naprawde bo pokazujecie ze nie jestescie wartosciowymi graczami tylko dziecmi ktore placza gdy nie dostaja tego czego chca [nawizaujac do poprzedniego mojego postu ] . Napisze ostatni raz jak mowicie ze nie wracacie to zajmicie sie soba a nie kims idzcie na inny serwer i tam placzcie bo nic  sie nie zmieni a ludzie jak beda chcieli grac to itak zagraja na sabathcie  ps.Carnage opisujesz serwer saabath jako zly to co myslisz zze twoj byl doskonaly ?? tez duzo i przez wiekszosc czasu naprawiales bugi serwer stoi zaledwie niecale   2 miechy dajcie mu sie rozwinac i wspokoju naprawic bugi i piszcie za 3 miechy co jest nie tak nie kazdy serwer po powstaniu jest idelany o czym bardzo dobrze wiecie pozdro milego wieczoru . 

« Odpowiedź #453 dnia: Marzec 10, 2010, 08:36:40 pm »
Netz nie wiesz nie pisz prosze Cie...Oskarżali nas jeszcze o  bugowanie rbka... gdyż sam wpadał w textury a my stalismy w miejscu i bilismy go jeszcze ten pro one target "masówki" ... ai tego rbka było zbugowane w 99,9% , a oni itak wiedza lepiej przecież oni sa Dżiemami i oni rządzą sory:]

Dobra weźcie usuncie ten temat bo jak patrze na ta nazwe to mam odruchy wymiotne ;f i jeszcze te posty w ktorych pisza osoby nie wiedzace oco chodzi...
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2010, 08:41:31 pm wysłana przez Eddie »

• Pochwał: 17

« Odpowiedź #454 dnia: Marzec 10, 2010, 08:55:05 pm »
@Netz
Nie wiem czy masz jakies kozysci z tego powodu ze tak wytrwale bronisz Witchera wierze ze nie ale czy ty nie widzisz tego co tu sie pisze ? i co pisze Witcher ? On robi w balona wszystkich nawet jego przyjaciol, klamie w zywe oczy jako tylko moze a to jasno tutaj widac jesli spokojnie przeczyta sie cala te dyskusje.

Mowie do tych ktorzy grali u mnie na serwerze przedewszystkim i byli w klanie bodajze DeathDealers nie dajcie soba manipulowac temu czlowiekowi poniewaz nikt z nas nie pisze tego co pisze dlatego ze tam jakies skile nie dzialaly czy cos podobnego malo istotnego, tylko wlasnie po to aby potencjalni gracze w tym i wy nie tracili czasu dla kogos takiego jakim jest Pan i Wladca Witcher, ktoremu w zyciu prywatnym sie nie uklada. Nie dajcie soba manipulowac, oszukiwac i nie badzcie jego zabawkami, ktore go dowartosciowuja poniewaz jeszcze pomysli ze jest bogiem.

Mam nadzieje ze Sars po przeczytaniu tego wszystkiego sam w koncu zauwazy kim i jaki jest Witcher i skonczy z ta paranoja.

Osoby ktore komentowaly juz w tym temacie i sa tego samego zdania prosze aby juz wiecej tego nie robily poniewaz z kazdym kolejnym postem to co najistotniesze zanika i zamazuje sie poprzez blache sprawy.

Szkoda ze Iskierka juz nie aktywny.... ladne podsumowanie moglby napisac poniewaz w tej prezentacji jest jakby nie patrzec duzo prawdziwych informacji ktore jasno widac.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

« Odpowiedź #455 dnia: Marzec 10, 2010, 09:22:17 pm »
netz, wypowiadasz sie na temat klanu KA, chociaż zapewne w ogóle ich nie znasz, z czego widzialem na Vt, to gra jeszcze stara ekipa z czasow EPI, spoko ogarnieci ludzie spokojnie z nimi mozna bylo pogadac i w ogóle, wiec nie wylewal tutaj swoich smutkow, to jest topic poswiecony serverowi nie pogaduszek na temat klanu.

« Odpowiedź #456 dnia: Marzec 10, 2010, 10:55:04 pm »
Tylko chciałem sie upewnić paziu xD Dont flame! bo Cie Matim zjedzie i bedzie http://img638.imageshack.us/img638/6286/banj.jpg

Btw widział ktos Witchera??? nudno  :D
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2010, 11:07:25 pm wysłana przez Eddie »

« Odpowiedź #457 dnia: Marzec 11, 2010, 12:12:39 am »
Widzę, że niektórzy są conajmniej biegłymi sądowymi z zakresu informatyki i potrafią od razu określić która rozmowa z gg jest fake a która nie. Dla mnie oczywistym jest, ze obydwie są fake gdyż obydwie traktują o tym co nigdy na pożądnym serwerze nie mogłoby się wydarzyć. Tak jak nie można zbanować za kasę całego klanu, czy 1 osoby, by nie odbiło się to szerokim echem podobnie jak zarabianie na serwer na jagodach. Moim zadaniem było pokazanie jak łatwo taka rozmowę można spreparować i twierdzę, że moja jest nawet lepsza od tamtej i nie potrzeba do tego żadnego photoshopa wystarczy sam PRINTSCR.
SZczerze mówiąc to przestało mi zależeć już na tym forum, gdzie moderatorzy i administratorzy nie panują już nad niczym. Gdzie kazdy może napisać co mu się wydaje lub co mu sie w nocy przyśniło nie udowadniając niczego w sposób jednoznaczny, a to jest póki co wymagalne w tym kraju żeby kogokolwiek o cokolwiek oskarżyć.
Dla mnie niepojęte jest jak bezkarnie mogą szkalować serwer osoby, które dopiero co położyły swój serwer, lub administratorzy innych serwerów, którzy nawet nie raczyli zalogować się na serwer na który "srają" oraz zbanowani "prosiciele" TP pod VALAKASA.
Tak jak ktoś juz napisał na tym forum w jakimś temacie. Zmieńcie nazwę forum na " Forum płaczków i zbanowanych lolgraczy obsrywających serwery L2".
Wczytawszy się w większość tematów na tym forum można śmiało wysnuć wątek, że wszystkie zaprezentowane serwery są do dupy.
Z tego też powodu w myśl starego powiedzenia " Nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, po czym pokona doświadczeniem" kończę swoją przygodę z Waszym forum z tematem róbcie co chcecie bo i tak od kilkunastu stron nikt nad nim nie panuje.
Każdy kto zechce sprawdzić serwer zrobi to i sam się przekona, czy opisane tu historie mogły się wydarzyć przy zarządzaniu moim i Evila.
Dziękuję za uwagę i zapraszam wszystkich chętnych do gry.

« Odpowiedź #458 dnia: Marzec 11, 2010, 12:49:21 am »
Wczytawszy się w większość tematów na tym forum można śmiało wysnuć wątek, że wszystkie zaprezentowane serwery są do dupy.

Może dlatego że w 99% to prawda? Skoro Vini tutaj jest GMem to tylko czekać na faile.
btw. ile kosztuje GM na 1h? I czy dla byłych graczy są jakieś zniżki?

« Odpowiedź #459 dnia: Marzec 11, 2010, 12:52:00 am »
Sabbath to skorumpowane pudło... więcej nie muszę mówić.

« Odpowiedź #460 dnia: Marzec 11, 2010, 08:15:20 am »
Witcher ostatni zdanie pywni xDDDD sie usmialem

zacytuje "Każdy kto zechce sprawdzić serwer zrobi to i sam się przekona, czy opisane tu historie mogły się wydarzyć przy zarządzaniu moim i Evila."

xD WYDARZYLY SIE ! :D

lepiej nie sprawdzajcie ;)

« Odpowiedź #461 dnia: Marzec 11, 2010, 09:06:34 am »
Pan GM kulturalny za 10 zł. Już się pluć do administracji musi, bo nikt go nie popiera, biedactwo.
Jak Ci nie pasuje to idź na swoje forum popłakać troszkę, że ludzie prawdę o Twoim lolserwerze piszą, panie przekręt pierwsza klasa.

// Przychylam się do propozycji Naito, ale warto to co najważniejsze przesunąć na początek ;p

http://img2.vpx.pl/up/20081130/skandal.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/5720/brutale.jpg
http://img638.imageshack.us/img638/6286/banj.jpg
http://img67.imageshack.us/img67/5921/cenniks.jpg
http://img707.imageshack.us/img707/4167/przekret.jpg

I coś extra ode mnie:

http://img502.imageshack.us/img502/6369/post1rh.jpg

A to prezent pod choinkę dla Witchera od graczy Sabbatha:

http://img532.imageshack.us/img532/6894/shot00054.jpg

Oraz dla graczy, którzy zastanawiają się nad tym serwerem:

Serwer jako l2j mid Epilogue prezentuje się blado patrząc przez pryzmat innych serwerów. Jest wiele bugów, a by je zgłosić trzeba przynajmniej 1/3 odpowiedzi graczy serwera co jest trochę uporczywe.
Przedstawię krótką recenzję subiektywną po spędzeniu miesiąca na tym serwerze.

EXP bug
Dotyczy nieumiejętnego skryptu w javie na offline shopy. Powoduje stratę całodniowego expa do ostatniego restartu tylko dla losowej/losowych postaci. Ostatnio rzadko występuje, ale może to dlatego, że po zgłoszeniu tego buga wytłumaczono GMowi gdzie leży serce problemu. W każdym razie informacji o fixie tego buga nie było(może sam się naprawił).

Enchant skill bug
Po wprowadzeniu możliwości enchantu skilli nastąpił kolejny bug. Niestety GMowie po raz kolejny przekombinowali co efektem było robienie skilla np. +1 cost, a wychodziło +30 power. Dość ciekawa forma enchantowania, gdzie GM zapiera się iż na wielu serwerach to występuje(osobiście spotkałem się z tym 1 raz, a testowałem już wiele serwerów). W efekcie GM zagroził perm banem każdej osobie, która w ciągu kilku dni na forum nie napisze swojego nicku wraz ze zbugowanym skillem. Ciekawe co pomyślą sobie osoby, które przez te kilka dni grać nie mogły...
Należy tu również dodać niepoprawną formę enchantu skilli, gdzie nie można zrobić mobilnego UD czy aura flasha ze stunem. Co do samych Kamaeli, enchant został wprowadzony w wersji b.ubogiej.

Geodata
Jak na każdym serwerze l2j niestety niskiej jakości. Co ciekawe zgłoszenie takowego buga grozi odpowiedzią GMa: "Nie chrzań".

Do niedawna jak na Polski serwer wyglądało  to nieźle(ok. 800 online bez offline shopow), obecnie po pewnych incydentach, w których główną rolę odegrał GM wynosi w szczytowej formie około 300.

Klany, rynek

Oba systemy ubogie. Serwer stał się typową farmą, więc nie liczcie na jakiekolwiek PvP. Dla wiekszosci klanow nazywa się to "strategią", dla mnie osobiście tylko bzdurą. Na 14 warów tylko 1 dwustronny. Co do rynku jest bardzo ubogi.

Administracja

Tak na zakończenie chciałbym powiedzieć coś dobrego, więc może się uda.
GM Evil - szalenie pozytywnie wspominam tę osobę. Prowadził mnóstwo eventów(co prawda za określoną ilość vote na hopezonie, ale bylo!), załatwiał każdą sprawę od ręki, kulturalny oraz pomocny.
GM Witcher - i tu niestety zaczyna się cała katastrofa tego serwera. Z początku myślałem, że jest to osoba odpowiedzialna, z zasadami, celami odnośnie serwera. Rzeczywistość okazała się inna.
Trzeba mu niestety tłumaczyć wiele spraw dotyczących samego lineage 2(w szczególności jeśli chodzi o crystal caverns), a zeby to zrobić, należy mieć poparcie 1/3 serwera. Sprawy załatwiane są jak w sejmie, niestety. Osoba wysoce kulturalna, ale niestety stronnicza. Gracze z jednego ally za opryskliwe słowa otrzymują jaila 3h/perm bana, z drugiego zaś są chwaleni za to na forum lub celowo omijani. Osoba ta, ma również duży wpływ na online serwera. Po wpadnięciu w geodatę przez pół klanu spytał się wrogów tego klanu czy powinien ich wyciągnąć z tej geodaty(mimo że stał przy całej sytuacji i się przyglądał). Po wielu dniach sprawa stanęła na tym, że Valakasa trzeba bić w lawie bo w innym przypadku jest to celowe bugowanie go w Geodacie(dość marne tłumaczenie, ale zawsze). Oczywiście jest to moja subiektywna ocena i domyślam się, że duża rzesza fanów Witchera oraz serwera, która nie skończyła jeszcze 14 roku życia nie pozostawi na mnie suchej nitki.

Serwer oraz administracja marnie wygląda, dlatego nie polecam tego serwera.
« Ostatnia zmiana: Marzec 11, 2010, 09:08:43 am wysłana przez Storhamar »

« Odpowiedź #462 dnia: Marzec 11, 2010, 12:32:54 pm »
Widzę, że niektórzy są conajmniej biegłymi sądowymi z zakresu informatyki i potrafią od razu określić która rozmowa z gg jest fake a która nie. Dla mnie oczywistym jest, ze obydwie są fake gdyż obydwie traktują o tym co nigdy na pożądnym serwerze nie mogłoby się wydarzyć. Tak jak nie można zbanować za kasę całego klanu, czy 1 osoby, by nie odbiło się to szerokim echem podobnie jak zarabianie na serwer na jagodach. Moim zadaniem było pokazanie jak łatwo taka rozmowę można spreparować i twierdzę, że moja jest nawet lepsza od tamtej i nie potrzeba do tego żadnego photoshopa wystarczy sam PRINTSCR.
SZczerze mówiąc to przestało mi zależeć już na tym forum, gdzie moderatorzy i administratorzy nie panują już nad niczym. Gdzie kazdy może napisać co mu się wydaje lub co mu sie w nocy przyśniło nie udowadniając niczego w sposób jednoznaczny, a to jest póki co wymagalne w tym kraju żeby kogokolwiek o cokolwiek oskarżyć.
Dla mnie niepojęte jest jak bezkarnie mogą szkalować serwer osoby, które dopiero co położyły swój serwer, lub administratorzy innych serwerów, którzy nawet nie raczyli zalogować się na serwer na który "-_-'ją" oraz zbanowani "prosiciele" TP pod VALAKASA.
Tak jak ktoś juz napisał na tym forum w jakimś temacie. Zmieńcie nazwę forum na " Forum płaczków i zbanowanych lolgraczy obsrywających serwery L2".
Z tego też powodu w myśl starego powiedzenia " Nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, po czym pokona doświadczeniem" kończę swoją przygodę z Waszym forum z tematem róbcie co chcecie bo i tak od kilkunastu stron nikt nad nim nie panuje.
Każdy kto zechce sprawdzić serwer zrobi to i sam się przekona, czy opisane tu historie mogły się wydarzyć przy zarządzaniu moim i Evila.
Dziękuję za uwagę i zapraszam wszystkich chętnych do gry.

Gdzie Twoja duma panie loladminie? gdzie Twoi gracze którzy napisza pare ciepłych słówek na Twój wspaniały lolserver...(widać ze maja na Ciebie wy.j.e... ,leja ciepłym moczem na ten serw) Co do Evila sie zgodze... Do niego naprawde nic nie mam bo jest spoko w porównaniu do Ciebie pr0 master hopzone... Lepiej pokaż jak naprawiasz bugi a nie sciagasz gotowe packi... Bo nawet w paincie Ci edytowanie nie bardzo wychodzi... Nie widzisz że wszyscy maja takie zdanie jak ja na temat tego serva? Nie tylko "Panowie z ka czyli klan autodestrukcji" jak to mowisz tak piszą... a osoby które grały na tym scierwie serwie....... Lepiej sie zajmij votowaniem na serw bo mooże zostać mało ludzi i kto Ci zapłaci za ban klanu jakiegos? czy też kto kupi zamek? albo fortece  :shock:

Panie modzie może pan usunać ten topik?? poco nam dead servy zasmiecaja tylko miejsce ^^ go go pojedzcie mnie :D może nie mam racji ^^
« Ostatnia zmiana: Marzec 11, 2010, 12:35:54 pm wysłana przez Eddie »

« Odpowiedź #463 dnia: Marzec 11, 2010, 02:29:18 pm »
Eddie ależ masz rację i to 100% :D Evil choć normalnie się zachowuje dziś to obaj panowie zaliczyli faile na innych serwerach, a zbierając się w parę ze zwykłego faila musiał być epic fail. 
Ktoś wie ile Witcher bierze za 85 lvl ?

« Odpowiedź #464 dnia: Marzec 11, 2010, 02:57:04 pm »
5 osob plujacych sie nadal i czujacych zadre ze niedostali tp pod valdka od gm nie mieli zamku i poszanowania na serwie za swe wypowiedzi i zachowanie i nadal wymyslaja brednie.
Niestety na serwer kolejne 2 klany przyszly dzisiaj to 60 osob do przodu jak na razie :)
po oczyszczeniu bakteri z serwa rozwija sie pomyslnie

A co do osob plujacych na serw sliniaczek  :D

Sabat wita tych co  dorosli juz i  te brednie placzkow maja  w .....  :o

pozdro dla zlodzieja Strohamer i jego kolegow szkoda ze tylko 4 kolegow mas zplujacych na serwer postaraj sie

« Odpowiedź #465 dnia: Marzec 11, 2010, 03:01:53 pm »
5 osob plujacych sie nadal i czujacych zadre ze niedostali tp pod valdka od gm nie mieli zamku i poszanowania na serwie za swe wypowiedzi i zachowanie i nadal wymyslaja brednie.
Niestety na serwer kolejne 2 klany przyszly dzisiaj to 60 osob do przodu jak na razie :)

pozdro dla zlodzieja Strohamer i jego kolegow szkoda ze tylko 4 kolegow mas zplujacych na serwer postaraj sie

Wooohooo ile Ci witcher zapłacił za to co napisałes? Pozdro dla Ciebie jak niewiesz to sie nie odzywaj^^ bo pewnie niewiesz oco chodziło nawet a piszesz jakies brednie co Ci Witcher podyktowal... Gl saaabat mowisz 60 osob pewnie dualboxow( jak nie to sie pewnie przekonają jak pograja z 2 dni ) ^^ qq bug serv

« Odpowiedź #466 dnia: Marzec 11, 2010, 03:11:08 pm »
gralem na tym serwerze okolo miesiac czasu i licznik w granicach 10 rano do 18 wieczór byl powyzej 500  , teraz nawet 100 nie ma , nie ma co sie oklamywac , fail :D , skoro uwazacie ze macie dobre pliki , zmiencie adres , domene , postawcie nowy serwer z wiekszymi ratami ok x2o , to przyciagnie graczy , bo kolejne low rate na graci nie maja sensu... :noob:
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

« Odpowiedź #467 dnia: Marzec 11, 2010, 03:13:16 pm »
Mają sens z ogarniętą administracją, która nie toleruje korupcji. Pamiętam jeszcze słowa Witchera:
''Korupcja? Nie znamy takiego pojęcia'' no cóż... jak wreszcie wrócisz do szkoły to je poznasz, a póki co masz info od wujka: Korupcja to coś co właśnie odpieprzasz na swoim serwerku.

« Odpowiedź #468 dnia: Marzec 11, 2010, 03:15:55 pm »
ale co ma ogarnieta administracja do ratów serwera , ludzi nie kreca low rate serwery na gracii final , strata czasu. Lepiej bedzie postawic x 20-x40 .
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

« Odpowiedź #469 dnia: Marzec 11, 2010, 04:23:42 pm »

Nawet tego nie będę komentować. Raz nie potrafisz poprawnie napisać nicka, dwa stosujesz taktykę od Witchera(albo pomyliles osoby) bo na reloaded miałem nick Blackth0rne(duelist).
Po trzecie nie sądzę, by Naito, Magic grali na tym lolserwerze(i dla nich to jeszcze lepiej).
Poza Tobą niestety nikt nie potrafi poprzeć Twojego 'boga', który jedyne co potrafi to korumpowanie środowiska. Po czwarte i ostatnie, naucz się pisać, bo ciężko zrozumieć co piszesz.

« Odpowiedź #470 dnia: Marzec 11, 2010, 06:43:07 pm »
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,34580.0.html

Streszczenie tego co zostalo przedstawione na tych 19 stronach.

Moze to wygladac tak jakby to mi sie zalezalo najbardziej na zniszczeniu serwera czy cos podobego ale niestety tak nie jest i radze przyjzec sie temu od czego to wszystko sie zaczelo i kiedys jak rowniez kilka dni temu ponownie. Wystarczylo Witcher powiedziec ze planowales popelnic wielki blad na ktory tylko zwrocilem uwage i zaczac budowac opinie na swoj temat na nowo to wszystko tak nie wiele. Ale niestety ty jako zaklamany czlowiek, ktory nie ma odwagi stawic czola sytuacji ktora wyszla stchorzyles i sie nie zmieniles przez co masz dzisiaj to na co zasluzyles.
« Ostatnia zmiana: Marzec 11, 2010, 06:47:19 pm wysłana przez Naito »
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #471 dnia: Marzec 13, 2010, 02:11:53 pm »
Ja chyba tez dam sobie spokój z tym forum ponieważ admini nie ogarniają tego tematu, kilkakrotnie zglaszalem naruszenie regulaminu, oczernianie serwa poparte własnymi sfabrykowanymi jpg co do cennika banowania klanow itd jest żałosne, oczywiście moderatorzy nie reagują bo przeciez im to na rękę może na ich serwach wzrośnie online. Na szczęście u nas debile typu naiito i placzkow z KA nie ma na serwie i mają swój rozum. A wklejanie tematów na naszym forum że witcher to złodziej i chiter nie pomoże ci Naito w niczym a wręcz przeciwnie.

http://forum.l2sabbath.com/viewtopic.php?p=6146&sid=9ceb462b32cfa9b3bc7f6d5956b8b063#6146

http://forum.l2sabbath.com/viewtopic.php?t=628

A twoja stronka to kawał pięknej prezentacji twojej nienawiści do naszego serwera, cieżko na sercu jak jednym wychodzi a twój serwer leży, i nie łudż się nawet jak za kilka miesięcy będziesz chciał go postawić nikt tam grać nie będzie (z wyjątkiem KA), u gma który potrafi tylko obiserać innych, fabrykować jpg, i bezczelnie kłamać.

Nie wiem co się stało ostatnio z tym forum ale prosze administratorów wyższych ranga od Matima i ricketa o przyjrzenie się temu tematowi i wyciągnięcie konsekwencji odnośnie moderatorów.

« Odpowiedź #472 dnia: Marzec 13, 2010, 02:21:25 pm »
Dalej brniecie w kłamstwa Witchera? No to powodzenia xD

« Odpowiedź #473 dnia: Marzec 13, 2010, 02:54:14 pm »
hahaha poszli na swoje forum bo tu nie maja kontroli na to co sie pisze, przeciez oczywiste jest ze tam wszyscy beda slodzic osobom takim jak wy i liczyc na ewentualne kozysci z tego a nwet jesli nie to skasujecie i kto wam cos powie ?

@Witcher
Jak zwykle placzesz ze ktos oczernia ciebie a sam ciagle robisz to o kims w tym przypadku o mnie. Jesli piszesz ze przyjde na twoje forum czy na jakiekolwiek inne pisac to co tutaj to sie grubo mylisz nigdzie nie bylem i nigdzie poza tym forum nic innego nie napisalem poniewaz nie musze. Wszystko co jest potrzebne sami napisaliscie a teraz placz... o co ? do kogo ? palnijcie sie w glowe i dajcie sobie siana.

Co do administracji tego forum to jest ona jak najbardziej w porzadku poniewaz nie widzi wszystkiego jednostronnie a potrafi stanac po obu stronach na takim samym poziomie tak ze o co chalo.

@Evil
Pokaz chciaz jeden post na tym forum za ktory mialoby tu cos byc kasowane, nie wliczajac witchera oskarzen w moim kierunku do ktorych sam dodal komentarz w ktorym przyznaje sie do ich wymyslenia.

Link do tematu ktory podales w ktorym to mozna bylo wypowiadac sie na moj temat juz zostal skasowany...

http://forum.l2sabbath.com/viewtopic.php?p=6146&sid=9ceb462b32cfa9b3bc7f6d5956b8b063#6146

Czyzby ktos inteligentny napisal cos nie milego i doszliscie do wniosku ze pokazywanie tego tematu nie wyjdzie wam na dobre przez co zostal usuniety ?

http://img59.imageshack.us/img59/5592/sabbathpost.jpg

:P
« Ostatnia zmiana: Marzec 13, 2010, 03:17:58 pm wysłana przez Naito »

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #474 dnia: Marzec 13, 2010, 03:15:32 pm »
http://img67.imageshack.us/img67/5921/cenniks.jpg - co to ma być, naito wkleiles swój cennik z inheritance?

twój jpg z orką, widać że to ty masz problemy i dal mnie to ty jestes spalony.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,34580.0.html jpg z małpami

Sprawę zgłosiłem, czekam na odpowiedź admina a nie niekompetentnego moderatora
« Ostatnia zmiana: Marzec 13, 2010, 03:20:48 pm wysłana przez Evil Sabbath »