Witaj
Gość

Wątek: Screeny, PvP i Flame, Teon edition :P  (Przeczytany 88657 razy)

• Pochwał: 1

Odp: Screeny, PvP i Flame, Teon edition :P
« Odpowiedź #250 dnia: Luty 19, 2010, 03:57:31 pm »
widac macie to healowanie we krwi :S tez tak mialem w walce z debilem standy, ktory mnie wyhealowal zanim udalo mi sie wbic btb, no ale jak nie potrafi sie wygrac w normalny sposob to korzysta sie z buga.
Parafrazujac cie drogi zojka
Co za -_-'any klan to SH )))))))))))))))))

już zapomniałeś jak przy otwartej brame dobiegałeś do przeciwnika i w momęcie startu stun mu odpalałeś?

W MOMENCIE startu, mowi ci to cos? ..... debil, normalnie debil

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #251 dnia: Luty 19, 2010, 04:01:53 pm »
nie wiem o co chodzi z bahiee bo wczoraj tylko na frint z rana bylem. Co do promi to tak samo zrobila emeri, i za to jak najbardziej nawet sam bym petycje wyslal. To jak uzywanie Hide w grze, oszukiwanie i wykorzystywanie bugow gry zeby tylko wygrac pokazuje tylko jak bezwartosciowym graczem jestes :)

« Odpowiedź #252 dnia: Luty 19, 2010, 04:37:09 pm »
jak VVhiteVVizard bana dostał? :S

A ja z nim gram teraz w constans party w Aionie ; )

Bardzo sympatyczny koleś swoją droa, nawet mi pożyczył pre paida 30 dni na czas nieokreslony xD
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #253 dnia: Luty 19, 2010, 04:46:33 pm »
nie wiem o co chodzi z bahiee bo wczoraj tylko na frint z rana bylem. Co do promi to tak samo zrobila emeri, i za to jak najbardziej nawet sam bym petycje wyslal. To jak uzywanie Hide w grze, oszukiwanie i wykorzystywanie bugow gry zeby tylko wygrac pokazuje tylko jak bezwartosciowym graczem jestes :)

gracze NIE MAJA WPŁYWU kiedy brama się otworzy, raz dział prawidłowo, innym razem bram jest otwarta od startu, w przeciwieństwie do hide gdzie TO TY DECYDUJESZ kiedy go użyć.

Za to ze ktoś wykorzystał wcześniejsze otwarcie bramy bana nie będzie bana, ponieważ to nie jest spowodowane przez gracza ale błędem na serwerze, tak samo jest z bugime przy zabiciu Valakas za pomocą 1 party. NCSoft wie o tym ale nikogo nie będzie banaowal tylko naprawi bug w kolejnej kronice.

Sam fakt ze piszecie petycje z takiego powodu pokazuje wasza desperacje i "ownowanie" serwere bez względu na koszty, podejrzewam ze jak by zbanowali cale SH+X to w RM by było święto.

PS: Oblivion z X ma magicbacfire +30 czy to oznacza ze RM wysłało na niego petycje a może to tylko dotyczy SH klan?
« Ostatnia zmiana: Luty 19, 2010, 04:48:29 pm wysłana przez montezuma »
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

« Odpowiedź #254 dnia: Luty 19, 2010, 04:51:00 pm »
jestes glupi jak buc, wykorzystywanie bugow gry dla wlasnej korzysci to bannable offence OD ZAWSZE. Tu nie chodzi o to ze brama otworzyla sie za wczesnie, a o to ze promi i emeri wykorzystali to healujac orka i tym samym uniemozliwiajac mu uzycie zealota.

« Odpowiedź #255 dnia: Luty 19, 2010, 05:10:34 pm »
jestes glupi jak buc, wykorzystywanie bugow gry dla wlasnej korzysci to bannable offence OD ZAWSZE. Tu nie chodzi o to ze brama otworzyla sie za wczesnie, a o to ze promi i emeri wykorzystali to healujac orka i tym samym uniemozliwiajac mu uzycie zealota.

nie kiedy gracz nie ma wpływu na ten bug, ncsoft wie o tym i kiedyś naprawi. To tak jak z rezem/buffy/heal z toi 13 graczy korzy sa na toi 14, bug ale ncsoft nikogo za to nie banuje.
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

« Odpowiedź #256 dnia: Luty 19, 2010, 05:53:43 pm »
Prosze pomysl troche nad tym o czym piszesz, czy dupe adeny, exploit z cubiciem, stucked salvation i inne tez sa legalne bo server na to pozwalal?

• PATOLOGICZNIE GRZECZNY CHŁOPAK
« Odpowiedź #257 dnia: Luty 19, 2010, 06:03:27 pm »
Jeżeli stucked salvation sie zdarzylo nie z Twojej winy, to chyba nie jest banable : DD
Teon
Sagittarius 80, Eva's Saint 77, Grand Khavatari 79 - Banned

Sagittarius 83+ Retired.

Lancer
SwS 5X - Active.

« Odpowiedź #258 dnia: Luty 19, 2010, 06:03:53 pm »
Prosze pomysl troche nad tym o czym piszesz, czy dupe adeny, exploit z cubiciem, stucked salvation i inne tez sa legalne bo server na to pozwalal?

a ty nie porównuj wykorzystanie fakty ze brama na olimpiadzie była cały czas otwarta co się zdarza raz na 50walk do dupe adeny, exploit cubic itp
Naia - oficjalny server

« Odpowiedź #259 dnia: Luty 19, 2010, 06:09:09 pm »
Eh jak ci to wytlumaczyc.
Codziennie wieczorem wracasz do domu ta sama droga obok parkingu. Co 50 raz widzisz ze jeden z samochodow jest otwarty. To ze zignorujesz to i przejdziesz sobie dalej nie stanowi zadnego wykroczenia. Jezeli jednak wsiadlbys do samochodu i wyjal radio, czy nawet tylko posiedzial jest juz wykroczeniem w swietle prawa.
Rozumiesz teraz? czy musze to jeszcze narysowac? :)

« Odpowiedź #260 dnia: Luty 19, 2010, 06:14:27 pm »
Eh jak ci to wytlumaczyc.
Codziennie wieczorem wracasz do domu ta sama droga obok parkingu. Co 50 raz widzisz ze jeden z samochodow jest otwarty. To ze zignorujesz to i przejdziesz sobie dalej nie stanowi zadnego wykroczenia. Jezeli jednak wsiadlbys do samochodu i wyjal radio, czy nawet tylko posiedzial jest juz wykroczeniem w swietle prawa.
Rozumiesz teraz? czy musze to jeszcze narysowac? :)

co ma irl do gry??? Wczoraj zabiłem w grze 30osob czy to oznacza ze zabijam w irl?
Naia - oficjalny server

« Odpowiedź #261 dnia: Luty 19, 2010, 06:25:39 pm »
HAHAHA porównanie otwartej bramy i heala, do walenia radia z nie swojego samochodu, jest troszke nie na miejscu :P
Teon

Sagittarius 83+ Retired.

Lancer
SwS 5X - Active.

« Odpowiedź #262 dnia: Luty 19, 2010, 06:42:14 pm »
Rece opadaja...

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #263 dnia: Luty 19, 2010, 07:52:23 pm »
HAHAHA porównanie otwartej bramy i heala, do walenia radia z nie swojego samochodu, jest troszke nie na miejscu :P

To jest to samo ^^ tylko Selo chciał przedstawić to inny sposób... To chyba miało znaczenie metaforyczne xD Chodzi o to że jak kurwa otworzy się brama na tej zasranej olimpiadzie to kurwa masz siedzieć na dupie ci czekać aż się zacznie walka. :P Ja tak to zinterpretowałem...

« Odpowiedź #264 dnia: Luty 19, 2010, 07:56:06 pm »

To jest to samo ^^ tylko Selo chciał przedstawić to inny sposób... To chyba miało znaczenie metaforyczne xD Chodzi o to że jak -_-'a otworzy się brama na tej za-_-'nej olimpiadzie to -_-'a masz siedzieć na dupie ci czekać aż się zacznie walka. :P Ja tak to zinterpretowałem...

Selo jest po prostu emo, mimo zaangażowania całego RM na olimpiadzie dzień w dzień przez 6gdzon nie idzie im tak dobrze jak by chcieli.
Naia - oficjalny server

« Odpowiedź #265 dnia: Luty 19, 2010, 07:57:13 pm »
Ja rozumiem o co chodzi i ma racje; ) Tylko porównywanie jakieś gry do życia codziennego, jest po prostu nie na miejscu ;)
Teon

Sagittarius 83+ Retired.

Lancer
SwS 5X - Active.

« Odpowiedź #266 dnia: Luty 19, 2010, 08:11:10 pm »
Ja rozumiem o co chodzi i ma racje; ) Tylko porównywanie jakieś gry do życia codziennego, jest po prostu nie na miejscu ;)

a przeczytales kilka moich ostatnich postow? jesli tak to powinienes sie domyslic dlaczego uzylem porownania z rl : )

« Odpowiedź #267 dnia: Luty 19, 2010, 08:21:08 pm »
Nie rób ze mnie debila :D Taka już jest mentalność ludzi, jeśli jest gdzieś luka, to dlaczego miałbym jej nie wykorzystać skoro, nadarza się okazja :) Tego nie zwalczysz :P A NCSoft już tłumaczył takie rzeczy, w sposób nic nie możemy zrobić : DD
Teon

Sagittarius 83+ Retired.

Lancer
SwS 5X - Active.

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #268 dnia: Luty 19, 2010, 08:22:46 pm »
Dzisiaj zgubiłem 5 dych :P ktoś je zapierdolił zapewne przy najbliższej okazji, ale w sumie na dobre wyszło bo w kieszeni miałem jeszcze 100... więc ;p szczęście w nieszczęściu

« Odpowiedź #269 dnia: Luty 19, 2010, 09:24:27 pm »
porównanie Sela w porządku, tylko sankcje grożące w poszczególnych przypadkach są o zupełniej innej sile. Tak to już jest, że w necie czujemy się pozornie dużo bezpieczniejsi.

Jeżeli porównać już co do konsekwencji te czyny to bardziej porównać, że rzucając śmiecia w parku. Też jest wykroczenie, ale baaaardzo rzadko coś nam z tego powodu zrobią.

Cat Drama Maker

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #270 dnia: Luty 19, 2010, 09:25:54 pm »
dowiem się w koncu co VV zrobił?

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

« Odpowiedź #271 dnia: Luty 19, 2010, 10:50:49 pm »
a zapytam się go dziś na Dredgionie ; )

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #272 dnia: Luty 20, 2010, 02:30:01 am »
Czasami odnosze wrazenie, ze co poniektorym zdrowo sie w glowkach poje...o i to niezaleznie w jakim klanie sa :)
Othel 101/Yul 100 - Husaria Naia

« Odpowiedź #273 dnia: Luty 20, 2010, 01:36:09 pm »
ja szczególnie :<<<<

-----

odnośnie bana VV :

pisał, że dostał bana ponieważ kupił nieświadomie (tak on jak i jego kumple) kody z nielegalnego pochodzenia. Podobno sporo osób za to bana wyłapało. Tyle mi powiedział na ventrilo.

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #274 dnia: Luty 20, 2010, 02:04:48 pm »
ja szczególnie :<<<<

-----

odnośnie bana VV :

pisał, że dostał bana ponieważ kupił nieświadomie (tak on jak i jego kumple) kody z nielegalnego pochodzenia. Podobno sporo osób za to bana wyłapało. Tyle mi powiedział na ventrilo.

nie, za to bana dostał fakkoks, vv dostał bana za napisanie petycji w sprawie straconego peta będąc na walkerze.
Naia - oficjalny server