Witaj
Gość

Wątek: Screeny, PvP i Flame, Teon edition :P  (Przeczytany 88527 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Screeny, PvP i Flame, Teon edition :P
« Odpowiedź #225 dnia: Luty 17, 2010, 01:08:01 pm »
Tak z innej beczki. Jakie sa kryteria przyjecia do takich klanow jak Redstorm lub SH? Planuje transfer na teon( zreszta jak wiekszosc graczy na NA/EU :P) i chcialbym wiedziec co i jak bo niechce mi sie grac w jakichs lolklanach. Z gory dzieki za odpowiedz  :).

• Pochwał: 10

• It's gonna be Legen - wait for it - dary!
    • Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #226 dnia: Luty 17, 2010, 01:10:38 pm »
Tak z innej beczki. Jakie sa kryteria przyjecia do takich klanow jak Redstorm lub SH? Planuje transfer na teon( zreszta jak wiekszosc graczy na NA/EU :P) i chcialbym wiedziec co i jak bo niechce mi sie grac w jakichs lolklanach. Z gory dzieki za odpowiedz  :).

w sumie tez jestem ciekaw.

Ale podejrzewam, ze nobless+3suby+80+main+s/s80 graty. Albo biora tylko const pt 80+.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

• Moja strona
« Odpowiedź #227 dnia: Luty 17, 2010, 01:34:21 pm »
RS i SH to nie wiem, ale jeśli chodzi o takie klany, jak DH, czy Hazard to na pewno const (albo granie jakąś klasą której brakuje w ich const), plusem też jest, jak masz kolegów w klanie do którego chcesz dołączyć.
Co do leveli to raczej nie ma konkretnych wymagań (teoretycznie 78+ ale dołączanie do tych klanów na takim levelu to dla tych, co lubią być mięsem armatnim) w praktyce jako random DD byłoby ci ciężko o party - chyba, że jesteś naprawdę wykoksany - natomiast jako support możesz się wkręcić nawet na 76 :)

Przypuszczam, że w przekonaniu RS i DH każdy DD poniżej 85 i 5/5 jewels to lol DD, natomiast też ciekawi mnie jak jest u nich z przyjmowaniem supportu.
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 01:39:49 pm wysłana przez Falconek »

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #228 dnia: Luty 17, 2010, 10:15:24 pm »
Support zawsze jest potrzebny, ale z dd to chyba lekka przesada z tym lv :P 83 wystarczy chyba.

Edit. Najlepiej zapytać Ridaha na forum i Zoji :P
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 10:21:39 pm wysłana przez Elenestir »

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #229 dnia: Luty 17, 2010, 11:29:04 pm »
w SH dd 83 +AQ jest ok i bron oczywiście 300, suport 81+ preferowany. Oczywiście są wyjątki, wszystko zależny kto taka postacią gra.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

« Odpowiedź #230 dnia: Luty 18, 2010, 01:56:37 pm »
To co przewidywałem kiedy RM przyszło na Teon stało sie. Dzisiaj RM+X wspólnie przyszli na fritnezza

1pvp 40RM vs 39SH, poszło bez problemów, RM kurczaki martwe= RM martwe

2pvp 50SH vs 40RM+30X szlo bardzo dobrze, mieliśmy 1zgon kiedy RM+X 20++ niestety fritnezza się pokazała i portnelismy się do fritnezza, szkoda ze RM+X czekali do ostatniej chwili żeby zrobić ninja port, by było ładne pvp :/. Tak się wściekli kiedy my byliśmy w srodku ze zaczeli się zabijać miedzy sobą

PS: grobowa cisza na hero shout od RM hero kiedy przegrali pvp, dziwne bo są zawsze tacy aktywni :)
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2010, 02:23:05 pm wysłana przez montezuma »
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

« Odpowiedź #231 dnia: Luty 18, 2010, 02:46:20 pm »
po pierwsze zimo wypierdalaj (pol godziny lopata snieg odrzucalem zeby wyjechac samochodem :<)
po drugie spodziewalem sie ze spod biurka bekza cala sytuacja bedzie wygladac dla ciebie inaczej i twoje upragnione ally X + RM stanie sie rzeczywistoscia.
Pierwsze pvp sh vs rm przegralismy, szybki regrup w goddard i znowu port do IT. W laczniku stanelismy na re s/d kiedy na port spot wpadlo X. Cofnelismy sie zeby najpierw walczyc z X ale oni wbiegali na clan ud wiec spokojnie poczekalismy az przebiegna i ruszylismy za nimi. SH uzylo kilka noisow i zeby uniknac pvp portneli sie do frint. pvp RM vs X dalej trwalo, 1:0 dla RM :)

« Odpowiedź #232 dnia: Luty 18, 2010, 03:27:40 pm »
Pierwsze pvp sh vs rm przegralismy, szybki regrup w goddard i znowu port do IT.

tak nazywasz staniem 15min przy goddard GK???

W laczniku stanelismy na re s/d kiedy na port spot wpadlo X. Cofnelismy sie zeby najpierw walczyc z X ale oni wbiegali na clan ud wiec spokojnie poczekalismy az przebiegna i ruszylismy za nimi. SH uzylo kilka noisow i zeby uniknac pvp portneli sie do frint. pvp RM vs X dalej trwalo, 1:0 dla RM :)

bzdura, czekaliście do ostatniej minuty z "pvp" żeby zrobić ninja port. Sam fakt ze ruszyliście bezpośrednio do npc room gdzie jest najgorsze możliwe miejsce do pvp mówi samo za siebie. Wiec to RM próbowało uniknąć pvp, 2:0 dla SH. Ty myślałeś ze wygracie 2pvp z nami kiedy u nas była 1osoba martwa a u was 20++ i gotowe nuker fusion po naszej stronie?? 1 nuker fusion i polowa z tych 40RM+X by było martwe w tak małym pomieszczeniu.
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2010, 03:30:03 pm wysłana przez montezuma »
Naia - oficjalny server

• Pochwał: 1

• PATOLOGICZNIE GRZECZNY CHŁOPAK
« Odpowiedź #233 dnia: Luty 18, 2010, 06:58:24 pm »
Jak tam zojek kurak? Ridah już zadziałał?
Teon
Sagittarius 80, Eva's Saint 77, Grand Khavatari 79 - Banned

Sagittarius 83+ Retired.

Lancer
SwS 5X - Active.

« Odpowiedź #234 dnia: Luty 18, 2010, 07:49:02 pm »
Jak tam zojek kurak? Ridah już zadziałał?

zadziałał, zadziałał :). nie dziwie się, bylem online 24/7, a planowałem za 5dni skończyć po wbiciu 83 :) a tak teraz mój slh jest z Zoją na Madagaskarze hehe. Na moje szczęście mam fajny klan i prawdopodobnie będę grał suportem 83+ :)
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2010, 07:52:05 pm wysłana przez montezuma »
Naia - oficjalny server

• Moja strona
« Odpowiedź #235 dnia: Luty 18, 2010, 10:27:44 pm »
Coś ostatnio ciężko się wybotować O.o

« Odpowiedź #236 dnia: Luty 18, 2010, 10:46:15 pm »
Haha zoja tak jak ja też już miałem za kilka dni kończyć i niestety xD. Falcon jak masz na sobie agro x/sh to ciężko ^^ jestem pewien że duo bez agro jakiegoś klanu o wiele łatwiej
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2010, 10:49:05 pm wysłana przez Elenestir »

« Odpowiedź #237 dnia: Luty 19, 2010, 12:08:10 am »
Przecież zoja nie latał pod crestem sh. Był randomem i plan byl 83. Pewnie petycje też poleciały od randomów...
Teon

Sagittarius 83+ Retired.

Lancer
SwS 5X - Active.

« Odpowiedź #238 dnia: Luty 19, 2010, 12:49:13 am »
Nowa dram od RM

Parę osób ma skille +30 i to według RM jest cheat i czas pisać petycje na tych ze skillami +30, ponieważ przez te skille+30 RM nie może wygrać pvp. lol jakby trudno było dla postaci 84+ zrobić +30 skill.

PS: resist+30 od pp daje 150 resist :))
Naia - oficjalny server

• Moja strona
« Odpowiedź #239 dnia: Luty 19, 2010, 09:22:00 am »
Przecież zoja nie latał pod crestem sh. Był randomem i plan byl 83. Pewnie petycje też poleciały od randomów...

Przez cały ostatni weekend puszczalem petycje na traina, ktory latal po moim spocie i w poniedziałek już tego traina nie było, więc może coś w tym jest ;P

A w ogóle, to czemu zakładacie, że każdy ban, zwłaszcza kogoś untagged to przez petycje? W ciągu ostatnich trzech dni dwa razy zdarzyło mi się coś, co podejrzewam, że było sprawdzaniem przez GMów a kto niby miałby mnie petycjonować?

« Odpowiedź #240 dnia: Luty 19, 2010, 09:33:58 am »
Są różne przyczyny banana.

Ja dostałem maila że jestem zbanowany etc. Kiedy napisałem petycje dostałem tylko odpowiedz : 3 konkretne daty w których zostałem zraportowany. Więc jednak guziki ingame działają :P

Słyszałem też o banach za napisanie "Cyber sex?" na pmie, i za GG killera, mimo że gość nie grał na bocie :P O selfownedach takich jakie zajebali Ridah i VV nawet nie będe pisał..

Wracając do Zoji, imo ludziom przeszkadzało to że biega 24h/7, tym bardziej że koxał zaraz na początku. Po prostu biegnąc na swojego spota, wciskali guzik...
Teon

Sagittarius 83+ Retired.

Lancer
SwS 5X - Active.

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #241 dnia: Luty 19, 2010, 10:07:16 am »
jak VVhiteVVizard bana dostał? :S

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

« Odpowiedź #242 dnia: Luty 19, 2010, 01:21:13 pm »
A czy trzeba latać pod crestem żeby dostać petycje od x? Nie sądzę ^^

« Odpowiedź #243 dnia: Luty 19, 2010, 02:09:29 pm »
A po co X'y lub SH miały by reportować randomów? Tymbardziej że w przyszłości taki wybotowany gościu mógłby do nich trafić w dobrym, w miare ogarniającym jakimś tam conscie? Pewnie zdarzają się i tacy którzy biegnąć na spota czy coś, i przebiegając wciskają guzik. Poza tym, tam gdzie koxasz zakładam że oni nie biegają :P
Teon

Sagittarius 83+ Retired.

Lancer
SwS 5X - Active.

« Odpowiedź #244 dnia: Luty 19, 2010, 02:26:26 pm »
A po co X'y lub SH miały by reportować randomów? Tymbardziej że w przyszłości taki wybotowany gościu mógłby do nich trafić w dobrym, w miare ogarniającym jakimś tam conscie? Pewnie zdarzają się i tacy którzy biegnąć na spota czy coś, i przebiegając wciskają guzik. Poza tym, tam gdzie koxasz zakładam że oni nie biegają :P

kiedy wiedza ze to jest rellol albo nowy start po banie konkretniej osoby :) Zresztą czy to ważne ban to ban, osobiście nie sadze żeby ktos tam słał na mnie setki petycji, po prostu miałem pecha :))

Wracając do teon drama. RM szykuje mass petycje na SH ponieważ jeden z naszych sws Shu 85lvl ma song of earth +27 co oni uznają za ewidentny BUG exploit. LOL

Jest taki bug ze czasami na olimpiad arenie po teleporcie do środka bramy są otwarte od początku. Wczoraj na taki bug trafił nasz EE Promi walcząc z hero tyrantem RM. Wykorzystał okazje i lecząc taranta uniemożliwił mu użycie zelot, RM wysłało parę petycji po tym na Promi.

Co za pojebany klan.
« Ostatnia zmiana: Luty 19, 2010, 02:31:37 pm wysłana przez montezuma »
Naia - oficjalny server

« Odpowiedź #245 dnia: Luty 19, 2010, 02:48:21 pm »
Selo, to wy w końcu przechodzicie do X czy tworzycie ally, czy sam też już nie wiesz? xD

« Odpowiedź #246 dnia: Luty 19, 2010, 03:27:26 pm »

kiedy wiedza ze to jest rellol albo nowy start po banie konkretniej osoby :) Zresztą czy to ważne ban to ban, osobiście nie sadze żeby ktos tam słał na mnie setki petycji, po prostu miałem pecha :))

Wracając do teon drama. RM szykuje mass petycje na SH ponieważ jeden z naszych sws Shu 85lvl ma song of earth +27 co oni uznają za ewidentny BUG exploit. LOL

Jest taki bug ze czasami na olimpiad arenie po teleporcie do środka bramy są otwarte od początku. Wczoraj na taki bug trafił nasz EE Promi walcząc z hero tyrantem RM. Wykorzystał okazje i lecząc taranta uniemożliwił mu użycie zelot, RM wysłało parę petycji po tym na Promi.

Co za -_-'any klan.

widac macie to healowanie we krwi :S tez tak mialem w walce z debilem standy, ktory mnie wyhealowal zanim udalo mi sie wbic btb, no ale jak nie potrafi sie wygrac w normalny sposob to korzysta sie z buga.
Parafrazujac cie drogi zojka
Co za pojebany klan to SH )))))))))))))))))

« Odpowiedź #247 dnia: Luty 19, 2010, 03:35:15 pm »
Selo, to wy w końcu przechodzicie do X czy tworzycie ally, czy sam też już nie wiesz? xD

Nie tworzymy ally, nie mergujemy clanow, nie kochamy sie nawzajem : ) To wszystko tylko imaginacja monte...

« Odpowiedź #248 dnia: Luty 19, 2010, 03:36:15 pm »
widac macie to healowanie we krwi :S tez tak mialem w walce z debilem standy, ktory mnie wyhealowal zanim udalo mi sie wbic btb, no ale jak nie potrafi sie wygrac w normalny sposob to korzysta sie z buga.
Parafrazujac cie drogi zojka
Co za -_-'any klan to SH )))))))))))))))))

już zapomniałeś jak przy otwartej brame dobiegałeś do przeciwnika i w momęcie startu stun mu odpalałeś?
Naia - oficjalny server

« Odpowiedź #249 dnia: Luty 19, 2010, 03:44:48 pm »

Nie tworzymy ally, nie mergujemy clanow, nie kochamy sie nawzajem : ) To wszystko tylko imaginacja monte...

I wysyłacie petycje na każdego...
Naia - oficjalny server