Screeny, PvP i Flame, Teon edition :P

Zaczęty przez Selo, Styczeń 14, 2010, 08:02:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Selo

hah w koncu sie wyplakales i zaczales znowu postowac :)
A jak widzisz sprawe waszych legit +30 skilli? :P

jac0l

http://www.youtube.com/watch?v=XwOo5CG-4n4  nigdy nie grałe SH ale ten koleś to chyba totalny nieogar ;x do tego Hero o.o
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Elenestir

Ściągnąłem kiedyś ten filmik. Czemu sądzisz że nieogar? Jego targety padają, sam często nie ;] więc...
swoją drogą ładnie żeście wtedy w dupe dostali Zoja ;]

montezuma

Cytat: Elenestir w Luty 25, 2010, 06:57:37 PM
Ściągnąłem kiedyś ten filmik. Czemu sądzisz że nieogar? Jego targety padają, sam często nie ;] więc...
lol ten film ma ok 8miesięcy, kiedy X mialo 80% heros i 2x więcej ludzi na pvp :P
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

jac0l

Cytat: Elenestir w Luty 25, 2010, 06:57:37 PM
przez pierwsze 4 minuty nie wiedział co robic. ok
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Leningrad

lolz, z tych paru sekund tego frapsa co zauwazylem to "8wards" Aniry, ja mialem bardzo mieszane uczucia jak to ogladalem w calosci

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Elenestir

Nom ten filmik jest jakoś z Sierpnia

Selo

Dla tych co nie czytaja blaha:
http://files.mail.ru/NENBFH Film Troyz'a z frint pvp. 3 sided PVP bez zadnych wyimaginowanych ally :)

insane69

100%  ze zaraz wpadnie zojka i bedzie udowadnial ze RM bylo z X przeciw SH

montezuma

Cytat: insane69 w Luty 26, 2010, 12:51:28 PM

obejrzyj 1pvp  z filmu troyz`a :)
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Elenestir

Cytat: Selo w Luty 26, 2010, 12:32:10 PM
http://files.mail.ru/NENBFH Film Troyz'a z frint pvp. 3 sided PVP bez zadnych wyimaginowanych ally :)
Już ściągam, mam nadzieję tylko że nie będzie leciało jak krew z nosa...

x3nomorph

Cytat: Selo w Luty 26, 2010, 12:32:10 PM

Jeden z nielicznych frapsow Troyza ktory przyjemnie sie oglada   :)
new future.

Elenestir

Cytat: montezuma w Luty 26, 2010, 01:28:28 PM

Nom, w 1 pvp X vs Rm więc?

montezuma

Cytat: Elenestir w Luty 26, 2010, 07:47:50 PM
Cytat: montezuma w Luty 26, 2010, 01:28:28 PM

Nom, w 1 pvp X vs Rm więc?

nop SH pośrodku, X atakuje SH z jednej strony, RM atakuje SH z drogiej, SH było głównym celem dla obu klanów. Nie mieliśmy szansy wygrać, 70SH vs 80X +65RM ><

Dopiero pozniej 1klan czekal do momenty kiedy było widac ktory klan wygral w 1vs1

wiec chronologicznie:
1. X atakuje SH, w tym m samym czasie RM atakuje SH, SH przegrywa
2. X atakuje RM, RM przegrywa
3. SH wraca walczy z X, SH wygrywa w tym czasie RM jest sumowany do npc room i liczy na spawn fritnezza :), RM robi rush na SH po przegranej X
4.SH walczy z RM, wygrywa (tego na filmie nie ma)
5.X wraca, biegnie do npc room zaczyna sie walka vs SH
6. W środku walki fritnezza się pokazuje, X portuja się do środk
7. W tym monecie RM atakuje SH od tyłu, SH przegrywa.
Naia - oficjalny server

virisken

Cytat
nop SH pośrodku, X atakuje SH z jednej strony, RM atakuje SH z drogiej, SH było głównym celem dla obu klanów. Nie mieliśmy szansy wygrać, 70SH vs 80X +65RM ><
sh to zawsze takie biedne jest :<
a srsly to co z tego, najwidoczniej obu klanom zalezy przedewszytkim na pokonaniu sh a drugorzedna rzecza jest ich war

Elenestir

Dokładnie, potem na filmiku dobijało się x z RM a raczej X dobijało RM ^^

Edit. W dodatku piszą assist Ibrus podczas gdy RM was "zaszło" od drugiej strony a ibrus chyba z rm jest :P lali rm i sh

hmmm

Cytat: virisken w Luty 26, 2010, 08:36:51 PM
Cytat
sh to zawsze takie biedne jest :<
a srsly to co z tego, najwidoczniej obu klanom zalezy przedewszytkim na pokonaniu sh a drugorzedna rzecza jest ich war

Nie powiedział bym ze biedne, robimy epika za epikiem (dzisiejszy valakas tego dowiodl), od czasu do czasu X jakims ninja portem zrobi fr i tyle. O RM  sie nie wypowiem bo oni to tylko perfekcyjnie oly kampia...

virisken

to byla ironia bo monte zawsze tlyko narzeka jak to sh "walczy kontra caly server".

montezuma

Gm odwiedził renevana party jak expili w cyt2 na afk???? Jeżeli to prawda, szkoda :/
Naia - oficjalny server

virisken

uuu sh oslabli to czas powysylac petycje? pro solution

montezuma

Cytat: virisken w Luty 28, 2010, 01:48:57 PM
uuu sh oslabli to czas powysylac petycje? pro solution

nie, oni dostali bana za boting (podobno) a botuja już od bardzo dawna, raczej czuje ze do tego rękę przyłożyła Malda :/. Teraz botowanie afk albo kiedy gm online to 100% ban

Podobno bana dostał f1stun/anjy/miaw/durbat (rene sk)/rene sorc, przynajmniej tak ludzie mówią, a ponieważ nikt tego nie jest pewien, wiec szukam potwierdzenia.
Naia - oficjalny server

Elenestir

F1stun nie ma klanu teraz, na hero monument więc albo go wywalili z klanu bo ma bana, albo wyszedł żeby bocić :P więc też dostał bana.

Edit. Ja słyszałem że bana dostał Local prawda to Monte?

montezuma

Cytat: Elenestir w Luty 28, 2010, 03:19:44 PM
F1stun nie ma klanu teraz, na hero monument więc albo go wywalili z klanu bo ma bana, albo wyszedł żeby bocić :P więc też dostał bana.

Edit. Ja słyszałem że bana dostał Local prawda to Monte?

f1stun wyszedł z klanu na TW, tak local banned
Naia - oficjalny server

Alarion

taa niech się ostatnie resztki online wykończą petycjami... Szkoda, że tak szybko gracze Teona chcą dzielić los innych serwerów EU/NA :<
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

netheril

Cytat: Alarion w Luty 28, 2010, 07:25:14 PM
taa niech się ostatnie resztki online wykończą petycjami... Szkoda, że tak szybko gracze Teona chcą dzielić los innych serwerów EU/NA :<
wszyscy i tak skoncza na rutailu z alarionem!!  :shock:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...