Screeny, PvP i Flame, Teon edition :P

Zaczęty przez Selo, Styczeń 14, 2010, 08:02:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

insane69

purify osiolku! sam jestes purifity :s

Alarion

Cytat: montezuma w Marzec 05, 2010, 03:58:20 PM
się o pvp, wiec Purifity>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> stigma.

Trochę się zagalopowałeś... Może ogólnie na PvP purify jest trochę bardziej przydatne (unika takich losowych przegranych walk z powodu np. jednej meduzy), ale nie pisz, że stigma jest taka słaba na PvP, bo nie jest. 40% damage ze skilli i regularow dla melasów, to naprawdę olbrzymi boost. Tym bardziej, że w kilka sekund można obrzucać stigmą całe party enemy i nikt tego nie zresistuje, tak samo jak kradzieży bufków kurczaka. Faktycznie zgodzę, że z technicznego punktu widzenia stigma bardziej pasuje bishopowi niż EE, ale bez tekstów w stylu:

purify >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> stigma.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

montezuma

Cytat: insane69 w Marzec 05, 2010, 04:06:20 PM

to to to straszne, brak mi słów i pewnie całemu forum. Niestrudzony ridach obrońca języka angielskiego.

Cytat: Alarion w Marzec 05, 2010, 04:25:45 PM

Trochę się zagalopowałeś... Może ogólnie na PvP purify jest trochę bardziej przydatne (unika takich losowych przegranych walk z powodu np. jednej meduzy), ale nie pisz, że stigma jest taka słaba na PvP, bo nie jest. 40% damage ze skilli i regularow dla melasów, to naprawdę olbrzymi boost. Tym bardziej, że w kilka sekund można obrzucać stigmą całe party enemy i nikt tego nie zresistuje, tak samo jak kradzieży bufków kurczaka. Faktycznie zgodzę, że z technicznego punktu widzenia stigma bardziej pasuje bishopowi niż EE, ale bez tekstów w stylu:

ja nigdy nie pisałem ze stigma jest słabym skille, tylko wybranie tego skilla przez EE to jest FAIL.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

bylyforumowicz

Cytat: insane69 w Marzec 05, 2010, 04:06:20 PM

Co jak co, ale blask twojej blahowej sławy przyćmiewa Zoje =)

Propos regenu mp- nigdy nie miałem w moim pt z tym problemu, niezależnie od spota.

Leningrad

Cytat: Alarion w Marzec 05, 2010, 04:25:45 PM

medusa +15 cost boli ak ja bishop dostanie, wtedy jezeli nie purify to zostaje tylko song of purification

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Leningrad

Cytat: Nie Przeczytana Wiadomosc w Marzec 05, 2010, 09:51:49 PM
meduza +cost hahahaah lol oficial
medusa + cost zmniejsza zuzycie MP i zwieksza czas trwania debuffa, l2p

A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:

montezuma

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Alarion

a jeżeli nei wbijesz na chance, to nie okaże się, że w ludzi z dobrą jew + full buffem na m. resist ta medusa po prostu nie będzie siadać? (o ile to od m. defa zależy...?)

Cat Drama Maker

Leningrad

Cytat: Alarion w Marzec 05, 2010, 11:52:02 PM
a jeżeli nei wbijesz na chance, to nie okaże się, że w ludzi z dobrą jew + full buffem na m. resist ta medusa po prostu nie będzie siadać? (o ile to od m. defa zależy...?)
medusa z  high 85 learn lvl bedzie siadala bez wzgledu an to czy jest w chance czy w cos innego

Alarion

Cat Drama Maker

insane69

Cytat: Nie Przeczytana Wiadomosc w Marzec 05, 2010, 09:59:56 PM
chance >>>>>>  mp&duration time

nie wierze! wypowiedz glupsza od wypowiedzi zojki O_o
gosciu cost to jest naza a tak naprawde to OE cost zmniejsza ilosc mp I zwieksza szanse juz nie mowiac o wydluzonym czasie dzialania. po blahowemu teraz! STFU PRIV NOOB!

jac0l

Insance ale ten koleś jest z dexa to mu nawet nie tłumacz =p
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Leningrad

a ja widzialem Selo na frapsie a wy nieeeeeeee u,u

Elenestir

Leningrad

http://files.mail.ru/OLJOOW

85 BD pov, obecnie SH, jeszcze niedawno X :P Selo jest w ktoryms z pozniejszych 9vs9

imo slaby fraps ale co kto lubi

x3nomorph

Cytat: Leningrad w Marzec 08, 2010, 07:21:03 PM

85 BD pov, obecnie SH, jeszcze niedawno X :P Selo jest w ktoryms z pozniejszych 9vs9

LF recenzje Raziella3
new future.

Alarion

Cat Drama Maker

RazielIII

dling :) zobaczmy sd z offa :)
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Elenestir

Kiedy ten fraps był robiony? Jak wczoraj to może też jestem qq

virisken

Cytat: x3nomorph w Marzec 08, 2010, 07:26:07 PM

LF recenzje Raziella3
jak nie jedize pala w 10 sek to shit sd ;)

RazielIII

nudny w uj ten filmik, nic nie robi tylko biega qq
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

myha

nie wiem ale dla mnie to ten sd nie ogarnia, nie obejrzałem całego ale z tego co obejrzałem to widać ze połowę walki stoi i nie robi nic bo czeka na reuse skili/targetuje czy co tam ćwiczy zamiast zacząć bić, może sd nie ma ma kosmicznego dmg ale z pewnością lepiej żeby zadał jakiś dmg niż stał jak kołek przez pół walki nie robiąc nic

edit:
bo dokładniejszym obejrzeniu widzę ze na pewno nie ogarnia, skile klika tak że zanim go użyje to dwa razy "wyjmie" z paska, niezła telepe na rekach musiał mieć, to samo z targetem, widać że jak coś trzeba recznie stargetowac a nie z radaru to ciężko z trafieniem idzie
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

hmmm

Jaki nick tego SD ? ,bo nie chce mi sie siagac.

Leningrad

Elenestir