No to ja zapytam :
a)dziala juz full party system ?
b)bossy , No named , mobki uzywaja swoich skilli (czy nadal to tylko heal i walenie dmg ?) 1 x Celric + Gladek ew. 2x Celric Sorc badz assasin - bicie rb-kow
c)
nie wiem jak na Lumiel (gralem na Siel strona Elyos) GM nadal maja zaprzyjaznonych playerow badz swoje klany i nadal tna w gumki? serwer Siel - Elyos (klany Shinigami oraz SmallGods) .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ogolnie gralismy tam praktycznie od poczatku serwera - mnostwo postow oraz rozmow na Irc z Adminami na temat oszustw w/w Glidiach - gracze byli rowniez Moderatorami na serwie glownie poprawinaie , dodawanie q i inne duperele. Nie dalo sie grac gdyz nie bylo szans z takimi panami w full top equip. 1 Pan w full top equip (Gold itemy oraz czesciowo itemy z bossow w instancji) przebijal full pt w DMG. (SmallGods/Shinigami)
TLUMACZONO TO TYM ZE SERWER JEST W FAZIE BETA

! I BEDZIE W.I.P.E. JAK WSZYSTKO BEDZIE W MIARE SMIGAC RESZTE BEDA POPRAWIAC JUZ NA BIERZACO PO WIPE.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
d)Ostatnie pytanie najwazniejsze chyba

CZY BYL ZAPOWIADANY W.I.P.E. ? (dalem passy do konta jednemu forumowiczowi im z tego co pisal wnioskuje ze moje konto/postacie nadal widnieja wiec wipe raczej nie bylo i chyba nie bedzie

A jeszcze takie info - Wiek Administracij 19-21 niektorzy (2 lepkow) lat 14 masakra ! ich wypowiedzi na Irc oraz forum ciezkie pytania konczyly sie Kick z Irc badz usuwaniem postow z forum - zenada poprostu
Dodam jeszcze ze juz w czasie gdy gralismy i malo co jeszcze dzialalo wprowadzono dotacje na farbki , kamyki do weapon zwiekszajace procentowo rozne atrybuty itd. a w planach byla masa itemow z donate
nie wiem jak to tam teraz wyglada.