Witaj
Gość

Wątek: RPG Club x5 - oficjalny start  (Przeczytany 75942 razy)

• Pochwał: -2

Odp: RPG Club x5 - oficjalny start
« Odpowiedź #200 dnia: Luty 15, 2010, 11:09:04 pm »

full HP/MP/CP restore on targeted user (including self)
and Chance to cleanse a person debuff by rate.
That means possibility to cleance 1 or 2 or more debuffs by chance. Not all and not 100%.

Min Reuse before gracia final was like 1 min :50 sec ( full c speed buff +pony+hero zerk,renewal,magnus, +5 wit

After Gracia Final reuse with frint/valakas reuse only, is around 21 min :50 sec (cant say exaclty coz of ward bonus stats)

nooo, to z hero zerkiem na dexie, to moze faktycznie BOE w ogóle nie ma reuse :S

potwierdziles tylko to co napisalem, ze boe ma reuse ~~2 min

@Kamyl89 hero kamaele sa od 6 miesiecy, suby mogli miec przed hero

tak wiem, czasami (ale to na prawdę nieczęsto), zdarzy ci sie nie pierdolnąć kompletnej bzdury

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

• Pochwał: 0

• whatever.
« Odpowiedź #201 dnia: Luty 15, 2010, 11:12:04 pm »
Mnie to i tak ciekawi co to za HB bez magow ze 100% m.crit chance  ; d
new future.

• wq®wiacze proud member
« Odpowiedź #202 dnia: Luty 16, 2010, 06:50:34 am »
cofnęliśmy Wam wara jak nie chcieliście przyjąć wara na drugim klanie

loled

Nie wiem czy taki loled jak po każdym pvp z tagiem trza zbijać karmę. Nie po to są wary, żeby czekać aż połowa party się sflaguje. LOLED

Cry more pls  :?

Dla ciebie 70-80 ludzi w klanie to zerg ? Proszę skończ grać na C4/5 serwach, albo po prostu stfu.

:_delf_4_2: :_delf_4_2: :_delf_4_2: :_delf_4_2: :_delf_4_2: :_delf_4_2: :_delf_4_2: :_delf_4_2:  :_delf_4_2: :_delf_4_2: :_delf_4_2: :_delf_4_2: :_delf_4_2: :_delf_4_2: :_delf_4_2: :_delf_4_2: :_delf_4_2: lepiej?

BTW. Czy według Ciebie klan ze 120 osobami na liście startowej na C4 clan systemie to zerg? Czy 7 klanów w ally po mniej więcej miesiącu od startu na C4 clan systemie to zerg? Czy te liczby na serwie z 2,5k (czy może nawet mniej na Celesie było) populacji to nie jest dla Ciebie zerg? OMFG ogarnij. W realiach Celesa to był mega zerg (było mało klanów powyżej 40 osób z czego większość oczywiście z PL, bo inaczej się nie dało: OOWW, HC, Lexy).

Z działającym clan systemem zerg nie istnieje, bo są mniejsze ally i jakoś to wygląda.
Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

« Odpowiedź #203 dnia: Luty 16, 2010, 12:10:01 pm »
Czy te liczby na serwie z 2,5k (czy może nawet mniej na Celesie było) populacji to nie jest dla Ciebie zerg?
idz sie osmieszac gdzie indziej k ?

« Odpowiedź #204 dnia: Luty 16, 2010, 12:59:49 pm »
Czytam to i zaczynam mieć wrażenie ze we wq graja dzieci po 13 lat które jak już ktoś słusznie zauważył nie umieją czytać ze zrozumieniem i jak widać liczyć też :)

Grooßer miesiąc przed startem admini obiecywali clan system c5 . Jak nie umiesz liczyć to napisze Ci ze 7 klanów po 40 osób to 280 a teraz zagadka dla Ciebie ile to będzie, ally 3 klany po 120 osób
a 360
b 40
c 240
zastanów się dobrze...

BTW Jeżeli chodzi o promo widać ze osoba robiąca je umie się posługiwać takimi programami jak adobe premiere, SONY Vegas, Adobe After Effects, efekty są dobre ale frapsy są żałosne...

PS kiedy wstaje arion dalej soon???
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2010, 01:02:30 pm wysłana przez Tiruriru »

« Odpowiedź #205 dnia: Luty 16, 2010, 01:30:42 pm »
B !!!!!! for sho!!!

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

• Pochwał: -1

• spoko
« Odpowiedź #206 dnia: Luty 16, 2010, 03:17:50 pm »
Zagadka dla proud of lex members
kto tu ma zerg?

a)
b)

@up jak można było nagrać dobrego frapsa z lexami jak wasze pt łuczników w tym łucznik full s jest miażdżone przez 1 deske ?
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2010, 03:28:00 pm wysłana przez Kazuya »
rpg x5 [gh85]

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #207 dnia: Luty 16, 2010, 03:31:07 pm »
no tak ... a moze pokaz reszte ally jakie byly na servie

• spoko
« Odpowiedź #208 dnia: Luty 16, 2010, 03:32:17 pm »
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #209 dnia: Luty 16, 2010, 03:36:22 pm »
przeciez wiem, sam ten temat zrobilem....,
i jak ktos tam powiedzial ze wq grali potem w betrayal  i tworzyli 6 klanowe ally to jest wszystko ok?
i tak na marginesie dontcry to prawde mowiac 5 klanowe ally

• spoko
« Odpowiedź #210 dnia: Luty 16, 2010, 03:41:58 pm »
potem nie grałem ale z tego co widzę ci co grali w wq jeszcze doszli do betrayal a potem do ally z rc też trochę tam mieli klanów
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #211 dnia: Luty 16, 2010, 03:47:55 pm »
(btw, ja nie jestem memberem lexów, a nawet gdybym był to i tak ten flejm nt celesa mnie nei dotyczy taze gf :D)

• spoko
« Odpowiedź #212 dnia: Luty 16, 2010, 03:52:31 pm »
prawda jest taka, że na celesie lexy to klan 3 ligowy nawet z największym zergiem a ich osiągnięcie to zabicie baiuma w/o pvp :)
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #213 dnia: Luty 16, 2010, 03:54:23 pm »
a jakie jest największe osiągnięcie wq? :D

• spoko
« Odpowiedź #214 dnia: Luty 16, 2010, 03:55:49 pm »
choćby i valakas na celesie  :P na nanakim nie grałem ale z tego co wyczytałem na forum tam lepiej farmili epicki
rpg x5 [gh85]

• whatever.
« Odpowiedź #215 dnia: Luty 16, 2010, 03:59:22 pm »
Tak, tylko porownywac osiagniecia klanow na C5 a tym co bedzie na GF to... troche bezsensu
new future.

« Odpowiedź #216 dnia: Luty 16, 2010, 04:01:46 pm »
tam też valakasa dało się ubić w 20 min w 7 osób? :<

• spoko
« Odpowiedź #217 dnia: Luty 16, 2010, 04:06:44 pm »
raczej nie :P
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #218 dnia: Luty 16, 2010, 04:58:54 pm »
kiedy wq ubilo valakasa na celes? o.O

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #219 dnia: Luty 16, 2010, 05:02:52 pm »
wczoraj chyba

• S W A R M
« Odpowiedź #220 dnia: Luty 16, 2010, 05:05:00 pm »
Tak, tylko porownywac osiagniecia klanow na C5 a tym co bedzie na GF to... troche bezsensu
dokladnie cos takiego napisac chcialem, lol

Tym forcem co te Lexy czy jaktam mieli na celesie, nie ubija pewnie zadnego epika w gf, c5 to nie jest wyznacznik, a flejmy o zergach sa bardzo c5 :P w tej kronice trzeba naprawde duzo ludzi.

• wq®wiacze proud member
« Odpowiedź #221 dnia: Luty 16, 2010, 05:12:59 pm »
Czy te liczby na serwie z 2,5k (czy może nawet mniej na Celesie było) populacji to nie jest dla Ciebie zerg?
idz sie osmieszac gdzie indziej k ?

Co może coś nie tak jeszcze napisałem pod względem liczebności? Za mało? Za dużo? Nie lubię mówić jak Raziel o 11k online w DEX network lul bez jakiegokolwiek pojęcia jak wygląda taka ilość graczy.

Na początku serwer był zaje*iście zaludniony i myślę, że mniej więcej tyle osób grało na Celesie (rzucisz pewnie jakąś inną lol liczbę, zwłaszcza że nigdy licznik online nie został podany przez adminów). Wydają mi się to realne przypuszczenia.

Tak czy siak teraz gra tam z 300 osób. Dead survur.

Czytam to i zaczynam mieć wrażenie ze we wq graja dzieci po 13 lat które jak już ktoś słusznie zauważył nie umieją czytać ze zrozumieniem i jak widać liczyć też :)

Grooßer miesiąc przed startem admini obiecywali clan system c5 . Jak nie umiesz liczyć to napisze Ci ze 7 klanów po 40 osób to 280 a teraz zagadka dla Ciebie ile to będzie, ally 3 klany po 120 osób
a 360
b 40
c 240
zastanów się dobrze...

BTW Jeżeli chodzi o promo widać ze osoba robiąca je umie się posługiwać takimi programami jak adobe premiere, SONY Vegas, Adobe After Effects, efekty są dobre ale frapsy są żałosne...

PS kiedy wstaje arion dalej soon???

Też znam teorię. Wszystko ładnie, ale jak to się ma do Celesa? To, że admini coś obiecali i wy w to uwierzyliście to nie mój problem, zwłaszcza po takich samych obietnicach przy starcie Nanaki (C5 clan system 'soon'). Na IRCu była informacja na długo przed startem, że C5 clan system i pagans zaimplementują 'soon'. Widać łykacie jak młode pelikany, bo jakoś nikt inny nie zabrał się za rekrutkę tylu graczy.

Argumenty o wieku bardzo rzeczowe. Chyba brakuje Ci już jakiś konkretniejszych skoro starasz się zdyskredytować rozmówcę nic o nim nie wiedząc i nie odnosząc się do argumentów przeciwnych. Żal dupę ściska. Co do czytania "do końca" i "ze zrozumieniem":

Z działającym clan systemem zerg nie istnieje, bo są mniejsze ally i jakoś to wygląda.

Pokaż mi zerg na jakimś serwie z clan systemem lol. Te wyliczenia na górze to czysta teoria, bo przy aktualnej liczbie graczy L2 nie wierzę w ally 3 dobrze zorganizowanych clanów posiadających min. 120 graczy. Przeciwko komu mieliby się łączyć na lol privach z 2,5-3k online? (nie ma opcji na 2nd side, przeciwko ETC na x30 nawet taki zerg nie powstał) Chociażby na RPG x1 czy x30 widać, że mało które klany mają max membersów, nie widzę żadnych 360 osób w jakimkolwiek ally, nic nawet nie zbliża się do granicy jaką Wy osiągnęliście na C4 lol clan systemie (http://www.rpg-club.com/?p=clans&s=0 ||| http://www.rpg-club.com/en/?p=clans).

A teraz się zapytam ile klanów startowało (czysto teoretycznie, sama liczba zadeklarowanych) w 120+ osób na Celesie wiedząc, że 'raczej' nie będzie C5 clan systemu (nie wnikam, że grało 80)? Mhmmm pomyślmy... 1? Liczba 2-óch wydaje się już naciągana, bo nie znam innego klanu z Celesa, który nadrabiałby brak skilla liczebnością (Geno starało się nadrobić donejtem mając 'ledwo' 60+ membersów). Pokaż mi drugie tak wielkie ally przed Waszym zergiem (wegotthis też nie dotarło do 280 osób)? Wszyscy sobie radzili w 2-4 klany, Wam nie szło to trza było stworzyć zerg. True story.

PS. Dexbound wciąż 'soon'. Jak tam informacje o maszynie na RPG x5, wciąż 'soon'? (specyfikacja i zapewnienie, że nie będzie ss lagów?)
PS2. Co naszego promo to nie wiem czy pamiętasz Wasze? W którym nie ma ani efektów, ani dobrych frapsów, tylko lol targetowanie na niższym poziomie niż ustawa przewiduje. Korin zrobił nasze w ekspresowym tempie mając do wyboru zaledwie parę frapsów z end game przed rozpadem Wqrwiaczy.

Lex zaliczy uber FAIL na RPG. Nie chce mi się już nic pisać, bo Lexy dla niektórych pozostaną uber skilled klanami, który bez potrzeby musiały zawsze grać w przewadze liczebnej.

So C5 emo cryer greets...
Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #222 dnia: Luty 16, 2010, 05:20:34 pm »
dokladnie cos takiego napisac chcialem, lol

Tym forcem co te Lexy czy jaktam mieli na celesie, nie ubija pewnie zadnego epika w gf, c5 to nie jest wyznacznik, a flejmy o zergach sa bardzo c5 :P w tej kronice trzeba naprawde duzo ludzi.

fryta jest prosta :P

• whatever.
« Odpowiedź #223 dnia: Luty 16, 2010, 05:29:52 pm »
Pokaż mi zerg na jakimś serwie z clan systemem lol. Te wyliczenia na górze to czysta teoria, bo przy aktualnej liczbie graczy L2 nie wierzę w ally 3 dobrze zorganizowanych clanów posiadających min. 120 graczy. Przeciwko komu mieliby się łączyć na lol privach z 2,5-3k online? (nie ma opcji na 2nd side, przeciwko ETC na x30 nawet taki zerg nie powstał) Chociażby na RPG x1 czy x30 widać, że mało które klany mają max membersów, nie widzę żadnych 360 osób w jakimkolwiek ally, nic nawet nie zbliża się do granicy jaką Wy osiągnęliście na C4 lol clan systemie (http://www.rpg-club.com/?p=clans&s=0 ||| http://www.rpg-club.com/en/?p=clans).

Ally NNZ na Abyssie x3, kazdy klan ma ponad 100ppl
new future.

« Odpowiedź #224 dnia: Luty 16, 2010, 05:56:10 pm »
ally lexow (lexi+bractwo mroku+ff) + ally chaos (ooc+shadows+vexation) kazdy klan mial okolo 70-80, aha no i jeszcze byly alt klany z ktorych przychodzily tez osoby na epiki/siege
ocean of memories!