Jak powstal Reborn (czy jak tam to sie nazywalo) moze juz nie bylo SC, a u nas juz dawno gralo okolo 50-60 osob. Co do exodusu, ktos tu chyba zapomnial o
XSI, czy poprostu wymazales drugi klan exodusu na potrzeby flame'u ? Wiem wiem pamiec bywa zawodna ...
Czyzbys zapomnial jak to bylo, jak nie daliscie rady na Aden, nie pamietasz tez co zrobilo Geno ? Mowa o mezaliansie Genocide/Belocide/Homocide + Absolute/FoG/Tempest + HateCrew/RedCross (przez okres jakis 2-3 tygodni), to wszystko bylo odpowiedzia na to, jak nie majac sami szans na nic wiecej niz wspomniana przez Ciebie Naga \ Olkuth, zaczeliscie z exodusem przychodzic na kazdy wiekszy event, zreszta o to tez byly dramy... I Ty smiesz komukolwiek zarzucac zerga !? Rozwiazalismy ally z Vexami, a wiekszosc pozostalych wtedy graczy w Lex odpuscila sobie, kiedy stwierdzili, ze taka gra nie ma sensu, nie mielismy ochoty dobierac nikogo wiecej do ally na tamta chwile.
Do Twojej wiadomosci Giran stracilismy dopiero w tym czasie jak Geno stworzylo to swoje liczniejsze ally. Gdzie Wy byliscie przez ten czas !? Oren to bylo max na cos was bylo stac, a i zeby nie bylo ze komus ublizam, to wlasnie taki wniosek mozna wysnuc z Twoich wczesniejszych wypowiedzi.
Dla zainteresowanych, przytocze caly watek z forum Celes.
http://forums.azuregaming.net/showthread.php?t=46383&highlight=shortpantsCo do naszego buffowania, nie martw sie o nie. Bedziemy latwiejszym fragiem dla takich PROfesjonalistow jak ty

A wracajac do zergowania w party na party, moglo sie zdarzyc, ze rozjechalismy was jak szlismy gdzies na RB w wiekszej ekipe.
Nigdy powtarzam
nigdy nie wysylalismy dwoch czy trzech party na jakiekolwiek jedno party.
I na koniec. Moze i nie wygralismy zbyt czesto pvp z faktor clanami, a z Toba i kolegami juz czesciej... w koncu z Was takie faktory jak z koziej dupy trabka... Przypomnij mi jak zgarneliscie pierwszego Baiuma w klanie... !? Jako detagi

! Co do swarmow ...uwazam ze mieli wartosciowe tylko jedno party, mimo iz nie trawie tych kolesi. Mowie tutaj o party Zubra (moze to nawet te Twoje ...). Uff troche sie rozpisalem.