RPG Club x5 - oficjalny start

Zaczęty przez Madith, Luty 11, 2010, 09:13:07 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ome1

Cytat: Krissen w Luty 13, 2010, 01:03:56 PM
Na Celesie latwo bylo kupic 2 CH ;) Chyba grales na innym serwerze. Co do Baiuma, tak udal sie bez walki no i ? Siege ... hmmm wpadalo Geno Addiction HC i kilka inych klanow. Gdzie bylo SP nie pytam, pewnie mieli podejscia do Valakasa ...

SP było na oren a Reborn na aden wiec you fail. Nie masz co tu pisać od początku servera byliście tylko i wył zergiem i nic więcej na każdym spocie byliście wynoszeni bez straty kogokolwiek u mnie w pt i wracaliście z 2-3 pt żeby zabić 1 pt. Zabiliście baiuma wow tylko szkoda że ten baium to był 1 i ostatni epik jakiego udało wam się zabić bo reszta servera robiła z was dywanik przed końcem d/s. GL na rpg tam też będziecie nic nie znaczącym clanem na którym najlepiej nabija się fragi :D

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

ome1

co do bugów to nie masz co porównywać dexa do rpg bo to jest tak jakbyś porównywał budowę Małysza do Pudziana

Krissen

Kolejny groupies do kolekcji ... zbieramy je jak pokemony ;)

Mniejsza o wiekszosc kto bedzie lezal, placzu nie bedzie. Co do Sp, nie no co Ty, Lex zerg, Addi zerg, RedCross zerg, tylko Sp przenajwspanialsze przychodzilo w 5 czy 6 klanow Swarm + SC, klan jedynek + 2 clany exodusa + const party ktore czekaly laskawie na miejsca w klanie (ba nawet raz zrobily baiuma)... Sp wcale nie bylo zergiem, wcale. Nie watpie tez, ze miales takie pro zajebiste party :) Zapomniales dodac ze baium klekal z litosci, a antek padal przed wami ze smiechu...

ome1

Cytat: Krissen w Luty 13, 2010, 01:45:01 PM

Mniejsza o wiekszosc kto bedzie lezal, placzu nie bedzie. Co do Sp, nie no co Ty, Lex zerg, Addi zerg, RedCross zerg, tylko Sp przenajwspanialsze przychodzilo w 5 czy 6 klanow Swarm + SC, klan jedynek + 2 clany exodusa + const party ktore czekaly laskawie na miejsca w klanie (ba nawet raz zrobily baiuma)... Sp wcale nie bylo zergiem, wcale. Nie watpie tez, ze miales takie pro -_-'iste party :) Zapomniales dodac ze baium klekal z litosci, a antek padal przed wami ze smiechu...
lol grałeś na celesie ?;o tak 6 clanów lol rozjebałeś konstrukcje ~~ Policzmy Swarm, Sc, Exodus i sorrow aka 1 w którym znajdowało się jedno pt const ze swarmu i 1 pt const sorrow łącznie 2 pt liczył 1, gdzie tu masz 6 clanów ? Gdzie ty widziałeś żeby exodus miał 2 clany lol jak oni nie mieli więcej jak 2 pt na epikach/siege ;o Miałem wystarczająco dobre pt żeby tym 1 pt jechać każde pt lexow bez straty osoby.

TheOwn3r

Ciekawe czy będzie można kickować ludzi z oly przy pomocy l2phx'a jak na x30 ))
;o

Lokocz

Cytat: TheOwn3r w Luty 13, 2010, 02:01:49 PM
Ciekawe czy będzie można kickować ludzi z oly przy pomocy l2phx'a jak na x30 ))
ale ty masz pojecie gosciu..... l2phx nigdy nie dzialal i nie dalo sie nim kickowac...

RaMi

Kickowano ludzi z oly przez fail vote system i tylko przez 1 dzien, juz sie nie da tego zrobic. Fail.

Jedynym duzym bugiem na rpg jest SOD, ktore nie zamyka sie po czasie, w ktorym powinno, ale i to nie przeszkadza za bardzo. Zaden wiecej bug nie wplywa na gameplay.

RazielIII

z tego co pisali an forum rpg, to dalo sie :)

btw czesc rpg defenderze ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Rurza

Cytat: ome1 w Luty 13, 2010, 01:57:57 PM
Cytat: Krissen w Luty 13, 2010, 01:45:01 PM

Mniejsza o wiekszosc kto bedzie lezal, placzu nie bedzie. Co do Sp, nie no co Ty, Lex zerg, Addi zerg, RedCross zerg, tylko Sp przenajwspanialsze przychodzilo w 5 czy 6 klanow Swarm + SC, klan jedynek + 2 clany exodusa + const party ktore czekaly laskawie na miejsca w klanie (ba nawet raz zrobily baiuma)... Sp wcale nie bylo zergiem, wcale. Nie watpie tez, ze miales takie pro -_-'iste party :) Zapomniales dodac ze baium klekal z litosci, a antek padal przed wami ze smiechu...
lol grałeś na celesie ?;o tak 6 clanów lol -_-'ałeś konstrukcje ~~ Policzmy Swarm, Sc, Exodus i sorrow aka 1 w którym znajdowało się jedno pt const ze swarmu i 1 pt const sorrow łącznie 2 pt liczył 1, gdzie tu masz 6 clanów ? Gdzie ty widziałeś żeby exodus miał 2 clany lol jak oni nie mieli więcej jak 2 pt na epikach/siege ;o Miałem wystarczająco dobre pt żeby tym 1 pt jechać każde pt lexow bez straty osoby.

Pamięć szwankuje ome1 ? Napisał 5-6 klanów, więc chyba się nie mylił.
Może ja spróbuje policzyć
1. Exodus
2. 1
3. Swarm
4. ShadowCouncil
5. SilverCouncil

hmm 5 ? A to ilu ludzi było w każdym z klanów to już nikt tu chyba nie wnikał, więc możesz se dać na wstrzymanie z argumentami typy "tam były tylko 2 const pt"
Pieją wszyscy Lex zerg ? Wszyscy mieli klapki na oczach czy nie widzieli liczb Addi + HC, SP + Reborn, RC + Pandy.
Możesz też dodać Reborn i SP pwned przez NPC na first siege. Też było przyjemnie patrzeć jak Reborn płacze po forum i nazywa Gejocide farmerami i jak to ich nie jechało, a gdy walili emoquita to wielkie hura teraz my być factor. Jeżeli ktoś z Reborn myśli inaczej to może zapodać jakiś filmik jak to owniło, albo ty ome1 jakiś filmik youtube albo coś czy tylko puste słowa ?

ome1

silver council to był alt clan tylko i wyłącznie jak był reborn i były w nim ludzie co się nie mieścili w swarm/sc jak się rozpadło ally reborn to silver council przestał istnieć i  nigdy nie był w ally z SP wiec znowu fail.Do tego pierwszy siege niechcialiśmy zdobyć aden tylko obronić żeby nikt nie zdobył i nam się udało ale co ty możesz wiedzieć o strategi na siege jak ty z lexów jesteś gdzie ludzie jak debile odpalają snipe i całe pvp stoja bo nie są w zasięgu QQ.  Nie chce mi się uploadować na nowo frapsów szczególnie dla ludzi z clanu lextalionis lol ale znam jeden trochę quality ssie ale http://www.youtube.com/watch?v=5PJD-z0c0hc geno+abslute vs reborn (swarm/sc)+sp (exodus/1) to był baium kiedy tylko geno posiadało hero.
ps. najpierw ogarnijcie buffowanie pod pvp a później piszcie kto był kim na serverze bo na waszym miejscu to bym nigdy w życiu nie wypowiadał się na temat pvp bo żadnego pvp nie wygraliście z faktor clanami jedyne na co was było stać to zabić nage albo okultha jak żadnego cw nie było na widoku QQ.

Krzysiu

Naucz lexy grać o wielki :D Matko, nie ma to jak pro mada faka gammer ktory owni wszystko i wszedzie xd Nie kazdy klan to banda no life, niektorzy graja po to zeby pograc i traktuja to jako rozrywke. Ciekaw jestem ile ludzi bedzie na starcie.
>.<

Krissen

Jak powstal Reborn (czy jak tam to sie nazywalo) moze juz nie bylo SC, a u nas juz dawno gralo okolo 50-60 osob. Co do exodusu, ktos tu chyba zapomnial o XSI, czy poprostu wymazales drugi klan exodusu na potrzeby flame'u ? Wiem wiem pamiec bywa zawodna ... 

Czyzbys zapomnial jak to bylo, jak nie daliscie rady na Aden, nie pamietasz tez co zrobilo Geno ? Mowa o mezaliansie Genocide/Belocide/Homocide + Absolute/FoG/Tempest + HateCrew/RedCross (przez okres jakis 2-3 tygodni), to wszystko bylo odpowiedzia na to, jak nie majac sami szans na nic wiecej niz wspomniana przez Ciebie Naga \ Olkuth, zaczeliscie z exodusem przychodzic na kazdy wiekszy event, zreszta o to tez byly dramy... I Ty smiesz komukolwiek zarzucac zerga !? Rozwiazalismy ally z Vexami, a wiekszosc pozostalych wtedy graczy w Lex odpuscila sobie, kiedy stwierdzili, ze taka gra nie ma sensu, nie mielismy ochoty dobierac nikogo wiecej do ally na tamta chwile.

Do Twojej wiadomosci Giran stracilismy dopiero w tym czasie jak Geno stworzylo to swoje liczniejsze ally. Gdzie Wy byliscie przez ten czas !?  Oren to bylo max na cos was bylo stac, a i zeby nie bylo ze komus ublizam, to wlasnie taki wniosek mozna wysnuc z Twoich wczesniejszych wypowiedzi.

Dla zainteresowanych, przytocze caly watek z forum Celes.

http://forums.azuregaming.net/showthread.php?t=46383&highlight=shortpants

Co do naszego buffowania, nie martw sie o nie. Bedziemy latwiejszym fragiem dla takich PROfesjonalistow jak ty :P A wracajac do zergowania w party na party, moglo sie zdarzyc, ze rozjechalismy was jak szlismy gdzies na RB w wiekszej ekipe. Nigdy powtarzam nigdy nie wysylalismy dwoch czy trzech party na jakiekolwiek jedno party.

I na koniec. Moze i nie wygralismy zbyt czesto pvp z faktor clanami, a z Toba i kolegami juz czesciej... w koncu z Was takie faktory jak z koziej dupy trabka... Przypomnij mi jak zgarneliscie pierwszego Baiuma w klanie... !? Jako detagi !!! Co do swarmow ...uwazam ze mieli wartosciowe tylko jedno party, mimo iz nie trawie tych kolesi. Mowie tutaj o party Zubra (moze to nawet te Twoje ...). Uff troche sie rozpisalem.

ome1

o sory zapomniałem o tym clanie xsi to był alt clan i tak samo jak silver council przestał istnieć jak reborn doszedł do SP. Z exodusami mieliśmy stosunek neutral od startu gdyż duża cześć osób grała w swarm na lunie a że server potoczył się jak potoczył zrobiliśmy ally. Nie przychodziliście w więcej osób o coś pamięć szwankuje bo pamiętam jak dzisiaj jak wynosiliśmy wasze pt na fp po czym wpadaliście w 2 pt tak samo było później na varce i w it tylko ze nasze 1pt>wasze 2.Giran serious biznes lol. A bym zapomniał gdzies krążył fraps z 1 zakena gdzie sam Reborn sc+swarm wyniósł wasze 3 clany i tak było na następnym a później już nawet na zakena nie wpadaliście ~~
btw czemu nie chcieliście 9v9 ze swarmem pisałem na tym forum kilka razy i pare razy was się pytałem i nigdy odpowiedzi nie dostałem ~~

Krissen

Tak mam tego Frapsa sami go krecilismy.... Poprostu GF daliscie rade. Nie zapomnij dodac godziny (3 czy 4 Rano) i tego ze bylo to zaraz po starcie, gdzie razem mieliscie wiecej ludzi od nas...

Co do neutralnych stosunkow, tak kazdy kto tam gral to widzial... jeszcze mi powiedz ze Swarm i 1 to tez byly alt clany, a reszta Twojego party to duale i ze w ogóle jestes zajeb... chyle czola o przepotezny !! ;)

Kazuya

@up.
krissen może sp miało podobnego zerga do waszego tylko różnica była w tym że byliście jechani przez wszystkich  :D
rpg x5 [gh85]

Krzysiu

Słyszalem ze wkurwiacze ladnie ownili na celesie lf confirm.
>.<

Kazuya

Nie przegrywali z lexami przynajmniej 8)
rpg x5 [gh85]

lasgopwn

a co oni mogli ownic z bandą 13-latkow 

btw ile osob lex szykuje na rpg

co do 1 baiuma to był dobry pomysł aby troche zmniejszyc liczbe subów u genocide, szkoda ze 2 baiuma oni zgarneli i zrobili sobie subki z donate

Kazuya

Cytat: lasgopwn w Luty 13, 2010, 08:01:59 PM
a co oni mogli ownic z bandą 13-latkow  :shock:

btw ile osob lex szykuje na rpg

co do 1 baiuma to był dobry pomysł aby troche zmniejszyc liczbe subów u genocide, szkoda ze 2 baiuma oni zgarneli i zrobili sobie subki z donate
13 latków ? lol nie wiem czy jest w klanie osoba poniżej 19 roku życia ...
rpg x5 [gh85]

lasgopwn

no nie wiem nie wime sadzac po zachowaniu waszych graczy

Krzysiu

>.<

Kazuya

rpg x5 [gh85]

Mandaryn

Cytat: Kazuya w Luty 13, 2010, 12:49:44 PM
baiuma zabiliście bez pvp pewnie :? trzymaliście giran bo pewnie nikt nawet na siege się nie zapisywał.

Gdyby Twoj proklan postrzegal l2 jako coś więcej niż tylko farma w cata to może miałbyś jakies dokladniejsze info a nie tylko "gdzies tam ktoś mówił". Ale niestety- niektórzy jak widać pvp doświadczyć mogą tylko na forum.