Witaj
Gość

Wątek: RPG Club x5 - oficjalny start  (Przeczytany 75973 razy)

• Pochwał: 0

• wq®wiacze proud member
Odp: RPG Club x5 - oficjalny start
« Odpowiedź #150 dnia: Luty 15, 2010, 10:00:53 am »
Wq dołączyli do Raziela i teraz razem robią flame atak na RPG ? Może lepiej idźcie na forum Dexa i ogłaszajcie już, że będziecie ownić nowy serw. Może nawet Soldiers pozwolą wam zostać swoim meatshield, wtedy byli byście już uznawani za factor clan na Arionie.

A tak w temacie który już się urwał dawno temu, 15 lutego Admin na RPG poda nowe info odnośnie serwa, możliwe że wreszcie poda dane dotyczące maszyny, anty-bot zabezpieczeń itp.:
http://www.rpg-club.com/en/f/index.php?topic=2179.0

ps. Tylko patrzeć jak po moim poście ludzie z Wq dalej kontynuują bezsensowny flame  :D
BTW. Nie będziemy ownić nowego Dexa :(

Gdzie widzisz flame na RPG. A idźcie sobie tam grać. Co kto lubi i jakie ma priorytety, już napisałem dużo wcześniej, że nie ma serwera idealnego. To jest ogólnodostępne forum RPG i wypowiadam się co do jednego z klanów zamierzających grać na nowym RPG, więc to chyba jest na temat i w odpowiednim dziale. To, że mam zamiar grać na Dexie nie oznacza, że nie mogę tutaj flejmować klanów z innego serwa, wydaje mi się niezgodne z regulaminem rzucanie tekstów "idź na forum Dexa" skoro jestem użytkownikiem tego forum i mam takie same prawa jak pozostali.

Tylko kolega z LexTalionis wyżej wypisuje niestworzone historie, aż szkoda czytać.

Kur... nawet moj pies zrozumialby tyle, iz alt klan to alt klan, a w naszym przypadku byl to kras z dodatkowym cwh. Ehh... szkoda slow ... (najlepiej niech to jakis mod wydzieli do flame'u, szkoda czasu na takich ludzi).

LexTalionis (5 lvl clanu, 40 membersów) i LexTalionisI (mogę źle zapamiętać nazwę, ale 4 lvl clanu, 40 osób, które postrzegasz jako krasia z dodatkowym cwh powinno sprawić, że pójdziesz do okulisty, ale nvm) jak pamiętam, jedno z pierwszych pvp z Wami po tym jak oddaliśmy Wam wara (GC, potem Martyrdom jak już mieliście Giran). Niezbyt miła sytuacja. Połowa healerów jest z drugiego klanu, który nie oddał wojny i trzeba nabijać pk podczas pvp z wartagiem, bo stoją bez flagi na Waszych ścierwach i spamują resy. Szkoda, że tego nie pamiętacie. Widać jak zawsze pamięta się tylko to co przysparza chwały, a wpadki szybko wymazuje się z pamięci. Forum przyjmie wszystko. Mol spytał się czy oddacie wojnę na drugim klanie to był tylko śmiech... na takie leszcze jak Wy, którzy nawet z takiej sytuacji chcieli wynieść przewagę, szkoda war slota.

Co to za klan Lex? I niby czemu jest lepszy od Nf? Chyba gdzieś się zgubiłem bo połowa osób wypowiadających sie na temat nf nie ma chyba pojęcia co plecie :)

Lexy to lol clan, którego siła na połowie serwerów tkwiła w liczebności. Większość klanu stanowią randomy zrekrutowane po to, aby wyfarmić na CH dla Anymena (CL) i dla sprzęt dla jego najbliższych kumpli, których nazywają u nich "starymi wyjadaczami". Teraz pewnie na start zrobią mega rekrutkę i nie zmieszczą się w jednym clanie. Potem taki zerg na mass pvp pokazuje swoje "ogarnięcie". Nie wspominając, że dopóki nie ma przewagi w sprzęcie jest wynoszony z prawie każdego spotu (chociażby fragment naszego promo, 9vs9 na Varce, po naszej stronie bopy/carnage u nich draco bowy, zero strat po naszej stronie). Zanim się zgrają to już robi się nudno na serwie i emo quit wisi w powietrzu. kk thx bb

snV > all > emeryckie kółko szachowe nigdy nie grające w L2 > Lex (tyle w temacie)
« Ostatnia zmiana: Luty 15, 2010, 10:05:13 am wysłana przez Grooßer »
Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

« Odpowiedź #151 dnia: Luty 15, 2010, 11:30:09 am »
Anymen na roxy / baium pvp.

"Wbiegnijcie w nich by mieli lagi" >> all.
Cytat: Shanique;134896
If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #152 dnia: Luty 15, 2010, 12:44:42 pm »

omg O.o

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #153 dnia: Luty 15, 2010, 01:13:38 pm »

lol :D
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #154 dnia: Luty 15, 2010, 01:49:30 pm »
Do Szanownych -_-'iaczy, faktycznie pamiec bywa zludna. Na zalaczonym obrazku widac swietnie jacy to byliscie zaje... Wojne oddaliscie dopiero jak sie wyfarmiliscie. Jakie martyrs  !? Czlowieku my tu mamy juz questy na sube i od dawna wojne z Wami, ktorej laskawie nie raczycie oddac. Przelicz sobie jeszcze nasze Wojny 28 oddane, 13... To by bylo Tyle w tym temacie.

Under Attack

Declared

Jedyne co Wam wychodzilo to shit buffowanie podobne do tego na screenie, z ktorym w pewnym momencie przestajesz walczyc...

Btw fajna taktyka Geno rozpowiadac w tlumie ze cofamy wojny ;)

A i co do frapsow, jak kazdy wie, fraps ma to do siebie ze wrzucony na forum przechodzi przez etap selekcji. Szkoda ze nie mam dostepu do frapsa jak w 2 party pojechalismy wam cale to pierwsze Ally pod Iposem ;) Zainteresowani beda wiedziec o jakie pvp chodzi...

A do tego z Waszego promo jak sie przyjrzymy okaze sie ze nagle z draco bowow robi sie jeden Draco i ludzie  na subach w doomach i bopa'ch :) BTW jak widzisz oni byli bez healera, a Wy w Gang party z buffami nawet z HS ;) Zaiste bylo to GF. Nawet podam filmik (walka z tym naszym 9 na 9 w okolicach 2 minuty) ...

http://www.youtube.com/watch?v=EBT5oni0CTc

Do Twojej wiadomosci Lex nie rekrutuje na ta chwile ludzi z zewnatrz, a Wy juz chyba bardziej ...

http://arion.lineage.ro/index.php/topic,615.0.html

To wreszcie Alt czy drugi klan ? Oni mieli swojego "cl'a" z ktorym wojny ujednolicalismy raz na dwa trzy dni... Hmmm, ze az Cie zacytuje.

Cytat: Grooßer

Szkoda, że tego nie pamiętacie. Widać jak zawsze pamięta się tylko to co przysparza chwały, a wpadki szybko wymazuje się z pamięci. Forum przyjmie wszystko

Qra patrz wyzej ;) Fajnie sie cytuje cos co zostalo wyrwane z kontekstu i przerobione kilka razy ;)
« Ostatnia zmiana: Luty 15, 2010, 02:31:40 pm wysłana przez Krissen »

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #155 dnia: Luty 15, 2010, 02:32:50 pm »
płakac o zerg is so c4,  w GF to sie liczą ally po 500 osob :P

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #156 dnia: Luty 15, 2010, 04:10:13 pm »
Tak, szczegolnie ze babelki i inne s.hity dzialaja na ally.

• Pochwał: 1

• S W A R M
« Odpowiedź #157 dnia: Luty 15, 2010, 04:55:42 pm »
no a raczej bez min 4-5 party nie zabijesz epika =)

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #158 dnia: Luty 15, 2010, 05:02:52 pm »
Do tego nie trzeba ally.

• Pochwał: -3

« Odpowiedź #159 dnia: Luty 15, 2010, 05:07:04 pm »
Co wy tu opowiadacie?!!?! na dexie valakasa idzie ubic w 1 party =] To tak nie powinno byc?!
jestem klamliwa kur.wa
boli mnie dupa, bo zaden klan nie chce mnie i mojego party :( przez robienie z siebie kretyna na forum czuje sie factorem nie odbierajcie mi tego!

« Odpowiedź #160 dnia: Luty 15, 2010, 05:16:43 pm »
Lol pewnie że nie, na retailu go solujemy.. owned dex.
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

• wq®wiacze proud member
« Odpowiedź #161 dnia: Luty 15, 2010, 06:11:14 pm »
Do Szanownych -_-'iaczy, faktycznie pamiec bywa zludna. Na zalaczonym obrazku widac swietnie jacy to byliscie zaje... Wojne oddaliscie dopiero jak sie wyfarmiliscie. Jakie martyrs  !? Czlowieku my tu mamy juz questy na sube i od dawna wojne z Wami, ktorej laskawie nie raczycie oddac. Przelicz sobie jeszcze nasze Wojny 28 oddane, 13... To by bylo Tyle w tym temacie.

Under Attack

Declared

Jedyne co Wam wychodzilo to shit buffowanie podobne do tego na screenie, z ktorym w pewnym momencie przestajesz walczyc...

Btw fajna taktyka Geno rozpowiadac w tlumie ze cofamy wojny ;)

A i co do frapsow, jak kazdy wie, fraps ma to do siebie ze wrzucony na forum przechodzi przez etap selekcji. Szkoda ze nie mam dostepu do frapsa jak w 2 party pojechalismy wam cale to pierwsze Ally pod Iposem ;) Zainteresowani beda wiedziec o jakie pvp chodzi...

A do tego z Waszego promo jak sie przyjrzymy okaze sie ze nagle z draco bowow robi sie jeden Draco i ludzie  na subach w doomach i bopa'ch :) BTW jak widzisz oni byli bez healera, a Wy w Gang party z buffami nawet z HS ;) Zaiste bylo to GF. Nawet podam filmik (walka z tym naszym 9 na 9 w okolicach 2 minuty) ...

http://www.youtube.com/watch?v=EBT5oni0CTc

Do Twojej wiadomosci Lex nie rekrutuje na ta chwile ludzi z zewnatrz, a Wy juz chyba bardziej ...

http://arion.lineage.ro/index.php/topic,615.0.html

To wreszcie Alt czy drugi klan ? Oni mieli swojego "cl'a" z ktorym wojny ujednolicalismy raz na dwa trzy dni... Hmmm, ze az Cie zacytuje.

Cytat: Grooßer

Szkoda, że tego nie pamiętacie. Widać jak zawsze pamięta się tylko to co przysparza chwały, a wpadki szybko wymazuje się z pamięci. Forum przyjmie wszystko

Qra patrz wyzej ;) Fajnie sie cytuje cos co zostalo wyrwane z kontekstu i przerobione kilka razy ;)

Człowieku jesteś żałosny z tymi "dowodami". Naucz się czytać ze zrozumieniem. Dajesz screeny z okresu jak Geno już miało komplet hero mniej więcej, a Wy robiliście subki dopiero. Oddaliśmy wojnę jak się wyfarmiliśmy lol? Wojnę oddaliśmy, a potem ją cofnęliśmy, bo okazaliście się leszczami. Poszukaj takich screenów declared dla LexTalionisI jak macie jeszcze duo ally Novus między waszymi 2 klanami, a potem rzucaj swoimi wywodami, które nijak mają się do tego co piszę od paru stron. Tak jak napisałem wyżej, cofnęliśmy Wam wara jak nie chcieliście przyjąć wara na drugim klanie, mieliśmy z tego nie lada polewkę, a Mol stwierdził że nie będzie się prosił nie wiadomo jak długo i po ponad tygodniu czekania stwierdził, że pier*oli taki interes. Ty masz swoją wersję, że ujednolicaliście wary co 2-3 dni <- bullshit.

I tak, na screenach masz swoje questy na subę, z tym że wyżej przedstawiona przeze mnie sytuacja miała miejsce jak jeszcze ludzie od nas biegali ~50-60 lvlach tak jak Wasi, czyli pewnie 2-3 tydzień po starcie. A na Twoich screenach macie już uber zerg ally i jak widzę 75 lvle, a my was nadal w głębokim poważaniu. Na to żeby znaleźć się na war liście wq®wiaczy trzeba sobie zasłużyć lol. I nie oddaliśmy Wam wojny ponownie, bo potem i tak większość z nas była w Betrayal.

BTW. Na naszym promo draco od Was miał Leathien i Vivien, wasz cardi Dimek padł na samym początku, czego nie widać na ściętym obrazie do promo (mój frag na BD lol, jestem już tak zajefajny jak RazielTehThyrt). Specjalnie, aż odpaliłem filmik w lepszej rozdzielczości bez obcięcia, żeby spisać nicki. Try moar. Mieliśmy hs buff, holy shit, aż tak trudno przed farmą skoczyć na 3 min po 1h buff lol, od razu gank pt, bo ktoś pomyślał i wziął ee. Jeszcze płacz mocniej, że nie potraficie wykorzystać serwa/kroniki, albo złożyć 'dobrego' pt.

PS. A o co Ci chodzi z tym shit buffowaniem ze screena lol, bo nie ogarniam już o czym piszesz i do czego pijesz?
PS2. Kazuya to lamka i nie odróżnia alt clanu od 2nd clanu xD Pewnie mu chodziło, że Lex to m ain i LexI to alt. Chłopak nie ogarnia zerg clanów, bo w takich nie gra .i.
PS3. Rekrutujemy, bo w przeciwieństwie do was nasz core pozwala na złożenie 2 pt, a zakładana liczba na start to 5 pt. Zostanie może 3,5 po pierwszym miechu <- docelowo.
PS4. Kto Was tak dowartościował, że nagle tacy szczekliwi się zrobiliście o0'
« Ostatnia zmiana: Luty 15, 2010, 06:15:38 pm wysłana przez Grooßer »
Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #162 dnia: Luty 15, 2010, 06:36:49 pm »
cofnęliśmy Wam wara jak nie chcieliście przyjąć wara na drugim klanie

loled

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

• So cute
« Odpowiedź #163 dnia: Luty 15, 2010, 06:42:20 pm »
Cry more pls  :?

Dla ciebie 70-80 ludzi w klanie to zerg ? Proszę skończ grać na C4/5 serwach, albo po prostu stfu.

• spoko
« Odpowiedź #164 dnia: Luty 15, 2010, 06:49:00 pm »
nie mamy o co płakać
a tu zacytuje osobę która grała w lexach:D

"pozniej bardzo krotki , bolesny epizod , ktory ograniczyl moje nieprzecietne zdolnosci "=D" lex ;]"

skoro wszyscy was tak postrzegają a nawet byli gracze coś w tym musi być. zaraz wyjedziecie z tekstem o tym, że używaliśmy cp potków na pvp lub jakieś inne pierdoły ?:)
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #165 dnia: Luty 15, 2010, 06:50:45 pm »
hehe, apropos baiuma, grałem w Vexation (mieliśmy alliance z OOC gdyż 3 klan został wywalony z ally) ,pamietam Lexów bardzo dobrze z roxy, a zwłaszcza sytuację w której szliśmy na baiuma, po drodze spotkalismy jeszcze HateCrew które zostało po prostu rozwałkowane, weszliśmy na górę rozwaliliśmy lexów, którzy bardzo chętnie wrócili całym ally + dodatkowym klanem jakis randomów żeby znowu dostać łomot, generalnie to zawsze byli chłopcy do bicia, factor clan na opuszczonym serwie itd

generalnie naszym 2 klanowym ally robiliśmy antki,baiumy i co tam tylko chcieliśmy - nie wiem co sie działo później bo przestałem grać w L2

• spoko
« Odpowiedź #166 dnia: Luty 15, 2010, 06:53:24 pm »
i tak dla nich jesteście noobami bo oni mieli 23 wojny!!
rpg x5 [gh85]

• Pochwał: 7

• Cynizm, nihilizm, sarkazm i orgazm.
« Odpowiedź #167 dnia: Luty 15, 2010, 07:16:40 pm »
Grając na roxy, pamiętam że mieli paper bizu, ot co.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

« Odpowiedź #168 dnia: Luty 15, 2010, 07:37:17 pm »
@enef imo to ty z kesaiem solowales tego valdka :)

@dopoki ilosc clanow/ally broniocych i atakujacych jest rowna, to pisanie o zergu jest nie na miejscu

takie uroki grania na lol c5 bez poprawnie dzialajacego systemu klanowego
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #169 dnia: Luty 15, 2010, 07:38:00 pm »
i tak dla nich jesteście noobami bo oni mieli 23 wojny!!

hehe, przypomniała mi sie jeszcze jedna historia z roxy, właśnie dotycząca warów, raz zalogował CL i kazał wrzucić wszystkie S graty do cwh, bo nikt nie chciał oddawać warów :)

« Odpowiedź #170 dnia: Luty 15, 2010, 07:57:07 pm »
@enef imo to ty z kesaiem solowales tego valdka :)

@dopoki ilosc clanow/ally broniocych i atakujacych jest rowna, to pisanie o zergu jest nie na miejscu

takie uroki grania na lol c5 bez poprawnie dzialajacego systemu klanowego
wszyscy na wrath wiedza, ze pare osob z ph zabilo valakasa 1 boxowanym pt w sylwestra, nie wiem dlaczego starasz sie to ukrywac :) przeciez dex nie ma bugow, a zabicie valakasa w 7 osob w ~3h to rzecz normalna !
jestem klamliwa kur.wa
boli mnie dupa, bo zaden klan nie chce mnie i mojego party :( przez robienie z siebie kretyna na forum czuje sie factorem nie odbierajcie mi tego!

« Odpowiedź #171 dnia: Luty 15, 2010, 08:06:16 pm »
Zwracam honor, ale ja bym sie nie chwalil ze moj clan zabija valakasa w sylwestra ;p

(tak wiem ze nie jestes w ph od 2 miesiecy, ale grales tam ponad 2 lata ;p wiec sie nie wypieraj )

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #172 dnia: Luty 15, 2010, 08:10:49 pm »
nie wiem czemu mialbym sie wstydzic tego, ze paru rumunow zabilo w sylwestra valakasa, to nie byl nikt z ludzi z ktorymi gralem, wiec nic mi do tego - jedynie crest nas laczyl =)
jestem klamliwa kur.wa

« Odpowiedź #173 dnia: Luty 15, 2010, 08:11:48 pm »
doobry server doobry server ! to jak go w 7 osób ubiliście w 3h to np w 5 pt pada w 10 min lol?
edit takich pro to nawet retail nie widział dex/wrath > retail muszę tam zagrać!
« Ostatnia zmiana: Luty 15, 2010, 08:13:35 pm wysłana przez ome1 »

« Odpowiedź #174 dnia: Luty 15, 2010, 08:18:08 pm »
doobry server doobry server ! to jak go w 7 osób ubiliście w 3h to np w 5 pt pada w 10 min lol?
edit takich pro to nawet retail nie widział dex/wrath > retail muszę tam zagrać!
dawno nie bylem, bo nie gram na wrath + wyszedlem z klanu, ale ostatni valakas na ktorym bylem zajal ~20 minut (4 sps pt) ;D

anyway najlepsze jest to, ze te 7 osob zabilo tego valakasa w 3h, a respawn pozniej koledzy z ally raziela failowali go 3x i meczyli pol dnia majac ~3 pt :> gf !
jestem klamliwa kur.wa