Witaj
Gość

Wątek: Wszystko i nic?  (Przeczytany 30756 razy)

• Pochwał: -2

Odp: Odp: cpt na nowy rpg x5
« Odpowiedź #150 dnia: Luty 20, 2010, 09:38:48 pm »

O kur... normalnie mi humor poprawiles ;) Anathiel u Was ... ;)
whats wrong? :S

« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2010, 09:42:17 pm wysłana przez gustd »

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #151 dnia: Luty 20, 2010, 10:28:48 pm »
Koles ma fajna tendencje do fragowania na ... swoich. Szczerze ciezko byloby znalezc wiekszego "nieogara" jesli chodzi o l2 ;) Nie bylo pvp gdzie nie ustrzelil kogos ze swoich.

« Odpowiedź #152 dnia: Luty 20, 2010, 10:31:58 pm »
Koles ma fajna tendencje do fragowania na ... swoich. Szczerze ciezko byloby znalezc wiekszego "nieogara" jesli chodzi o l2 ;) Nie bylo pvp gdzie nie ustrzelil kogos ze swoich.

najs najs, to moze dajmy mu takie zadanie jak np przynoszenie szotow z miasta? (takie mial maryjusz w 'swoim' const xD)

« Odpowiedź #153 dnia: Luty 20, 2010, 11:13:13 pm »

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

• Pochwał: -1

• spoko
« Odpowiedź #154 dnia: Luty 20, 2010, 11:17:34 pm »
mam przeczucie, że grał w lexach :D
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #155 dnia: Luty 20, 2010, 11:20:20 pm »
nawet jeżeli, to co?  8)

• spoko
« Odpowiedź #156 dnia: Luty 20, 2010, 11:24:49 pm »
nic nic  :wink: w sumie czasami zdarzają się takie czarne owce :p
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #157 dnia: Luty 20, 2010, 11:37:33 pm »
n/c, szkoda czasu na wykłócanie sie z wami, szkoda tylko ze nie spotkamy się w grze :(

• spoko
« Odpowiedź #158 dnia: Luty 20, 2010, 11:49:32 pm »
będziesz pkować ludzi którzy dokuczają Ci na forum:D?
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #159 dnia: Luty 21, 2010, 12:08:00 am »
będziesz pkować ludzi którzy dokuczają Ci na forum:D?
blablabla, skoncz

« Odpowiedź #160 dnia: Luty 21, 2010, 05:32:16 pm »
A tak btw to  zapytajcie anymena dlaczego targetuje bisha z wlasniego pt i wola asist :))
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2010, 06:58:34 pm wysłana przez fart200 »

« Odpowiedź #161 dnia: Luty 21, 2010, 07:24:44 pm »
Ja wiem! ja!

Bo ma takiego zerga, że nawet nie wie jak jego bish w pt ma nick?! Ha wiedziałem, dzięki.
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

« Odpowiedź #162 dnia: Luty 21, 2010, 10:08:40 pm »
Ja wiem! ja!

Bo ma takiego zerga, że nawet nie wie jak jego bish w pt ma nick?! Ha wiedziałem, dzięki.

lol  :D :D :D

« Odpowiedź #163 dnia: Luty 22, 2010, 08:08:56 am »
 :F Jeżeli to jest ten An4athiel z Lexuf to popieram przedmówców :D Powodzenia z nim ; )

« Odpowiedź #164 dnia: Luty 22, 2010, 10:02:54 am »
Tak to jest ten sam i cos mi sie zdaje ze nie gracie z nim na tyle dlugo żeby wiedziec na jakim poziomie jest w przeciwieństwie do was lol lexy wpadnijcie na rpg to z przyjemnoscia mozemy sie sprobowac 2v2 jak chcecie a teraz spadaj do dzialu z dexem tam gdzie wasze miejsce.
Ty mega pro ogarze od siedmiu boleści, a zapomniałbym dodac. Gram z  nim ponad 4 lata i  jestem w stanie wiecej wypowiedziec sie na jego temat niz wy, a prawda jest taka ze piszecie głupoty na jego temat bo jestescie sługusami anymena a facet ma jaja i nie daje sie pomiatac  idiocie myslacym tylko o sobie i o swojich wiernych psach żerujac przy tym na randomach ktorzy farmia na sprzet po 12 h dziennie na konciec dostajac kicka z klanu lub biegaja w b greidach kiedy lol LIDER i jego pieski biega w S greid. Tu jest wasz problem dlaczego dostajecie wiecznie po dupie i nie jestescie w stanie stac sie nawet jednym z mocniejszych klanow na serwerze dysponujac zergiem 100+. To juz chyba wszystko z mojej strony na temoat Anathiela i maszego lolowego klanu pozdrawiam i życze miłego dnia  :oops:

« Odpowiedź #165 dnia: Luty 22, 2010, 10:38:06 am »
drama detected:D
Jedynie co mnie smieszy w lexach to nich ich gra ale nadal dzialajacy  sredniowieczny clan craft.I lol ma byc on na rpg gdzie maja byc podobno const pt.Osobiscie nie wyobrazam sobie miec const pt farmic kazdego dnia z tymi samymi osobami i dawac rzeczy do cwh dla osob z ktorymi nie expie ;O
O to sa zawsze dramy w lex ale system ten jest kontynuowany wciaz na kazdym ich servie.
Czyzby ktos bal sie ze nie poradzi sobie ze sprzetem samemu?
« Ostatnia zmiana: Luty 22, 2010, 12:11:17 pm wysłana przez Kamyl89 »

« Odpowiedź #166 dnia: Luty 22, 2010, 02:32:35 pm »
blablabla, dział flejmu jest gdzie indziej.

« Odpowiedź #167 dnia: Luty 22, 2010, 04:58:25 pm »
KOLEJNE ZMIANY: STAN NA 22.02
UP

update

Ariades - Berserker
gustd - dark avenger
Anathiel - treasure hunter
fart - abyss walker
KingDiamond - blade dancer
__________ - swordsinger  DonKoks odszedł 20.02.10
Goras - bishop
__________ - warcryer Lenar odszedł 22.02.10
Ollie - shillen elder

Stan na 22.02.10

LF SWS/WC
,
online: 16/19 do 23/2 (mniej więcej taki przedział)
doświadczenie w graniu sws (tak tak, to nie zart :x)

na pm proszę wysyłać nicki/klasy/lvle/poprzednie serwery

z naszej strony: vt/ts, mini-forum, ogarniający gracze a nie forum fighterzy.

DO WSZYSTKICH NASTĘPNYCH KTÓRZY WAHAJĄ SIĘ CZYM GRAĆ: JEŻELI NIE JESTEŚ PEWIEN, ŻE CHCESZ GRAĆ WŁAŚNIE TYMI POSTACIAMI KTÓRYCH SZUKAM - NIE PISZ. NIE CHCE MI SIĘ JUŻ SZARPAĆ Z LUDŹMI KTÓRZY QUITUJĄ BO JEDNAK CHCĄ GRAC DD.

« Odpowiedź #168 dnia: Luty 22, 2010, 05:08:01 pm »
omglol......... fajny dopisek i tyczy sie mnie... spoko powiem jak bylo.
Kiedy napisalem ze lf const pt wlasnie gustd odezwal sie do mnie na pm , no ok. pogadalismy na gg najpierw pod kontem"potrzeba mi tyra w pt" za chwile, powiedzial ze tyr czy tam th zarezerwowany jest dla kogos tam innego, iz aczol proponowac wc..... a ze kiedys nim gralem to powiedzialem ze sprawdze sobie na high racie jak to na graci teraz dziala i dam znac.... po paru h napisalem no ze moglbym ale wolal bym te psotacie ktore napisalem w temacie Lf Const......... a ze gustd mnie juz dopisal do listy const to zostalem... teraz quitnolem bo nie widzialem najmniejszego sensu abym gral wc jesli ta psotac juz mnie nie bawi jak kiedys. No teraz widzimy co tam ceikawego gustd napisal :)

« Odpowiedź #169 dnia: Luty 22, 2010, 05:10:50 pm »
omglol......... fajny dopisek i tyczy sie mnie... spoko powiem jak bylo.
Kiedy napisalem ze lf const pt wlasnie gustd odezwal sie do mnie na pm , no ok. pogadalismy na gg najpierw pod kontem"potrzeba mi tyra w pt" za chwile, powiedzial ze tyr czy tam th zarezerwowany jest dla kogos tam innego, iz aczol proponowac wc..... a ze kiedys nim gralem to powiedzialem ze sprawdze sobie na high racie jak to na graci teraz dziala i dam znac.... po paru h napisalem no ze moglbym ale wolal bym te psotacie ktore napisalem w temacie Lf Const......... a ze gustd mnie juz dopisal do listy const to zostalem... teraz quitnolem bo nie widzialem najmniejszego sensu abym gral wc jesli ta psotac juz mnie nie bawi jak kiedys. No teraz widzimy co tam ceikawego gustd napisal :)

tyczy sie was obu. i bez zbędnego spamu >.> kogo to interesuje.

• Banned

« Odpowiedź #170 dnia: Luty 22, 2010, 06:50:20 pm »
mnie to interesuje bo zostalo 7 dni do startu a z const sie juz troche szarpiesz .. :D

pozdrawiam

« Odpowiedź #171 dnia: Luty 22, 2010, 07:26:02 pm »
no jeszcze troche 7 dni, takze lajtowo :d

• Banned

« Odpowiedź #172 dnia: Luty 22, 2010, 08:11:19 pm »
wc jescze idzie jakoś znaleźc ale z SWSem bedziesz sie meczyl....beda Ci sie trafiac sami ludzie pokroju tych co juz Ci uciekli czyli najpierw bardzo chca a potem wala rerolla.
Imho powinnienes byc im wdzieczny ze walneli quita teraz a nie w dniu startu albo po tygodniu :P od startu.

Pzdr

« Odpowiedź #173 dnia: Luty 22, 2010, 08:19:59 pm »
wc jescze idzie jakoś znaleźc ale z SWSem bedziesz sie meczyl....beda Ci sie trafiac sami ludzie pokroju tych co juz Ci uciekli czyli najpierw bardzo chca a potem wala rerolla.
Imho powinnienes byc im wdzieczny ze walneli quita teraz a nie w dniu startu albo po tygodniu :P od startu.

Pzdr

ekhem, nie odszedlem z powodów takich ze chce rerol czy cos, zastrzeglem sobie w rozmowie z gustd'em ze wytestuje wc na gf i powiem, testowalem i powiedzialem ze nie gram wc i tyle. amen...

« Odpowiedź #174 dnia: Luty 22, 2010, 08:45:51 pm »
najlepeij zrobcie sobie wspolnego wc i na duala w sumie dopiero na 83 moze ktos grac nim active