Wszystko i nic?

Zaczęty przez RazielIII, Styczeń 17, 2010, 12:56:36 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

gustd

up!

Pal/Sh/Bish/Sws/Bd 

lf sps/sorc, wc, se, ee

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

jaz

Slyszalem ze 90% populacji x5 to kamalole a pozostale 10% to TH /confirm ?.

ome1

nop jeszcze 1% to hawk rendzersi :D

gustd

apdejt:

atm pt squad:
paladin, sorcerer, spellhowler, spellsinger, bladedancer, swordsinger, bishop

lf:
elven elder, warcryer/overlord

btw: bedzie vt i jakieś miniforum dla nas.
btw2: ee, który gra tą klasą wystarczająco długo, bo to szybko wyjdzie kto potrafi grać a kto nie potrafi.

EDIT (16:29)
1 kandydat na ee odrzucony - 3 tygodnie grania ee to za mało :S

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

gustd

Maniac

Lineage 2 Enigma is coming, most epic polish server ever!

gustd

Cytat: Maniac w Styczeń 22, 2010, 12:41:06 AM
adv lf const pvp @ varka  :wink:

:o chyba cos ci sie pojebalo koziołku  :shock:

Eran

@Swarm
Aerith: GS 78lvl / GH 77lvl (October Hero) Inactive
Nanaki: GK 78lvl / Destro 77lvl Inactive
Luna: Cardinal 77+ / AW 5x Inactive
Celes: Sagi 77/Titan 78 Inactive

Abruzzi

Cytat: Eran w Styczeń 22, 2010, 07:47:44 PM
A nie aw koomet? ;)

komet to moze zagrac jako HAK co najwyzej.

//elo eran
born different.

Eran

@Swarm
Aerith: GS 78lvl / GH 77lvl (October Hero) Inactive
Nanaki: GK 78lvl / Destro 77lvl Inactive
Luna: Cardinal 77+ / AW 5x Inactive
Celes: Sagi 77/Titan 78 Inactive

ome1

ofc że aw innej klasy nie biorę pod uwage :D arbuz sam ssiesz hak .i. siema eran geju powrót do l2?:P

gustd

a mozecie spier dalać na pm? hm? uprzejmie proszę.

apdejt: lf ee/wc

Madith

Cytat: gustd w Styczeń 24, 2010, 09:53:22 PM
a mozecie spier dalać na pm? hm? uprzejmie proszę.

apdejt: lf ee/wc

a mozesz nie przeklinac ?:O uprzejmie prosze
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

gustd

ponoć mogą się tu rejstrować tylko użytkownicy powyzej 13 roku zycia? i na prawdę wierzysz ze ludzie po 13 roku zycia nie klną? albo jesteś .. człowiekiem wielkiej wiary, albo nie wiem co :P

Sinic

A co to ma do tego?  :oops:

Chociaz odrobina kultury powinna cie powstrzymywac od nadmiernego przeklinania (albo przeklinania bez jakiegokolwiek powodu)

jac0l

Cytat: gustd w Styczeń 25, 2010, 08:34:31 PM
ponoć mogą się tu rejstrować tylko użytkownicy powyzej 13 roku zycia? i na prawdę wierzysz ze ludzie po 13 roku zycia nie klną? albo jesteś .. człowiekiem wielkiej wiary, albo nie wiem co :P
istnieją też osoby wykształcone które maja lepsze sformułowania niż 'ku*rwa' XD
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Lokocz

Cytat: jac0l w Styczeń 25, 2010, 08:46:21 PM
Cytat: gustd w Styczeń 25, 2010, 08:34:31 PM
istnieją też osoby wykształcone które maja lepsze sformułowania niż 'ku*rwa' XD
albo osoby wyksztalcone ktore lubia sobie pokurwowac :D

gustd

kultura kultura.. temat rzeka. nie miejsce jest tutaj na takie wywody.  :oops:

Lokocz

Cytat: gustd w Styczeń 26, 2010, 01:30:07 AM
kultura kultura.. temat rzeka. nie miejsce jest tutaj na takie wywody.  :oops:
czasem czegos nie da sie wyrazic w lepszy sposob niz uzywajac wulgarnych slow - sad but true  :o

Yoko

Jest jakas znana data tego x5 chociazby w przybizeniu...

Lokocz

Cytat: Yoko w Styczeń 26, 2010, 10:08:51 AM
Jest jakas znana data tego x5 chociazby w przybizeniu...
no niby pierwszy marca

gustd

gustd

jednak odświerzam. decyzja zapadła :P jednak rpg. nie bede sie męczyć z expieniem th, jezeli na dexbound mnie potem bedzie bladedancer zabijał qq >.>

atm w pt jest (aw lub soulhound)/zerk/th/(da lub th)  *tutaj jednak zaznaczam że klasy mogą ulec zmianie*

lf se/wc/sws/bd/bishop

* dodam jeszcze, że to nie jest 100% zamknięty skład, w którym niczego nie zmienię bo jest super pro

btw - obecnie podaruje sobie ludzi którzy może będą grać, albo nie są zdecydowani czym itd. jeden fail już był z pełnym pt, mam dosyć. jeżeli po pierwszym pm nie będzie w miarę szybkiego kontaktu - od razu wykluczam mozliwość wspolpracy ;)

reszta aktualna - forum juz jest [do ustalania pewnym wewnętrznych spraw], załatwi się ts/vt.

wymagania:
minimum 2-3 lata gry z tego przynajmniej pół roku na hb+
minimum półroku gry klasą którą chcesz dojść do pt
wysoki online (kazdy z nas jest codziennie od 5h+, w weekendy even more)
brak faila (jak nas pojedzie kilka razy inne pt, nie quitniesz jak dzieciak "bo oni lepiej grają")
umiejętność korzystania z ts/vt
ogólne ogarnięcie - nie chce do pt kogoś, komu muszę tłumaczyć jak się idzie do AQ, albo jak się tp na tablet spot na FoD..
znajomość angielskiego w stopniu komunikatywnym (w koncu idziemy grać na international serwer :S)

błaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaam, oszczędzcie mi tu flejmu i spamu QQ QQ. Proszę! chciałbym zeby w temacie zostawały tylko pytania dot. pt

kontakt ze mną: 2018002

Nervoson

Fajne party tylko szkoda ze jestescie na tyle pro ze nie mozecie grac supportem.  :oops:

gustd