C.error wirtualna pamięć

Zaczęty przez Voxyn, Marzec 16, 2010, 05:00:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Voxyn

Witam

Po kilkuletniej przerwie naszła mnie ochota do powrotu na L2.
Poszukałem serwera, zainstalowałem gre i nadszedł czas uruchomienia.
Początek normalny ... wbiłem 21 lv i postanowiłem polecieć do Giran, przed wejściem do Weapon Shopu wywaliło mi gre i wyskoczył error. Uruchomiłem gre jeszcze raz, nie ruszyłem sie nawet z miejsca znów error .... nie wiem co jest nie tak, po przeczytaniu owego errora doszedłem do wniosku że to coś z wirtualną pamięcią ... oto treść errora:

2010.3.16 20:05:12
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2125 MHz with 1767MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 9400M      (7753)
PosCode : LS1:80027:147118:-3533 2/1

Insufficient Memory.
Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space.
You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.

poszukałem tak jak jest to napisane w treści wiadomości (Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory) ale nie wiem czy jak coś tam muszę zmienić aby error nie wyskakiwał, jestem całkiem zielony jeśli chodzi o takie sprawy a nie chce sam w tym grzebać aby nie zrobić sobie więcej kłopotów.

Dziękuje za ewentualną pomoc.

Ryane

Zwiększasz ilosc tej wirtualnej pamieci kosztem wolnego miejsca na dysku.

Voxyn

Zwiększyłem ... na początku super mogłem troche pobiegać ale po pewnym czasie znowu to samo.

Ps. dowiedziałem się że mogą to być skutki Gm shopa w sklepie, czy to prawda bo jak już pisałem daawno nie grałem i troche nowości tu widzę