Witaj
Gość

Wątek: PS3 i sluchawki  (Przeczytany 3117 razy)

• Pochwał: 0

• Watch your Back
PS3 i sluchawki
« dnia: Marzec 24, 2010, 07:23:53 pm »
Witam,
mam problem mianowicie planuje kupić sluchawki bezprzewodowe do PS3. Oglądałem różne i te preferowane do PS3 są zazwyczaj na jedno ucho + micro. Zależy mi jednak na samych słuchawkach. Czy jest możliwość podłączenia tego konkretnego modelu  http://www.ceneo.pl/2085284 ??
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

• Pochwał: 15

• Onlife
Odp: PS3 i sluchawki
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 11, 2010, 07:22:37 pm »
Bezprzewodowe słuchawki ... hmm to dla mnie twór równie "genialny" co podświetlenie naokoło klawiszy w klawiaturach (speedlink dark metal czy logitech k300). Nie wiem ile masz metrów do konsoli ale IMO znacznie lepszym rozwiązaniem były by Philipsy SHP2000/2500/5401 + TEGO typu kabel niż kupno takich miernych słuchawek. No chyba że chcesz po prostu usłyszeć dźwięk a nie zależy ci na jego jakości, pozycjonowaniu odgłosów czy czystości (szczególnie chodzi o częsty problem z pierdzeniem basów podczas wybuchów)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 11, 2010, 07:33:27 pm wysłana przez doman18 »
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
 When you worry you make it double

Cytat: naris
How to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

• Pochwał: 16

Odp: PS3 i sluchawki
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 14, 2010, 10:57:43 pm »
Z philipsami jest roznie, warto dokladnie obejzec sluchawki (w sumie to dotyczy to wszystkich) bo np takie SHP2000 maja jakies takie kiepskie plastiki (twarde i kruche) i juz niejedne widzialem klejone kropelka w tym samym miejscu co moje stare  8)

Jesli juz bezprzewodowe to lepiej wziac Philips SHC 2000 fakt sporo drozsze (bo blizej 150 zlotych) albo Philips SBHC 8430 (duzo wiekszy zasieg od poprzednich ale troche gorsza dynamika )

A najlepiej kupowac sluchawki z mikrofonem, granie po sieci to juz nie tylko domena pc , a trzeba sie jakos komunikowac.

Ja aktualnie posiadam    Creative Headset HS-800 Fatal1ty i jestem zadowolony, przy dluzej trwajacych basach troche slychac ze to jednak tylko sprzet za 100 zlotych ale bija i tak na glowe wszystkie geniusy, media techy i tak dalej.

Najwazniejsze to nie brac sprzetu bo sa tanie "i mi jakies dobre nie sa potrzebne" to nie wino ktore jest tanie i dobre , ja po takim zakupie "bo po co mi duze, solidne sluchawki przyzwoitej firmy" poszedlem po tygodniu do sklepu i kupilem co nie brzeczy i trzeszczy gdy generuje dzwiek.