Błąd przy włączaniu l2

Zaczęty przez Shadow254, Kwiecień 01, 2010, 05:49:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lokocz

Cytat: Shadow254 w Kwiecień 02, 2010, 10:38:31 PM
Odinstaluję l2 zrobię format dysku, na którym mam l2 i zainstaluję od nowa. Oby pomogło...inaczej zostanie mi dexbound na arionie :(
i co ma dac format dysku na ktorym masz l2?
format c: a nie....

RenifeRx

Po cholerę od razu format ? Mówiłem, usuń pliki i rejestry związane z L2 Format innego dysku niż C nic nie da.
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

Lokocz

Cytat: RenifeRx w Kwiecień 02, 2010, 11:54:34 PM
Po cholerę od razu format ? Mówiłem, usuń pliki i rejestry związane z L2 Format innego dysku niż C nic nie da.
chyba ze ma sie system na innym dysku postawiony

RenifeRx

Czepiasz się ;p wiadomo o co chodzi ;p Dysk z systemem. Koleś nie odpisuje ;p Pewnie robi format złego dysku ;p hje hje hje ;D

Shadow254

Ja na tym dysku tylko l2 mam. Właśnie ściągam l2 bo chyba instalke usunąłem :D
Edit:
Dalej ten sam błąd, reset kompa z oficjalną epilogue był przez antywira. Ściągnę epilogue może zadziała.

Shadow254

Nic nie działa, oficjalny nie chce się włączyć, a na rpg ten sam błąd :( Jest jakiś sposób na naprawienie tego czy tylko reinstal systemu?

Viz

RenifeRx

Eh.. mówiłem. Wywalenie L2 i wszystkich plików z nim związanych, łącznie z rejestrami.
Ale jak tak bardzo chcesz formata to proszę bardzo ;p

Lokocz

nie zapomnij usunac i na nowo postawic partycji :D

Shadow254

Cytat: RenifeRx w Kwiecień 03, 2010, 10:46:13 PM
Eh.. mówiłem. Wywalenie L2 i wszystkich plików z nim związanych, łącznie z rejestrami.
Ale jak tak bardzo chcesz formata to proszę bardzo ;p
Ale to nie pomogło... Wywaliłem l2 i wpisy w rejestrze, zainstalowałem od nowa i nie działa:/

Shadow254

Zrobiłem reinstall i dalej ten sam błąd :( To chyba coś z plikami rpg bo na oficjalnym kliencie nigdy tego nie miałem.

Lokocz

Cytat: Shadow254 w Kwiecień 04, 2010, 09:04:12 PM
Zrobiłem reinstall i dalej ten sam błąd :( To chyba coś z plikami rpg bo na oficjalnym kliencie nigdy tego nie miałem.
hmmm dziwne :s

ja gram na tym samym kliencie ktorego sciagalem jak gralem na offie (sprzed update na epilogue) i gra smiga bez zarzutu
moze sterowniki inne od grafiki zainstaluj

Shadow254

Zrobiłem update do epilogue i działa mi tylko retailowy klient :shock: Na rpg ten sam błąd.

Lokocz

RenifeRx

A zrobiłeś tego formata ? Tylko dysku z systemem a nie z grą. Chyba że to ten sam.

Shadow254

Zrobiłem, teraz działa mi retailowy klient epilogue, a rpg na pts/live/epilogue nie działa:/

DonKoks

Cytat: Shadow254 w Kwiecień 06, 2010, 04:04:20 PM
Zrobiłem, teraz działa mi retailowy klient epilogue, a rpg na pts/live/epilogue nie działa:/
na epilogue działa, przykładem mogę być ja  :P

Shadow254

Cytat: DonKoks w Kwiecień 06, 2010, 04:11:18 PM
Cytat: Shadow254 w Kwiecień 06, 2010, 04:04:20 PM
na epilogue działa, przykładem mogę być ja  :P
Powinno na pts,live i epilogue działać, a u mnie nie działa na żadnym. Tylko retailowy klient na epilogue.

RenifeRx

to ja już naprawdę nie wiem co Ci powiedzieć. Albo coś robisz źle albo masz kompa nieprzystosowanego do L2 na rpg ;p

Shadow254

Cytat: RenifeRx w Kwiecień 06, 2010, 07:59:17 PM
to ja już naprawdę nie wiem co Ci powiedzieć. Albo coś robisz źle albo masz kompa nieprzystosowanego do L2 na rpg ;p
A czym różni się l2 na rpg od l2 na retailu że jedno działa a drugie nie?

RenifeRx

Czym się różni ?
Modyfikacją plików w folderze system które zamiast z offem łączą z rpg. +jakieś modyfikacje w plikach typu gm shop, 2 języki itd.
Czym się różni że nie działa ?
nie wiem.

Może nie masz cyrylicy zainstalowanej w systemie i Ci wywala błąd clienta. Spróbuj zainstalować wszystkie dodatkowe języki w systemie.

Shadow254

Cyrylice chyba mam, bo czcionki w necie i w updaterze się wyświetlają normalnie.