Wyspa Hellbound

Zaczęty przez Decimus, Kwiecień 24, 2010, 08:38:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Decimus

Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość samemu expieniu na wyspie Hellbound? Chodzi mi o to że jak stoję w miejscu lub gdy biegam to tracę życie powoli, nie wiem od czego i czy jest możliwość aby jakoś temu zaprzestać, gram Storm Screamer.

Z góry dzięki za odpowiedzi

Margrit

Żeby nie tracić hp musisz zrobić questa na hb na certyfikaty, kiedy zdobędziesz 2certyfikat będziesz mógł kupować potki "caravan remedy" dzięki którym nie będziesz tracić hp.
Jeśli chodzi o sh to wszystko zależy od tego czy masz dobry sprzęt i buff, jeśli tak to możesz sobie polatać na scorpionach. Jeśli nie to odradzam nie ma sensu się tam pchać, lepsze do solowania będzie Isle of prayer

Decimus

byłbym wdzięczny za podanie nazwy NPC od którego można wziąć ten Quest lub jak samo zadanie sie nazywa

Thorns

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Decimus

albo jestem ślepy albo nie ma tego questa na te certyfikaty tylko jest na wejście na Hellbound

Calmodi

http://www.lineage2media.com/hellbound%20increasing%20caravan%20level.html

fajny link masz tam wszystko opisane, caly quest oraz w jaki sposob ten potion mozna zdobyc...