marna prowokacja, czy ja tam gdzies napisalem ze 3x fire w 1 czesci? specjalnie Ci to narysowalem bo widze ze masz spore problemy
marna to jest Twoja inteligencja o czym wiele ludzi już dawno się przekonało
No ok, ale jak ma się ten Twój schemat do tego co napisałeś w poradniku?
3x fire 2x fire
3x water 3x water
3x earth 2x earth
3x wind 3x wind
1x dark 2x dark
2x holy 3x holy
jakby nie było widzę tutaj małą niespójność... Jako, że mam spore problemy to chciałbym zobaczyć na schemacie to co podałeś w poradniku.
btw czy ja gdzieś napisałem, żeby dać 3x atrybut do 1 części? Na oficjalnej stronie jest napisane, że jedna część nie może zawierać jednocześnie dwóch przeciwnych atrybutów np fire-water.
edit: widzę, że jednak to zmieniłeś... no ale wciąż z Ciebie jest BD'ek jak z koziej dupy trąbka
to samo z postacia trudna w opanowaniu. Fakt klikanie 3 skili i disco co jakis czas jest niebywalym wyczynem...
Azella grasz łucznikiem? Z Twojej wypowiedzi wynika, że nie grałeś nigdy BD'kiem, albo miałeś w party BD, który dawał Ci dance co 2 minuty. Ogarnięty BD'ek cały czas obserwuje dance członków party i miarę potrzeby robi redance - czasem nawet co kilka sekund. W międzyczasie trzeba hate'owac przeciwników, res'ować, itp itd. Do tego jednak potrzeba pewnej podzielności uwagi...
Co to kosztu sprzętu. Ok, do broni potrzebujesz kryształ i gem s. Weź pod uwagę to, że do duali potrzebujesz drugiej broni (kosztuje to niewiele, ale zawsze jakiś koszt to jest). Dodatkowo, żeby mieć SA musisz wrzucić je na +4. EWS'y za darmo nie są, a wrzucenie z +3 na +4 nie jest 100%. Teraz pytanie: wrzucać zwykłym czy bews? Zważywszy na te fakty nie byłbym taki pewien czy zrobienie duali jest tańsze od zwykłej broni
No i BD'kowi przyda się także łuk + dagger na oly.