Soul Hound vs Shillien Templar

Zaczęty przez nowak188, Maj 30, 2010, 07:54:20 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nowak188

Wiec opiszcie swoje doświadczenia i taktyki w tej walce .
Ja jako sk nie mam siły na hounda .

/edit

Poprawiona literówka w nazwie tematu :P
Demnic - 62 Ps lancer .... jak na razie wytrwały solo player xD

PuFF

jak ci para w niego wejdze to masz szanse tak to możesz pomażyć.

Hobi

podaj info jakies na temat kroniki , lvl

Azella

lul?

kronika gracja epilog ewentualnie freya. Innej nie ma..
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Nervoson

Cytat: Hobi w Czerwiec 30, 2010, 10:22:40 AM
podaj info jakies na temat kroniki , lvl
jeszcze ktory serwer ....

Medium

Sh kobieta/facet ? Talismany jakimi dysponujesz etc.

Blackened

Majestic robe, dyna wizard lub vesper robe (wybralbym dyna i vesper jeżeli oczywiści masz atrybuty wbite i jeżeli w ogóle te sety posiadasz :)) lataj w kółku przez te 30 sec (jeżeli ma anty magic armor, sof i deflect magic),spamuj slowa, feara,  jak podejdzie aura flash, gdy bedzie bez zadnych shitow odpal enli (jeżeli masz ;p), vortex kilka huri i slug na koniec ;p. Po takim combo powinnien glebic, ale jak wiadomo dużo zalezy od eq, enchantu skili etc

Azella

Soulhound to nie spellhowler

taka subtelna różnica :(

Medium

Ups dopiero przeczytałem, że to Ty jesteś Sk ;/ No to jeśli walczysz vs kobieta to szanse masz mizerne. Opisz swoje eq, server na jakim grasz (zakładam, że to jakiś oficjalny ?).

Blackened

Dziś mam zamuła i nawet nazwy tematu nie zauważyłem^^. Wrzuć sobie na początku walki ud, shl zapieprzy ci je i bedziesz miał szanse go dogonić :)

Yoker

Cytat: Azella w Czerwiec 30, 2010, 11:01:48 AM
lul?

kronika gracja epilog ewentualnie freya. Innej nie ma..
zal.pl
nie kazdy jest taki fajny jak Ty, zeby grac na imba rutailu/EU. 90%+ forumowiczow gra na GF, ignorancie.

Ryltar

Oprocz cyckow to jaka jest roznica miedzy SH Female a Male?

Azella

chłopak ma ud, dissarm lev 1

panienka ma warpa, ue lev1

Rickert

Na jakiej zasadzie działa Warp(tzn. wiem do czego służy)? Przenosi nas "randomowo" czy jakaś regułka jest?
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

ractail

Cytat: Rickert w Czerwiec 30, 2010, 09:09:18 PM
Na jakiej zasadzie działa Warp(tzn. wiem do czego służy)? Przenosi nas "randomowo" czy jakaś regułka jest?

O jakieś 500 range do przodu (w kierunku, w którym patrzy postać).
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

Rickert

O właśnie o taką odpowiedź mi chodziło.

Dzięki.

Jeszcze jedno pytanie, Steal Divinity na najwyższym lvlu, na kronice Gracia Epilogue - Ściąga 7 ostatnich buffów tak? Jeżeli przeciwnikowi któremu zabieramy buffy ma powiedzmy i dance i buffy od wc, to w pierwszej kolejności zabiera dance?

I jaki jest oryginalny reuse tego skillu?

Jeżeli można, to trochę w tym temacie zadam pytań odnośnie Slh.

bula

Cytat: Blackened w Czerwiec 30, 2010, 02:15:07 PM
Dziś mam zamuła i nawet nazwy tematu nie zauważyłem^^. Wrzuć sobie na początku walki ud, shl zapieprzy ci je i bedziesz miał szanse go dogonić :)
ta i w pol sekundy bez problemu sobie to UD odkliknie

Ryltar

Widze ze L2 robi sie coraz ciekawsze skoro mozna cancelowac juz buffy.

Rickert

Alarion

Cytat: Ryltar w Lipiec 01, 2010, 10:44:59 AM
Widze ze L2 robi sie coraz ciekawsze skoro mozna cancelowac juz buffy.

A na ofie (teon) masz nawet fajne programy, w których możesz sobie zaprojektować, które buffy ma ci kasować na wypadek, gdy soul hound castuje na ciebie Steal Divinity. ; )

Ale ogólnie z kasacją buffa, to dobry patent, szczególnie jak nie potrzebujesz któryś buffków, a za chwilę możesz złapać overbuffa.   
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Blackened

Ale czy napewno akurat ud można odkliknąć?

x3nomorph

new future.

Ryltar

Dodac jeszcze opcje zmiany bindow to ta gra bylaby nawet fajna jeszcze gdyby nie fakt ze musisz walic 5 lat jeden lvl.

Alarion

Nie wiem czy wiesz, ale bindowac możesz. Tyle, że musisz mieć włączoną opcję "Enter chat" co powoduje, że żeby coś napisać na chacie, musisz wpierw wciasnąc enter i dopiero zacząć pisać. Inaczej klawisze będą działać jak bindy, tudzież customowe skróty klawiszowe. Ogólnie w połączeniu z jakąś myszką oscar, lub nostromo, to masz tak fajnie pobindowane jak w Aionie lub WoWie

A co do lvla w 5 lat. hmm ja mam 80 lvl od 2 tyg w sumie i grając casualowo (oficjal jak wiesz, tyle, że Ru off, ale poza PA nie kupuje żadnych dodatkowych run na expa) mam już 60%. Biorąc pod uwagę, że ostatnie skille sąna 83 i kolejne ułatwienia jakie szykują się we Frey (reset epic questa) i H5 (bonus do expa w party i z mobów +76 lvl + nowy epic quest) to śmiem twierdzić, że 85 nie jest specjlanym wyczynem.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Ryltar

CytatTyle, że musisz mieć włączoną opcję "Enter chat" co powoduje, że żeby coś napisać na chacie, musisz wpierw wciasnąc enter i dopiero zacząć pisać. Inaczej klawisze będą działać jak bindy, tudzież customowe skróty klawiszowe.

To mi nie przeszkadza bo tak w wow bylo.W sumie fajnie bo jakbym mial teraz wciskac F1-F12 to bym jobla dostal.
Cytat
A co do lvla w 5 lat. hmm ja mam 80 lvl od 2 tyg w sumie i grając casualowo (oficjal jak wiesz, tyle, że Ru off, ale poza PA nie kupuje żadnych dodatkowych run na expa) mam już 60%. Biorąc pod uwagę, że ostatnie skille sąna 83 i kolejne ułatwienia jakie szykują się we Frey (reset epic questa) i H5 (bonus do expa w party i z mobów +76 lvl + nowy epic quest) to śmiem twierdzić, że 85 nie jest specjlanym wyczynem.

No niby nie ale i tak dlugo bedzie :P No i kwestia przyzwyczajenia sie do mechaniki L2 (czyli ze jak zdycham to mam szanse na drop EQ i trace exp).Chociaz fajnie ze przyspieszja ten exp bo koxanie tego bylo koszmarem w sumie i tak mnie tylko tanki interesuja...