Witajcie, szukam osób to teamu , GM oraz Developer , oraz sponsor lub czynna osoba w projekcie zależy od tej osoby mnie osobiście nie stać aby w pełni opłacić maszynkę. Coś o projekcie będzie to projekt Freya , co do specyfikacji będzie to High Rate , dość typowy z ciekawym gameplay z względem na sporą ilość pvp , jak rb , specialne instancje pvp , auto flagzony , siege itp... Każdy aspekt chciałbym poruszyć.Jeżeli znajdą się takie osoby skompletujemy ładnie team to wszystko dokładnie przedstawię , chciałbym aby takie osoby się znalazły uzasadnieniem jest to iż nie ma na polskim rynku dobrego serwera HR Freya lub High Five , jestem w stanie upgradować pliki do tej wersji.
Pliki bazują na silniku l2jserver , obecnie w moim kręgu zajęć nad plikami było rozwijanie silniku eventów udało się to i cały silnik bazowany jest o płatny silnik nexus.Pliki posiadają również dokładnie ułożone i odpowiednio za adaptowane configi , do potrzeb serwera oczywiście zaprezentuję to potencjalnemu wspólnikowi , coś jeszcze do plików nie wymagają dużego na i nakładu jako iż sporo zrobiłem , brakuje jak wspomniałem odpowiedniego gameplay trafiającego do sporej ilości graczy , brakuje też owego teamu aby serwer mógł się rozwijać. Dziękuje i zapraszam na GG 5688814