Szukam klanu - x7

Zaczęty przez xKoRn, Czerwiec 22, 2010, 11:05:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xKoRn

Witam, gram na serverze x7. Póki co mam 52 lvl, sk ( lvl szybko rośnie ). Szukam klanu z miłą atmosferą, częste wypady na rb, expa etc. Mam 14 lat, w l2 gram jakieś 3 lata. Dziennie gram ok 4/5 godzin. Mój nick K0RN, pozdrawiam  :D

HellSign

Cytat: xKoRn w Czerwiec 22, 2010, 11:05:30 PM
Witam, gram na serverze x7. Póki co mam 52 lvl, sk ( lvl szybko rośnie ). Szukam klanu z miłą atmosferą, częste wypady na rb, expa etc. Mam 14 lat, w l2 gram jakieś 3 lata. Dziennie gram ok 4/5 godzin. Mój nick K0RN, pozdrawiam  :D

zmien serwer
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

gustd

Cytat: HellSign w Czerwiec 23, 2010, 12:45:24 AM

zmien serwer

+1, co prawda na abyssie x7 spędziłem najlepsze chwile w L2, ale zaczynanie na serwerze gdzie wszyscy mają wszystko, a np. Tchnienie ma 8 postaci full s++++ w epic jews setach, moim zdaniem jest glupie :P

pograj sobie np. na dementii, albo poczekaj na cerberusa, bo na abyssie nic nie osiągniesz, tam juz karty są rozdane i nic poza quitami factor graczy tego nie zmieni

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

rcu2xp

Full s80 już :D a ja nadal tu gram ^^ sam nie wiem dlaczego

xKoRn

Eh.. ;/ W takim razie ide na x3 ;p Póki co pogram destro (aa).

Regis90

Cytat: xKoRn w Czerwiec 23, 2010, 08:24:43 AM
Eh.. ;/ W takim razie ide na x3 ;p Póki co pogram destro (aa).
Widząc taką deklaracje, jako klanowy Rekrutator czuję sie w obowiązku zamieścić ten link
http://forum.krasnale.org
Pomimo że balance life to najbardziej socjalistyczny skill,  jest o dziwo użyteczny.

HellSign

rpg-club.com/en -> x5 tutaj graj
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

jac0l

Na abyss raczej juz takie party low level sie nie zdaza. pm w grze bimart/nolen/siralom.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej