[ZAPOWIEDZ] (GE) Lost Heroes 10x

Zaczęty przez Reex, Czerwiec 30, 2010, 12:30:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

GenesiZ

Cytat: Fat4lity w Lipiec 10, 2010, 09:44:27 PM
Beta ruszyła o 18 ;) Aktualnie 0 bugów ;)

chciales je znalezc w 4 godziny?
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Fat4lity

id8675309

DB mode on na serwerze.
Mozecie nie zmieniac serwerow, bo ten moze byc juz tylko gorszy.
Niczym nie rozni sie od innych L2joke.
Nikt nam nie wmowi , ze biale jest biale a czarne jest czarne!
Jestem !!! Koniec swiata!!!

Fat4lity

Cytat: id8675309 w Lipiec 11, 2010, 09:13:28 PM
DB mode on na serwerze.
Mozecie nie zmieniac serwerow, bo ten moze byc juz tylko gorszy.
Niczym nie rozni sie od innych L2joke.

Wyjdź...
Serwer jest dobry, ludzie czekają na live start. A dobrze zabezpieczony DB to fajna sprawa.

rem

Dobrze zabezpieczony DB nie istnieje ;). Ok poczytalem sobie ichniejsze forum z bugami i jednak fail xd

GenesiZ

Cytat: rem w Lipiec 13, 2010, 09:51:49 AM
Dobrze zabezpieczony DB nie istnieje ;). Ale ladna alternatywa w razie czego.

a na GLu?

Fat4lity

Cytat: rem w Lipiec 13, 2010, 09:51:49 AM
Dobrze zabezpieczony DB nie istnieje ;). Ok poczytalem sobie ichniejsze forum z bugami i jednak fail xd

Istnieje ;) Oczywiście uporczywy kiedyś tam go złamie. Bugów było kilka, jak wszędzie, ale naprawione i jest ok więc failu nie ma i nie chrzań ;)

GenesiZ

Duszekk

Witam.
Wtrace kilka slow od siebie. Po przeczytaniu waszych wypowiedzi moge oswiadczyc z miejsca ze serwer z DB nie ma przyszlosci a DB jest dla graczy ktorzy zaczynaja ta gre. Grajac klanowo czy tez bez klanu z kolegami wiecej przyjemnosci sprawi Ci to ze bedziesz szukal kogos do pt pvp/rb niz kazdy z klanu mial by zrobic suportty na DB i odpalac je w kazdy mozliwy sposob . Czy nie lepiej pograc ze znajomymi i nauczyc sie w ten sposob grac druzynowo??? gralem na wielu serwerach i na wieksosci gdzie byl DB byl jeden wielki syf. Tak wiec jesli chcecie zeby serwer mial jakas przyszlosc DB w miescie na Off to jedyna madra decyzja.
Pozdrawiam
www.l2heaven.jcom.pl    Zapraszamy!!!!!!!!!!!

gustd

Cytat: Duszekk w Lipiec 14, 2010, 10:28:16 AM
Witam.
Wtrace kilka slow od siebie. Po przeczytaniu waszych wypowiedzi moge oswiadczyc z miejsca ze serwer z DB nie ma przyszlosci a DB jest dla graczy ktorzy zaczynaja ta gre. Grajac klanowo czy tez bez klanu z kolegami wiecej przyjemnosci sprawi Ci to ze bedziesz szukal kogos do pt pvp/rb niz kazdy z klanu mial by zrobic suportty na DB i odpalac je w kazdy mozliwy sposob . Czy nie lepiej pograc ze znajomymi i nauczyc sie w ten sposob grac druzynowo??? gralem na wielu serwerach i na wieksosci gdzie byl DB byl jeden wielki syf. Tak wiec jesli chcecie zeby serwer mial jakas przyszlosc DB w miescie na Off to jedyna madra decyzja.
Pozdrawiam

przestań pierdolic, czy neokidy nie mają gdzie wypłakiwać żali nt duala? zaloze sie ze poprostu masz za kiepskiego peceta zeby na db/multi cisnać i dlatego QQ. po 2 jak ktos chce grac clanowo to i tak bedzie grać w taki sposob wiec po co ten płacz?

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Naito

@Duszekk

Ludzie nie graja dla frajdy tylko dla licznika online. W praktyce wygląda to tak: większość PRO Playerów, jeśli widzi serwer ze 200 Online Real Players bez dualboxa automatycznie rezygnuje z tego serwera, natomiast jeśli wchodzi na serwer i widzi napisane Online Players: 2500 z czego 60% to boxy, kamerki i sklepiki na offline shop, wówczas w ich oczach automatycznie broń np A Grade czy tez nabity poziom zyskuje znacznie większej wartości.

Dla mnie takowe myślenie jest lekko porąbane ale nikt w tym przypadku nic nie poradzi boxy nakręcają sztucznie ludzi i serwery bez nich niestety nie mają racji bytu ponieważ osób myślących tak jak ja czy ty jest znacznie mniej niż tych drugich.

Aby nie robić spamu w tym temacie sugeruję zezwolić na dualbox i zapomnieć o jakimkolwiek zakazywaniu go dla dobra przyszłości serwera.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

seken

Cytat: Naito w Lipiec 14, 2010, 10:58:18 AM
@Duszekk

Ludzie nie graja dla frajdy tylko dla licznika online. W praktyce wygląda to tak: większość PRO Playerów, jeśli widzi serwer ze 200 Online Real Players bez dualboxa automatycznie rezygnuje z tego serwera, natomiast jeśli wchodzi na serwer i widzi napisane Online Players: 2500 z czego 60% to boxy, kamerki i sklepiki na offline shop, wówczas w ich oczach automatycznie broń np A Grade czy tez nabity poziom zyskuje znacznie większej wartości.

Dla mnie takowe myślenie jest lekko porąbane ale nikt w tym przypadku nic nie poradzi boxy nakręcają sztucznie ludzi i serwery bez nich niestety nie mają racji bytu ponieważ osób myślących tak jak ja czy ty jest znacznie mniej niż tych drugich.

Aby nie robić spamu w tym temacie sugeruję zezwolić na dualbox i zapomnieć o jakimkolwiek zakazywaniu go dla dobra przyszłości serwera.
Teoretycznie masz racje.Ale przy servie bez db przy 200 online mozesz miec problemy ze znalezieniem pt, przy czym z db juz mozesz jako tako expic.Wedlug mnie to jest dobra opcja, bo moge wystawic sklep, a druga postacia grac.Od 7x czy troche pozniej i tak boxem nieda rady grac.To jest tylko cos na krotki okres czasu.Co prawda to prawda ludzie sa na tyle glupi, ze jak jest dualbox i online 2k to mysla, ze server ma wiekszy online od serva bez db z online ~1400.

Duszekk

DB na off tez podnosi ilosc online. Off sklepy traktowane jako DB podnosza online wiec w czym problem DB strasznie ulatwia gre kazdemu wiec sadze ze to jest bez sens a czym innym ma byc gra jak nie przyjemnoscia dorobienia sie czegos w jakims okresie czasu a nie w 2-3 dni. Z dual boxem zrobienie a-grade temkow to wkestia 1-3 dni max a gra bez DB wydluza ten termin juz o koljene 2-3 dni w zaleznosci od pracowitosci ludzi. Mowiac PRO GRACZE masz na mysli ludzi co maja na plecach 4-5 bufferow i kozacza bo maja full buffa a w rzeczywistosci sa zwyklymi amatorami? Pozyjemy zobaczymy poki co nie ma po co prowadzic tej drazliwej rozmowy zobaczymy co zadecyduje admin,

Seken.
Dlatego ludzie zakladaja klany zeby ulatwic gre innym.
Dobry klan nie ma problemu ze znalezieniem PT.
Kazdy ma swoje obowiazki i swoje pt .
Wiec nie sadze ze przy 200 online byly by jakiekolwiek problemy.
a popieram Twoja wypowiedz ze ludzie widzac 3k online mysla ze to jest tak fajnie i wg gdy na takim serwie jest MB w rzeczywistosci online jest okolo 1k w dol
www.l2heaven.jcom.pl    Zapraszamy!!!!!!!!!!!

Ryane

Cytat: Duszekk w Lipiec 14, 2010, 11:08:18 AM
Z dual boxem zrobienie a-grade temkow to wkestia 1-3 dni max

Chyba na x20 lub wiecej. Na Cerberusie tez mi ktos pisal: "2 tygodnie i byle random bedzie biegal w S grade" - dzisiaj mijaja 2 tygodnie serwera i nie widzialem zadnej broni/armoru S.

Cytat: Duszekk w Lipiec 14, 2010, 11:08:18 AM
Mowiac PRO GRACZE masz na mysli ludzi co maja na plecach 4-5 bufferow i kozacza bo maja full buffa a w rzeczywistosci sa zwyklymi amatorami?

Nie myl dualboxa z  multiboxem.

Cytat: Duszekk w Lipiec 14, 2010, 10:28:16 AM
Witam.
Pozdrawiam

A ja Ci powiem, ze jest calkowicie odwrotnie. Dowodow na to Ci nie bede szukal, bo wiekszosc prezentacji serwerow, ktore upadly po kilku tygodniach nie ma tu juz. Pisze to z mojego doswiadczenia, a siedze juz w tym dziale troche czasu. Gra druzynowa najwazniejsza jest na mass pvp,siege, rb, itp tam nikt boxow nie bedzie bral. Jesli klan jest zgrany to nawet przy dozwolonym dualboxie moze grac bez niego, to nie jest zaden przymus. Ulatwia to gre osobom, ktore na poczatku graja bez klanu, a przy zabronionym dualboxie i przewidywanym online bedzie im cholernie ciezko.

Fat4lity

DB to w gruncie rzeczy dobra sprawa, choć jak wszystko ma swoje plusy i minusy. Minusem jest to, że serwer traci różnych koneserów l2, którzy chcą super czysty serwer, ale na jego miejsca wskakuje 20 innych osób, które widzą w DB fajne możliwości, więc minus zamienia się ostatecznie w plus. Tak samo z ludźmi którzy grają solo, lub w mniejszym klanie, const pt. I o nich administracja musi pomyśleć. Bo tego typu randomów jest masa na każdym serwerze, nie posiadają kolegów grających supportami a jednak oni też by chcieli pograć.
Z resztę nie ma co już dyskutować, bo klamka zapadł i DB będzie.

wodzu3000

GenesiZ

Cytat: wodzu3000 w Lipiec 14, 2010, 08:13:44 PM
Start jutro o 19.00 Zapraszam  :D

Ty wodzu nagrasz sie zapewne tak dlugo jak duszekk czyli do startu czegos nowego.

gustd

Cytat: Foxy w Lipiec 14, 2010, 08:46:04 PM
Cytat: wodzu3000 w Lipiec 14, 2010, 08:13:44 PM
Start jutro o 19.00 Zapraszam  :D

Ty wodzu nagrasz sie zapewne tak dlugo jak duszekk czyli do startu czegos nowego.

frintezzy, rotfl

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

wodzu3000

Nie rozumiem po co ten post co Ci do tego ile będę grał będę turysta i będę zmieniał serwery co tydzień bo są wakacje więc trzeba podróżować  :D

GenesiZ

Ty czy wakacje czy nie to zmieniasz je caly czas :D

wodzu3000

Cały czas mam muszę wszędzie zająć nick Wodzu żeby czasem ktoś inny pod nim nie grał  :D

GenesiZ

Cytat: wodzu3000 w Lipiec 14, 2010, 08:57:18 PM
Cały czas mam muszę wszędzie zająć nick Wodzu żeby czasem ktoś inny pod nim nie grał  :D

napewno kazdy by ci chcial ukrasc ;D

wodzu3000

Khalad

Administracja jest tam straszna. Odradzam server.

Wczoraj dostałem wiadomość od wspaniałego administratora czy tam moderatora forum. Wyglądała ona tak:

http://img718.imageshack.us/img718/1489/loladmin.png
Na moją prośbę o wskazanie mi konkretnego postu gdzie podobno nie potrafię się zachować nie dostałem odpowiedzi. Widać, tejże ważnej osobistości nie podoba się jak ktoś ma czelność kwestionować jego autorytet. Zwróciłem także uwagę na brak regulaminu forum. W efekcie szanowny admin postanowił zablokować moje konto.

Teraz konsekwentnie kasuje inne konta na forum i nieudolnie próbuje zbanować mi IP oczywiście dalej nie racząc mi wskazać gdzie aż tak źle się zachowałem. Główny admin jest niedojrzały, nieprofesjonalny i zachowuje się mówiąc krótko po -_-'iarsku więc można się spodziewać później użerania się z jego decyzjami "bo to jego server". Polecam skoro to jego server i forum aby zostawić go by bawił się nim sam ze sobą.

Oprócz tego mam silne podejrzenie, że server jest postawiony na blaszaku więc... szczerze odradzam. Szkoda waszego czasu.

EDIT: Normalnie bym całej tej sytuacji nie umieszczał ale niestety, zachowanie administratora i konsekwentne kasowanie uciążliwego tematu mnie do tego zmusiły.

Pozdrawiam.

LostHeroes

Witam gość niepoważny proszę nie zwracać uwagi wszedł na forum mojego serwera w swoich postach zaczął reklamować nazwę innego serwera gdy zmieniłem post to się zbulwersował zmienił z powrotem na nazwę reklamowanego serwera i napisał do mnie jakim prawem śmię modyfikować jego posty śmieszny dzieciak;] gdy go zbanowałem wbijał z wielu IP i pisał że zrobi ANTY REKLAMĘ proszę o zignorowanie matołka;) i zapraszam na http://www.l2-lostheroes.pl/forum