L2Cerberus - New Age Of Lineage 2 - LOW-RATE (L2DC)

Zaczęty przez jh0ri, Kwiecień 16, 2010, 11:56:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kactuzz

Skośnookie to nad wyraz sprytne stworzenia, biorąc pod uwage ich ilość zapewne jest jeszcze gorzej.

wenth1

sciagnalem system do serva l2 cerberus, i co teraz?

seken

Cytat: wenth1 w Sierpień 10, 2010, 07:48:09 PM
sciagnalem system do serva l2 cerberus, i co teraz?
Podmieniasz go z oryginalnym systemem.

wenth1

no podmienilem, i odpalaam folderem l2.exe z systemu?

bo zrobilem konto i mi nie dziala, konto kolegi tez nie

seken

Cytat: wenth1 w Sierpień 10, 2010, 08:03:24 PM
no podmienilem, i odpalaam folderem l2.exe z systemu?

bo zrobilem konto i mi nie dziala, konto kolegi tez nie
To nie wiem co ty zle robisz  :shock:

M4juS

wenth1

ale koles mi uploadna system... swoj na ktorym gra

seken

Cytat: M4juS w Sierpień 10, 2010, 08:09:13 PM
Cerberus nie ma systemu

Cytat: Ryane w Sierpień 08, 2010, 05:30:32 PM
http://l2cerberus.eu/files/L2C-system.rar
Ten system na 100% dzialal jeszcze jakis tydzien temu, hosta nie trzeba zmieniac.
Sure? To, ze InsOmnia poprzez sposob polaczenia podal szybsza droge, to nie znaczy, ze niema systemu.

M4juS

Więc skoro mu nie działa, to niech zrobi to szybszą drogą, proste

seken

Cytat: M4juS w Sierpień 10, 2010, 08:13:56 PM
Więc skoro mu nie działa, to niech zrobi to szybszą drogą, proste

Cytat: wenth1 w Sierpień 10, 2010, 08:10:07 PM
ale koles mi uploadna system... swoj na ktorym gra
Wlasnie teraz tak pomyslalem, ze ten "koles",ktory uploadnal mu system mial wlasnie zmienionego hosta, a nie system.
Tak wiec wenth1 wejdz tutaj do dzialu jak sie polaczyc i zobacz co masz zrobic  :).

Kazuya

rpg x5 [gh85]

Kokiruka

Cytat: KaeriN w Sierpień 10, 2010, 08:27:07 PM
http://allegro.pl/item1176041697_rpg_club_x5_doombringer_79lvl_clan_120_ppl.html  czyzby Ares?
A kogo to obchodzi? Tu masz dział RPG-Club więc sobie tam wywołuj flame na temat dywagacji kto sprzedaje postać na tamtym serverze... Tu jest dział servera L2Cerberus.

kactuzz

Czy ktoś mi powie czy zoom hack jest dozwolony na tym serwerze i jeśli tak to bym prosił o linka.
I dobrze by też było o linka do kolorowego czatu, jakieś l2utils czy coś.

InsOmnia-

I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Drah

Co do zabezpieczeń ruoffa o których była mowa

po 1 własny patcher nie taki jak ten na eu offa zintegrowany z logowaniem  tj logujesz sie po odpaleniu patchera sprawdza pliki systemowe czy się zgadzają potem logujesz sie do konta 4 game potem na konto l2 i automatycznie odpala l2 i pokazuje serwery do wyboru ( nie da się już logować w kliencie )

Po 2 frost który m.in blokuję odpalanie dual-boxa jak nie masz pa do tego skanuje rejestr systemu, nie raz już ktoś w oc wyłapał 2 tyg bana bo xxx czasu temu grał na bocie na na jakimś privie

Lokocz

Cytat: Drah w Sierpień 11, 2010, 02:19:18 AM
Co do zabezpieczeń ruoffa o których była mowa

po 1 własny patcher nie taki jak ten na eu offa zintegrowany z logowaniem  tj logujesz sie po odpaleniu patchera sprawdza pliki systemowe czy się zgadzają potem logujesz sie do konta 4 game potem na konto l2 i automatycznie odpala l2 i pokazuje serwery do wyboru ( nie da się już logować w kliencie )

Po 2 frost który m.in blokuję odpalanie dual-boxa jak nie masz pa do tego skanuje rejestr systemu, nie raz już ktoś w oc wyłapał 2 tyg bana bo xxx czasu temu grał na bocie na na jakimś privie
nie ma zabezpieczenie ktorego nie daloby sie obejsc, wszystko jest kwestia czasu i pieniedzy

Drah

Pewnie że tak napisałem po prostu z jakich zabezpieczeń korzysta ruoff na tą chwilę

wenth1

ok, dziala.

Mam zamiar zrobic jakiegos supporta, Mysle nad BD a EE

mozecie mi doradzic kogo chetniej biora do klanow i kto z tych dwoch prof jest bardziej poszukiwany na servie?

Bulls

M4juS

BD to jest za dużo >_< W tym samym czasie pt szuka 4 bd 76+ i żaden pt nie może znaleźć :P
Rzadko widzę shouta lf BD, prędzej lf EE

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Siepet

Ghetto, sam jesteś bd, to się nie dziwie, dlaczego tak odradzasz.  :D
waiting for new dex 7x

gustd

Cytat: Siepet w Sierpień 11, 2010, 05:23:06 PM
Ghetto, sam jesteś bd, to się nie dziwie, dlaczego tak odradzasz.  :D

yyy czekaj, napisał ci wyżej?  :noob:

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.