Dział Bugi!

Zaczęty przez Rickert, Lipiec 03, 2010, 08:23:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

widelec

macie lagi? Bo nie wiem czy to moja wina na łączu... ledwo da sie grać z boxem

Mur

Lagi sie pojawily - takie dluzsze przycinki - ale nie na tyle zeby nie moc grac. Ja na 1MB neostrady (czyli jakies 0.6mb...) spokojnie odpalam duala.

widelec

wiesz lagi przy aoe expie gladem nie są zbyt miłe, nie poratuje sie regem od vampa :/

Trzeba kurde zdementować ten opis Cerba w przypiętym topicu że to jest "Serwer wolny od lagów" :/ ...

Zalin

mam nadzieje że bugi na oly zostaną naprawione.. bo masakra. ZBUGOWANA GEO !!!!! mam same stucki na oly jak wejde koło kolumny już nie mogę się ruszyć ,a magowie zabijają mnie przez ściane .....

Kakarif

Odpowie mi w końcu ktoś kompetentny co jest nie tak z tym cloakiem?

Zalin

kim grasz?
masz zamek?
jaki cloak chcesz ubrac ?

Kakarif

przeczytaj sobie kilka postów wyżej, bez spamu pls.

Zalin

leń że ci się niechce napisać ?
jak masz kamaola to kamael exclusiv. w ogóle to pomieszałeś dlatego ci kazałem napisać

Kakarif

leń że nie chciało się cofnąć i przeczytać kilku postów? Opisałem wszystko dokładnie wcześniej, więc nie będe opisywał sytuacji kolejny raz. A prosząc o wypowiedź kogoś kompetentnego miałem na mysli np. Inso.

InsOmnia-

Cytat: Kakarif w Maj 20, 2011, 12:12:48 AM
nie moge zalozyc cloaka. wbilem 84 lvl mam secik full dynasty i holy spirit's cloak. Wyskakuje komunikat o niby niekompletnym secie

napisz tu dokładnie jakie masz itemy.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Kakarif

caly set dynasty leather fundation (oczywiscie klata normalna) z dynasty essence lvl 2. Set z force master- dla tyrranta. Klata oraz spodnie +6 reszta +3.

ps. Ino zerknij w temat a propo maila pls

Blondas

1. att z broni u summonerow nadal   nie przechodzi na summona
2. nevit blessing nie wszedzie sie aktywuje np na cod
3. niektore rb daja cancela jak szalone
4. geodata schodow w aden:)
5. prosze zrobcie cos z botami od manora -.-
6. buguje sie quest ol veteran na olimpiadzie,
&. zbugowane sa niektore fortece np. white sands fortess
8. zaken na instancji  lubi wpadac pod geodate
9. masterwork z sigili nie dziala:(

mam nadzieje ze moje spostrzeżenia okażą sie pomocne
Always demand another sacrifice!

Kakarif

UP.

Inso co z tym cloakiem? Sprawdzacie to? Denerwujące to jest, już miesiać nosić tego nie moge:P

roli

miałem kure 83 lvl, i po chwili jak ją przywołałem zrobił się dlvl do 55 : >
a buffy i statsy chyba z 83 zostały :f
wcześniej jej nie suommowałem bo nie miałem potrzeby.

InsOmnia-

Cytat: Kakarif w Maj 29, 2011, 05:26:27 AM
UP.

Inso co z tym cloakiem? Sprawdzacie to? Denerwujące to jest, już miesiać nosić tego nie moge:P

Nie wiem czy to z Tobą na petycji rozmawiałem, będzie ok po rr.

Kakarif

tak tak ze mna:) chcialbym jeszcze jedno zglosic. Jesli 2 klany sa zapisane na atak zamku a maja ze soba 2 stronnego wara, to poza siege zone kiedy moga sie lac zaatakowal mnie summon crafta. W momencie wejscia do siege zone ten pet nadal mnie bil lecz jego bic sie juz nie dalo. Trzeba bylo ponownie wyjsc z siege zone.

InsOmnia-

A jakaś wiadomość na chacie dlaczego nie można było go bić?

PaRaLiZaToR

kakarif dalej ze skiinsem sprzedajecie adene na allegro ?^^

Kakarif

Jarek nadal grozisz ludziom bo cos ci w grze nie pyklo? Idz do swojego fan clubu na exie, a jesli chcesz wniesc cos konstruktywnego to pisz:) ehhh co tu mnie na forum zbanowac juz nie mozesz prawda?:) ps. ty sprzedales cala adene juz na allegro czy w pore zbanowali ci konta?:)

Co do tego bicia w siege zone to po prostu wyskakiwal komunikat ze nie mozna bic czlonka ktory rowniez zapisany jest na atak tak jamo jak ja.

PaRaLiZaToR

mhm sprzedalem ? ani adeny, glupio ci , nie ?? a powinno

oprocze tego ze ojebaliscie kotno mozesz sie czyms pochwalic ;>

a adene to moze nie sprzedajecie >?? jak moj znajomy od was kupowal na cerbie xaxaxa jak Inso chce namiary/screeny to pm

Kakarif

Prosze bardzo :) pokarz screeny namiary itd itp :) czekamy z niecierpliwoscia:)  nie rozumiem o co ci chodzi w miejscu -_-. Widocznie malo kulturalne to bylo:P idz sobie spamowac na swoj server. Nie chciales dyskutowac na forum TB to sie teraz tutaj nie udzielaj:*

skiinS

[spam]Haha, fajny dowcip :D sie usmialem. Inso wie ze nic nie sprzedaje.
Czekam rowniez na screeny (nie modyfikowane).
pozdrawiam TheBilów.[/spam]
l2Cerberus
Dreadnought 85lvl.

skiinS

Cytat: InsOmnia- w Maj 30, 2011, 10:02:04 AM
A jakaś wiadomość na chacie dlaczego nie można było go bić?

Inso chodzi o to, ze osoba ktora nas bila byla bez klanu i dolaczyla do klanu podczas siege- wtedy mogla bic nas w siege zone (i Oni i My atak zamku) a my go nie. Chodzi o klan OldBoys.
l2Cerberus
Dreadnought 85lvl.

Zalin

Tak Inso już biegnie zbanować cały klan  hhaahhaah uśmiałem się czytając to . skins czytaj ze zrozumieniem :
"A JAKAŚ WIADOMOŚĆ NA CHACIE DLACZEGO NIE MOŻNA BYŁO GO BIĆ ?"
pewnie za dużo botów miałeś włączonych i Ci się zbugował l2

Kakarif

Zalin ty chyba tez musisz nauczyc sie czytac ze zrozumieniem. Ja podalem komunikat a skiins opisal powod dla czego inni mogli nas bic w siege zone:)