L2Cerberus Signature Generator Tool.

Zaczęty przez InsOmnia-, Lipiec 12, 2010, 02:07:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

InsOmnia-

I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

rexl

:D , wygenerowałem , sobie posprawdzałem , w hakerstwie słaby jestem i w to się nie bawie :D , i nei znalazłem kruczku jak by tu passy , zdobyć lecz na ile można mieć pewność że konto jest bezpieczne ? :D

InsOmnia-

Cytat: rexl w Wrzesień 04, 2010, 01:37:49 PM
:D , wygenerowałem , sobie posprawdzałem , w hakerstwie słaby jestem i w to się nie bawie :D , i nei znalazłem kruczku jak by tu passy , zdobyć lecz na ile można mieć pewność że konto jest bezpieczne ? :D

Jeśli nie masz keyloggera na komputerze, w 100% jest bezpieczne.

rexl

no raczej nie mam :D , bo takich głupot to nie ściągam :D , a tak wgl idzie sprawdzić czy ma się jakieś keylogery ? jakiś programem albo coś ?

Villie

Pomysł świetny! Wykonanie świetne, a same obrazki do sygnaturek śliczne ^^
Life isn't about waiting for the storm to pass... it's about learning to dance in the rain!

Ryane

Cytat: rexl w Wrzesień 04, 2010, 02:02:15 PM
no raczej nie mam :D , bo takich głupot to nie ściągam :D , a tak wgl idzie sprawdzić czy ma się jakieś keylogery ? jakiś programem albo coś ?

Antywirusem?

rexl

Tyle to też wiem :D , i nic nie mam chodź mam nod32 , ale chodziło mi bardziej coś innego :D

Polopiryn

Insoomnie, nie wiem kto robił sygny elfickie, wyszły zajebiście :D. Chyba najlepiej ze wszystkich, takie moje zdanie.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Eyvee

mam nadzieję, że wprowadzisz all sygnaturki stworzona na forum z konkursu do generatora, bo wszystko są wspaniałe \o/ :)

InsOmnia-

Cytat: Eyvee w Wrzesień 09, 2010, 06:31:57 PM
mam nadzieję, że wprowadzisz all sygnaturki stworzona na forum z konkursu do generatora, bo wszystko są wspaniałe \o/ :)

wszystkie są już wprowadzone :)

InsOmnia-

Pierwsza non beta wersja wydana. Bardzo dużo kodu zostało poprawionego, nowy template.

Lokocz

Cytat: rexl w Wrzesień 04, 2010, 02:02:15 PM
koniec...

to masz czy nie masz keyloggera? a jesli masz to skad wiesz ze masz lub jesli nie masz to skad wiesz ze nie masz? a co to w ogole keylogger jest?

rexl

Wiem co to keylogger ; f , ale nigdy go nie miałem i nie wiem jak sprawa ta wygląda  :P , na razie jeszcze się nic nie stało ^^

Amaru

Czemu w sygnaturkach zabrakło Destro? Co mają zrobić fani destro i tyrków :beksa: