Event

Zaczęty przez Niedbały, Lipiec 21, 2010, 09:37:30 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Niedbały

Witam

Czy mógłby ktoś napisać coś więcej o tym nowym evencie na ru offie. Czy to w ogóle event czy chodzi o bonusy z rekomendacji? Co to za nowe NPC przy GK? Ciężko mi trochę przegryźć się przez cyrylicę dlatego pytam:P

Pozdrawiam

Alarion

By Matel z naszego forum:

Większość tłumaczona z elliebelly.
Każda postać dostaje 20 reców na dzień (do rozdania), a potem co godzinę jeszcze 10, po osiągnięciu 40 reców, dostaje się już tylko 1 reca co godzinę. Można dać wszystkie rece jednej i tej samej osobie.
Od zalogowania się do gry zegar odlicza godzinę podczas której mamy bonusowego expa.
Ile trzeba dostać reców? (pionowo nasz lvl, poziomo potrzebne rece)

Bonusowy expa można przedłużyć kupująć potkę u npc - druga opcja (Wy będziecie mieli inny koszt)

Koszt potki na przedłużenie bonusowego expa:

Natomiast ta opcja za 100k daje nowe rekomendacje (w ilości 10) do rozdania.

Nie pamiętam o ile potka przedłuża bonus. (1,5h ? - może ktoś podać, kto kupował?)

Maksymalny bonus jak widnieje w tabelce to 50%.

Rekomendacji nie można dawać sobie.

Bonus chyba można mieć tylko raz na dzień, przypuszczam, że zegar resetuje się o 6:30 czasu rosyjskiego, albo po prostu 24h po skończeniu się naszego poprzedniego bonusu, to wymaga jeszcze sprawdzenia.

W dolnej części radaru mamy kciuk podniesiony do góry, można za jego pomocą ukryć okienko z bonusowym expem.

// Koszałek Opałek - dzieki!

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

He4DSh0t

Potka przedłuża 1h-3h, zależy jaką wylosujesz, a ta muszelka za 100k daje 10 recow ale nie do rozdania tylko właścicielowi(tak mi sie wydaje na 99%).
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Eldalote

Potka która w nazwie ma 1,5 godziny przedłuża czas o 1 do 3? Hmmm nie wydaje mi się ~~
Changed forum acc => Bubacz

Mateles

Potka faktycznie jest losowa, dziś to sprawdziłem.

A muszelki nie sprawdzam, bo mi szkoda kasy :D

He4DSh0t

Cytat: Eldalote w Lipiec 25, 2010, 12:15:38 AM
Potka która w nazwie ma 1,5 godziny przedłuża czas o 1 do 3? Hmmm nie wydaje mi się ~~

Możesz wylosować potke 1h , 1,5h i 3h, czy są jakieś inne jeszcze nie wiem:/
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Acid