Witaj
Gość

Wątek: [L2 OFF/x4/x50] L2 Certus - Międzynarodowy Server Interlude [x/08/2010]  (Przeczytany 114735 razy)

• Pochwał: 1

• L2 Certus
Odp: [L2 OFF/x4/x50] L2 Certus - Międzynarodowy Server Interlude [x/08/2010]
« Odpowiedź #550 dnia: Wrzesień 20, 2010, 01:29:58 pm »
W moim przypadku Nie , reszta jest ok

Link działa, kliknij na niego a później na napis system.rar

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #551 dnia: Wrzesień 20, 2010, 02:36:09 pm »
"  The webpage cannot be found " nie wiem czemu , z tego co widzialem na forum ktos rowniez prosil o reup systemu poniewaz prawdopodobnie w/w link takzez nie działał. Pozostałe chodzą bez problemu

• L2 Certus
« Odpowiedź #552 dnia: Wrzesień 20, 2010, 05:32:58 pm »
Wprowadziliśmy nowy dodatek do mid rate:
Nowy skill na zasadzie cancel'a. Ściąga buffy ale tylko na jakiś czas, np. na 15 sekund później wracają.
Dostaje się debufa który odlicza czas do powrotu buffów.

Zmiana hasła w panelu już działa.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 20, 2010, 05:41:21 pm wysłana przez Integer »

« Odpowiedź #553 dnia: Wrzesień 20, 2010, 08:33:12 pm »
Jak chce wejsc do gry to wyskakuje mi komunikat :"Aplikacja nie została właściwie zainicjowana" .I tu rodzi sie pytanie ,co mam zrobic zeby wejsc na wasz server?

• BooM!
« Odpowiedź #554 dnia: Wrzesień 20, 2010, 09:13:26 pm »
No No chłopaki! Za to to chylę czoła przed Wami :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:!

• Say Hello To My Little Friend
« Odpowiedź #555 dnia: Wrzesień 20, 2010, 09:23:55 pm »
..... juz nvm

/ czemu nie mogę sam kasować swoich postów ? GŁUPSTWO !
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 20, 2010, 09:26:26 pm wysłana przez MYLFF »

twoja zawiść twoją własną głupotą

« Odpowiedź #556 dnia: Wrzesień 20, 2010, 09:32:56 pm »
jedno proste pytanko do kolegów MId juz jest otwarty??

• Shady Aftermath
« Odpowiedź #557 dnia: Wrzesień 20, 2010, 09:50:23 pm »
A jak myślisz, skoro admin pisze tak:

Nowy skill na zasadzie cancel'a. Ściąga buffy ale tylko na jakiś czas, np. na 15 sekund później wracają.

Co do tego skilla... która z klas go będzie miała? Bardzo ciekawy pomysł.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

• Pochwał: -5

• fu ?
« Odpowiedź #558 dnia: Wrzesień 20, 2010, 10:05:18 pm »
Ja proponuje zrobic lethala w stunie u kraska xD zeby byl balans nie ?:E
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

• L2 Certus
« Odpowiedź #559 dnia: Wrzesień 21, 2010, 12:18:53 am »

Możliwe że zrobimy podobny skill dla fighterów i aby dostać taki skill będzie trzeba sporo się namęczyć w jakimś quescie, bądź zebrać dużą ilość jakiś itemków. Będą to special skille, może uda nam się zrobić dla każdej klasy/profy special skill i bedzie on takim dodatkiem na 80lvl'u, ale będzie trzeba sporo potu żeby go zdobyć.

« Odpowiedź #560 dnia: Wrzesień 21, 2010, 06:59:11 am »
Jak chce wejsc do gry to wyskakuje mi komunikat :"Aplikacja nie została właściwie zainicjowana" .I tu rodzi sie pytanie ,co mam zrobic zeby wejsc na wasz server?

zainstaluj sobie to NET Framework  (jak nie masz) albo ściągnij nowy system http://www.speedyshare.com/files/24106159/system.rar
http://Insomnia.org.pl było mineło ;)

« Odpowiedź #561 dnia: Wrzesień 21, 2010, 12:04:10 pm »
Integer nie wiem jak i czy masz pomysły ale ratuj online bo robi się nieciekawie. Gołym okiem widać , że robi się delikatny kryzys , z którego jeszcze da się wyjść ale jak tak dalej pójdzie to ludzi będzie tylko ubywać . -,- Ja ze swoją ekipą votujemy i próbujemy zapraszać znajomych do gry ale to za mało.

Ja to nie wiem....Kronika zajebista , pliki dobre , ludzie odpowiedzialni za serwer aktywni , praktycznie 24/h serwer on (zero problemów). Ale ludzie chyba wolą gwiezdne wojny na gracjii.. -,-

Trzymam kciuki , że dobijemy kiedyś do 1k online .

ps. Do zwolenników starszych kronik. WBIJAĆ I GRAĆ i powoli budować markę jak inne znane serwery . Fajnie jakby powtórzyła się historia abbysa bodajrze x3 o której już tutaj wspominaliście.

• Bezczynni nie dokonują podbojów
« Odpowiedź #562 dnia: Wrzesień 21, 2010, 12:41:59 pm »
No niestety ale l2 liczy juz sobie troche , stara wiara ktora polamala juz sobie zeby na l2 (tym bardziej na starszych kronikach) konczy z gra z braku czasu , latek ktore leca nieublaganie badz poprostu ze znudzenia gra.

ile mozna Famic :) 2-3-6 lat non stop to samo :)

« Odpowiedź #563 dnia: Wrzesień 21, 2010, 02:04:02 pm »
Dobry Pomysl, wrescie cos nowego

« Odpowiedź #564 dnia: Wrzesień 21, 2010, 04:01:57 pm »
Integer nie wiem jak i czy masz pomysły ale ratuj online bo robi się nieciekawie. Gołym okiem widać , że robi się delikatny kryzys , z którego jeszcze da się wyjść ale jak tak dalej pójdzie to ludzi będzie tylko ubywać . -,- Ja ze swoją ekipą votujemy i próbujemy zapraszać znajomych do gry ale to za mało.

Ja to nie wiem....Kronika -_-'ista , pliki dobre , ludzie odpowiedzialni za serwer aktywni , praktycznie 24/h serwer on (zero problemów). Ale ludzie chyba wolą gwiezdne wojny na gracjii.. -,-

ps. Do zwolenników starszych kronik. WBIJAĆ I GRAĆ i powoli budować markę jak inne znane serwery . Fajnie jakby powtórzyła się historia abbysa bodajrze x3 o której już tutaj wspominaliście.

virtual bro  leci w twoja stronke zgadzam sie z Toba w 100% votowac i wbijac ! ;]
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Prov - Feoh -  SixthSense™

« Odpowiedź #565 dnia: Wrzesień 21, 2010, 06:24:08 pm »
No niestety ale l2 liczy juz sobie troche , stara wiara ktora polamala juz sobie zeby na l2 (tym bardziej na starszych kronikach) konczy z gra z braku czasu , latek ktore leca nieublaganie badz poprostu ze znudzenia gra.

ile mozna Famic :) 2-3-6 lat non stop to samo :)

Racja nie ma już takiej zabawy jak kiedyś lata lecą a ilość wolnego czasu się kurczy diametralnie. Niestety czeka to większość z nas ale chęci zawsze są ale nie te lata :*
Tylko (L)

Piszę poprawnie po Polsku. Znaczy staram się :D

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #566 dnia: Wrzesień 21, 2010, 08:04:09 pm »

Możliwe że zrobimy podobny skill dla fighterów i aby dostać taki skill będzie trzeba sporo się namęczyć w jakimś quescie, bądź zebrać dużą ilość jakiś itemków. Będą to special skille, może uda nam się zrobić dla każdej klasy/profy special skill i bedzie on takim dodatkiem na 80lvl'u, ale będzie trzeba sporo potu żeby go zdobyć.
Jedyne co moglbym zaproponowac to zrobic jakiegos custom RBka i by bylo cos w stylu barakiela, ze pt ktore dobije RBka ma taki itemek, dzieki ktoremu mozna nauczyc sie tego skilla.
Jakby mialo byc 1k QI to chyba nikomu by sie nie chcialo, bo nie ma nic nudniejszego niz f1 i f2, a tak to od razu pvp pod RBkiem by bylo.

• c:/smok.gif
« Odpowiedź #567 dnia: Wrzesień 21, 2010, 10:58:42 pm »
co z tym serwerem x50 jest on czy dopiero ma wstac??
Co Sie Stało Się.
Ło Co Tu Się Rozchodzi.

« Odpowiedź #568 dnia: Wrzesień 22, 2010, 07:47:59 pm »
Ja to nie wiem....Kronika -_-'ista , pliki dobre , ludzie odpowiedzialni za serwer aktywni , praktycznie 24/h serwer on (zero problemów). Ale ludzie chyba wolą gwiezdne wojny na gracjii.. -,-

chętnie bym wbił i pograł ale nie chce mi sie robic questow to na maina i na bufera, a przy 600 online to nawet nie wiadomo czy co ludziom nie odbije i sobie nie pójdą na star wars, 1000, 1500 to juz mozna pomyslec, a i jak by były te marki to czemu nie,

• Banned

« Odpowiedź #569 dnia: Wrzesień 22, 2010, 08:06:04 pm »
I tak jak  ty myśli 400 ppl, które dałoby te 1k online xD Hmm jak ja czekam na te 1k xD
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

« Odpowiedź #570 dnia: Wrzesień 22, 2010, 08:49:23 pm »

chętnie bym wbił i pograł ale nie chce mi sie robic questow to na maina i na bufera, a przy 600 online to nawet nie wiadomo czy co ludziom nie odbije i sobie nie pójdą na star wars, 1000, 1500 to juz mozna pomyslec, a i jak by były te marki to czemu nie,

Marki a co to za problem za qest dostajesz dd i teleportujesz się bezpośrednio do wybranego miasta. Ja zrobiłem pp he w pół dnia po robocie.

Ps. Marki za darmo to i skilli nauka no i najlepiej żeby żadnych qestów nie było a grocery i reszta sklepów za tobą powinny latać. Bo latanie do miasta to strata czasu. Hm a może od razu x1000 expa walnąć bo po co na cokolwiek tracić czas? ;)

« Odpowiedź #571 dnia: Wrzesień 22, 2010, 09:28:51 pm »
chcesz pogon za pixelami to sobie cnisnij caly dzien, ja pracuje po 10 12 h wiec nie mam czasu przysiasc do questa ani na dluzej do expa na tych niskich ratach, ludzie wola star wars bo sie szybiej expi, lineage 2 nie jest juz gra reklamowana jak inne, i nie jest slawna sama w sobie, starzy gracze juz z tego wyrosli i nie maja za wiele czasu, jak chcecie osiagnac 1000 online to lepiej bylo udogodnic gre jak wiekszy rate 7 lub free questy

• fu ?
« Odpowiedź #572 dnia: Wrzesień 22, 2010, 09:38:09 pm »
chcesz pogon za pixelami to sobie cnisnij caly dzien, ja pracuje po 10 12 h wiec nie mam czasu przysiasc do questa ani na dluzej do expa na tych niskich ratach, ludzie wola star wars bo sie szybiej expi, lineage 2 nie jest juz gra reklamowana jak inne, i nie jest slawna sama w sobie, starzy gracze juz z tego wyrosli i nie maja za wiele czasu, jak chcecie osiagnac 1000 online to lepiej bylo udogodnic gre jak wiekszy rate 7 lub free questy
Duży plus dla kolegi, to chyba jedna z wypowiedzi policzalnych na palcach jednej reki z która się w 100% zgadzam.
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

« Odpowiedź #573 dnia: Wrzesień 22, 2010, 10:00:00 pm »

Widzę, że nie zrozumiałeś nic a nic. Jak napisałem wcześniej zrobiłem to po robocie najczęściej pracuje 8-10 więc nie pisz jak to masz w życiu ciężko i nie możesz grać, (bo to nie jest forum od tego).  Po to są serwery x10 x20 itd. Serwery low rate wyżej niż x5 mijają się z celem. Szybko zdychają.  Po drugie nie mam czasu na grę, dlatego zrobiłem sobie długą przerwę i dlatego też wybrałem sobie taki serwer.  Nie mam czasu na serwery gdzie na starcie jest 8k i zaczyna się wyścig.  Mi ten serwer pasuje nie ma takiej pogoni a serwer zaczyna jak za starych czasów l2.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2010, 10:04:22 pm wysłana przez Junek »

• Banned

« Odpowiedź #574 dnia: Wrzesień 22, 2010, 11:30:19 pm »
Duży plus dla kolegi, to chyba jedna z wypowiedzi policzalnych na palcach jednej reki z która się w 100% zgadzam.
A kto wam każe po miesiącu mieć all?
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow