[L2 OFF/x4/x50] L2 Certus - Międzynarodowy Server Interlude [x/08/2010]

Zaczęty przez ozgrozo, Sierpień 13, 2010, 10:43:44 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DonKoks

do jasnowidzów:
przewidywany online na x4?
przewidywany online na x50?

RanD

Integer

Cytat: TenBoski w Sierpień 28, 2010, 02:54:51 PM
chyba wpisujesz normalnie na czacie ".offline"

/offline_shop

plejor

Cytat: DonKoks w Sierpień 28, 2010, 03:07:52 PM
do jasnowidzów:
Patrząc na wizytatorów i zarejestrowanych ludzi na forum i przeglądając forum moge stwierdzić iż w tym momencie x4 mógłby osiągnać pułap ~700 olnine a x50 tak z ~150.
Wsumie to nie taki zły wynik, gdyż ten tydzień będzie znaczący dla przyciągniecia graczy na serwer, wiec  nie powinno być problemu z osiągnieciem 1k+ na x5 i tam  400+ na x50.

W mojej ocenie niestety nie moge dość dobrze określić jednego czynnika: ile zwartych/pełnych klanów szykuje się na ten serwer gdyż z takich klanów to przeważnie odwiedza i rejestruje się kilka osób a reszta tylko ciągnie informacje od nich.

Wiec jakby znalazłoby się tak z 10-15 takich klanów to pewnie online mogłby skoczyć do 1,5k-2k na x4.

TenBoski

Cytat: plejor w Sierpień 28, 2010, 06:02:30 PM
do jasnowidzów:
Patrząc na wizytatorów i zarejestrowanych ludzi na forum i przeglądając forum moge stwierdzić iż w tym momencie x4 mógłby osiągnać pułap ~700 olnine a x50 tak z ~150.
Wsumie to nie taki zły wynik, gdyż ten tydzień będzie znaczący dla przyciągniecia graczy na serwer, wiec  nie powinno być problemu z osiągnieciem 1k+ na x5 i tam  400+ na x50.

W mojej ocenie niestety nie moge dość dobrze określić jednego czynnika: ile zwartych/pełnych klanów szykuje się na ten serwer gdyż z takich klanów to przeważnie odwiedza i rejestruje się kilka osób a reszta tylko ciągnie informacje od nich.

Wiec jakby znalazłoby się tak z 10-15 takich klanów to pewnie online mogłby skoczyć do 1,5k-2k na x5.

Bardzo kreatywna wypowiedz z ktorej wynika ze nawet najgorszym wypadku nie bedzie malego online na x5 :]

plejor

Cytat: TenBoski w Sierpień 28, 2010, 06:10:47 PM
Cytat: plejor w Sierpień 28, 2010, 06:02:30 PM
do jasnowidzów:

Wiec jakby znalazłoby się tak z 10-15 takich klanów to pewnie online mogłby skoczyć do 1,5k-2k na x4.

Bardzo kreatywna wypowiedz z ktorej wynika ze nawet najgorszym wypadku nie bedzie malego online na x4 :]
no fakt troche za optymistycznie do tego podeszłem ale szanse na osiągnięcie takiego online jest możliwy przy dobrych wiatrach

siemasz123

Jako jasnowidz z wieloletnim stazem uwazam, ze 50x max co moze osiagnac to 250 online, nie wiecej a pewnie i mniej, slabo widze przyszlosc tego serwera.
A co do 4x to tak na wejsciu z 500+/- online, ale licze ze wzrosnie bardzo po pierwszych dniach uzytkowania :) Jako ze ludzie porobia dualboxy i jako to ze dawno nie startowal zaden porzadny interlude low, to powinno szybko duzo luda dojsc moze nawet do 1,5k by nam doszlo :))

TankerEk

ogarnijcie jakiegos updatera czy ki huj bo teraz znowu niemoge wbic i musze kombinowac od nowa a juz mi działało a nic nie instalowałem na kompie od tamtej pory
Common sense
So rare that it's a super power

TenBoski

Cytat: TankerEk w Sierpień 28, 2010, 08:10:16 PM
ogarnijcie jakiegos updatera czy ki -_-' bo teraz znowu niemoge wbic i musze kombinowac od nowa a juz mi działało a nic nie instalowałem na kompie od tamtej pory

raz dziala a raz nie ? i to wina serwera ?  :noob:

TankerEk

dobra teraz działa ale wiem juz ze to ma cos wspolnego z SP2 ,nvm
Common sense
So rare that it's a super power

TenBoski

vun

ok przeczytalem wszystko, jeszcze jedna sprawa. Już z 5h nie dostaje maila aktywującego moje konto na forum, mógłby ktoś podczepić aktualne wyniki głosowania za ratami na serwerze LOW ? z góry dzięki i oby było jak najwięcej głosów za ratami x4 , pozdrawiam

Kommodus

x4
23 (21.1%)

x5
10 (9.2%)

x6
2 (1.8%)

x7
57 (52.3%)

x8
16 (14.7%)

I don't know
0 (0%)

I don't care
1 (0.9%)

Other
0 (0%)

vun

No i zagłosowałbym za x4, ale nie , bo nie dostaję maila. nie mogę też wyrazić prośby o ponowne jego wysłanie, bo mam komunikat, że mój mail jest właśnie używany. Głosujcie na x4, każdy kto może. To idealne rate nawet na kilkuletnią przygodę, w czasie której każdy odnajdzie chociaż chwilę zapomnienia( osobiście wolałbym niższy rate, co w moim przykonaniu, PO PEWNYM czasie daje o wiele większą frajdę nawet, jeśli się gra kilkadziesiąt minut - do półtorej godziny dziennie) A x7 to już nie jest low rate server. btw, podobno od mid rate ma być ten x50 :>

A i podziękowania dla Kommodus za przyklejenie statystyki

Ryane

Cytat: vun w Sierpień 29, 2010, 07:44:47 PM
No i zagłosowałbym za x4, ale nie , bo nie dostaję maila. nie mogę też wyrazić prośby o ponowne jego wysłanie, bo mam komunikat, że mój mail jest właśnie używany. Głosujcie na x4, każdy kto może. To idealne rate nawet na kilkuletnią przygodę, w czasie której każdy odnajdzie chociaż chwilę zapomnienia( osobiście wolałbym niższy rate, co w moim przykonaniu, PO PEWNYM czasie daje o wiele większą frajdę nawet, jeśli się gra kilkadziesiąt minut - do półtorej godziny dziennie) A x7 to już nie jest low rate server. btw, podobno od mid rate ma być ten x50 :>

A i dzięki za przyklejenie statystyki

Tutaj masz racje :) Nie wiem czemu serwer jest reklamowany jako x4, gdy na forum dalej trwa ankieta. Gdybym ja szukal serwera to bym chetniej poszedl na x4, niz na x7 interlude.

Bulls

widzisz ty wolisz x 4 a ja na np x7 :)
i sporo moich znajomych woli x7

IsmorQQ

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie, jeśli najdzie mnie ochota na granie i ja tu zawitam, bo znudziły mi się lol-owate serwerki Epilogue.

plejor

PingwinekPikPok

Polowa postow to wrozenie na temat serwera i jego online-u niczym konkurs na najlepszego wrozbite :)

Rickert

Mhm... tylko, że to interlude i tutaj od quita zależy czy clan zdobędzie CH, czy też nie. Więc jeżeli w pierwsze dni 700 ppl będzie, to po licytacji pewnie może być mniej... ;P
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted