[L2 OFF/x4/x50] L2 Certus - Międzynarodowy Server Interlude [x/08/2010]

Zaczęty przez ozgrozo, Sierpień 13, 2010, 10:43:44 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Integer

Cytat: Rickert w Wrzesień 15, 2010, 10:19:50 PM
Czy jak pisałeś o buffach, chodziło Ci o coś takiego?
Cytat: Rickert w Wrzesień 15, 2010, 01:34:48 PM
Czyli buffki do 76 trwać będą 1h+ tzn. customowo, a te wszystkie po 3 profce retail like?

PP/Dance/Songi 1h, a cov/pow/f etc wydaje mi się że lepszą opcją byłaby opcja 20min

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Integer

Cytat: Rickert w Wrzesień 15, 2010, 10:27:02 PM
Aha, kolejny taki sam mid.

Co masz na myśli, nie widzę sensu robienia COV'a na 5 min i buffera do 76 lvlu bo to mija się z celem.

Rickert

Myślałem, że wszystkie buffy po 76 będą retail like hehe. Ciekawi mnie w czym ten serwer będzie taki "inny". :P

Milky

COVA na 20min=fail...
COV,POW etc powinny byc na 4-5min nie dluzej... Dodanie wszystkich buffow do buffera na pewno nie wyrozni waszego serwera w zaden sposob...
Wysmyslcie jakis swoj orginalny system... Tylko nie zrobcie bledu typu pozbawienia sensu gry bdkiem wckiem itd...Zeby nie bylo ze znowu sami dd + bishe beda biegac....

Rickert

No dokładnie o to mi chodziło, dlatego najlepsza opcja, że buffy po 3 profesji trwają RETAIL LIKE, dance i songi tak samo.

Shoqe

Cytat: Rickert w Wrzesień 16, 2010, 12:53:42 PM
No dokładnie o to mi chodziło, dlatego najlepsza opcja, że buffy po 3 profesji trwają RETAIL LIKE, dance i songi tak samo.
Dokładnie, najlepiej zróbcie jak było na l2fury. Czyli u npc podstawowe buffy typu might, haste, focus, acu emp itd. trwajace 1h, i tylko te buffy brane od npc trwaja godzine. A reszta buffów retail like. Tak będzie więcej zabawy, no i zrobicie cos innego nic reszta tych wszystkich mid serwerów gdzie jest fullbuff.

karliksnk

Cytat: Milky w Wrzesień 16, 2010, 12:23:35 PM
COVA na 20min=fail...
COV,POW etc powinny byc na 4-5min nie dluzej... Dodanie wszystkich buffow do buffera na pewno nie wyrozni waszego serwera w zaden sposob...
Wysmyslcie jakis swoj orginalny system... Tylko nie zrobcie bledu typu pozbawienia sensu gry bdkiem wckiem itd...Zeby nie bylo ze znowu sami dd + bishe beda biegac....
z tego co wcześniej czytałem w buferze będą tylko podstawowe bufy ,songi ,dance
20 min to wystarczająca opcja dla Special buff..

Prov

"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Prov - Feoh -  SixthSense™

Draer

Rickert

Nie rozumiem jak można być tak ograniczonym, i robić jeden buff o custom czasie różniącym się od pozostałych customowych buffów... ;x Co za różnica, czy będzie się 20 min na covie czy 1h, skoro w tym czasie i tak jest się w stanie wyrobić ze wszystkim - odpowiednia ilość farmy i pvp.. ;E

FokuSs

Witam all :D Co do low rate jaki jest teraz topowy:
-online bez boxów i sklepów?
-top lvl?
-top lvl clanu?
W ogóle czy mam tam powstać zakładka o tych statystykach takich jak online, pvp, pk, controla zamków, lvle i top clany?
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

karliksnk

Cytat: Draer w Wrzesień 16, 2010, 10:40:22 PM
COV, Cat/Ponny, Po* = 20min - dupcia moi drodzy, dupcia :)
chodzi mi jedynie o Cov /pof/pow ,pony i Cat buf normalnie
no i mogli by już włączyć tego mid-a bo sie nudzę

seken

Cytat: karliksnk w Wrzesień 17, 2010, 01:30:48 PM
Cytat: Draer w Wrzesień 16, 2010, 10:40:22 PM
COV, Cat/Ponny, Po* = 20min - dupcia moi drodzy, dupcia :)
chodzi mi jedynie o Cov /pof/pow ,pony i Cat buf normalnie
no i mogli by już włączyć tego mid-a bo sie nudzę
To wyjdz na dwor, na pewno sie nie bedziesz nudzic, a i rozrywka wieksza!

Junek

Cytat: FokuSs w Wrzesień 17, 2010, 10:50:07 AM
-top lvl?
-top lvl clanu?
W ogóle czy mam tam powstać zakładka o tych statystykach takich jak online, pvp, pk, controla zamków, lvle i top clany?

Wystarczy wejść na forum serwera i tam sprawdzić. To nie boli

ps. dlatego że jestem miły dam ci linka
http://l2-certus.com/forum/index.php?topic=421.0
http://insomnia.org.pl było mineło ;)

FokuSs

Stary nie wszyscy są ograniczeni anyway ty , a takie rzeczy bym chciał śledzić na bieżąco. Druga część postu skierowana była do osób, które maja na to wpływ...
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

karliksnk

Cytat: seken w Wrzesień 17, 2010, 06:17:24 PM

To wyjdz na dwor, na pewno sie nie bedziesz nudzic, a i rozrywka wieksza!
wychodzę codziennie na treningi ,cwicze 3run juz z  4 lata bedzie ;p
chyba kolego mnie nie zrozumiałes

Prov

Cytat: FokuSs w Wrzesień 17, 2010, 10:50:07 AM
-top lvl?
-top lvl clanu?

-online bez boxow 600+
-top lvl - 76 bodajze
-top lvl clanu 5
-administracja planuje wprowadzic live rank pvp/online/lvl
-siege beda chyba od pazdziernika
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Prov - Feoh -  SixthSense™

FokuSs

Dzięki śliczne xD Serwer naprawdę warty uwagi mam nadzieje, że będzie się piął w górę, że graja tu ludzie, którzy wiedzą czym jest dobre l2 a nie pielgrzymki z serwera na serwer co 3 tygodnie :bump:

yeahu

Cytat: FokuSs w Wrzesień 18, 2010, 11:30:55 PM
Dzięki śliczne xD Serwer naprawdę warty uwagi mam nadzieje, że będzie się piął w górę, że graja tu ludzie, którzy wiedzą czym jest dobre l2 a nie pielgrzymki z serwera na serwer co 3 tygodnie :bump:
ja tam lubie zmieniac serwer co 5 min ;]
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

NOhope

Jak ludzie maja przychodzic na "serwer" skoro "system" ktory załadowaliscie do ściągnięcia jako rozwiazanie problemu z crit error nie jest możliwy do pobrania ( nie znaleziono strony )  ? .............. We wszystkich tematach podaje sie jeden i ten sam link który poprostu NIE DZIAŁA !

Integer

Cytat: NOhope w Wrzesień 20, 2010, 01:38:54 AM
Jak ludzie maja przychodzic na "serwer" skoro "system" ktory załadowaliscie do ściągnięcia jako rozwiazanie problemu z crit error nie jest możliwy do pobrania ( nie znaleziono strony )  ? .............. We wszystkich tematach podaje sie jeden i ten sam link który poprostu NIE DZIAŁA !

po 1 jest Updater do ściągnięcia ze strony.
po 2 w tym temacie http://l2-certus.com/forum/index.php?topic=381.0

linków jest.....:
Cytat

Który link nie działa ?

NOhope

Dla wiadomosci link  podawany we wszystkich topikach na forum prowadzi do "speedshare" ktory nie działa ..

Integer

Cytat: NOhope w Wrzesień 20, 2010, 11:08:17 AM
Dla wiadomosci link  podawany we wszystkich topikach na forum prowadzi do "speedshare" ktory nie działa ..

Ten link nie działa ? http://www.speedyshare.com/files/24106159/system.rar