Witaj
Gość

Wątek: Rpg Klub  (Przeczytany 3140 razy)

• Pochwał: 0

Rpg Klub
« dnia: Sierpień 14, 2010, 12:16:25 pm »
Witam, pytania skierowane do tych którzy grają, lub grali na rpgclub.
1. Jest to pełna gracia final, gdzie więc znajdę offline shop item? (zostawianie sklepu bez konieczności zostawiania komputera włączonego)
2. Na stronie jest napisane, że 8x ruszył w maju, jednak na liście serwerów go nie ma, jest jakieś info co do tego? Wiadomo kiedy można się go spodziewać?
3. Czy 5x jest już całkowicie endgameowy?
4. Czytając forum natykam się na wieści o 15x srv, jeszcze nic konkretnego nie wiadomo?

Odp: Rpg Klub
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 14, 2010, 12:26:21 pm »
1. Jest to pełna gracia final, gdzie więc znajdę offline shop item? (zostawianie sklepu bez konieczności zostawiania komputera włączonego)
2. Na stronie jest napisane, że 8x ruszył w maju, jednak na liście serwerów go nie ma, jest jakieś info co do tego? Wiadomo kiedy można się go spodziewać?
4. Czytając forum natykam się na wieści o 15x srv, jeszcze nic konkretnego nie wiadomo?
1. jak chcesz offline shopa to idz na l2j
2. polaczyli go z 30x i zrobili z tego 35
3. jezeli dynasty set to dla ciebie end game to tak
4. kiedys mowili ze ma byc, no i tyle tego bylo

• Pochwał: 4

• :D:D
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 14, 2010, 12:37:35 pm »
1. jak chcesz offline shop to idz na dexa :>
2. x8 okazal sie failem roku i juz nie istnieje.
3. jezeli masz aspiracje na dolaczenie do czolowki serwera to mzoe byc juz na to za pozno/czeka Cie b. duzo pracy; jezeli factor, ale nie topowy clan to smialo wbic mozna.
4. i tak bedzie smierdzial. x5 ftw!

PS. grales kiedys na L2world? Satox mi brzmi znajomi :>

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 14, 2010, 12:52:33 pm »
Taa Yoker, grałem. Ostatnie miesiące spędziłem na Arionie.

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 23, 2010, 11:33:53 am »
Jak wyglada obenie ekonomia na serwie? Czy mozna dostac podstawowe epiki jak qa, zaken za atody, ewentualnie za inne itemy dostepne dla zwykłego randoma. Dzieki za odpowiedzi.

« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 23, 2010, 11:58:35 am »
Jak wyglada obenie ekonomia na serwie? Czy mozna dostac podstawowe epiki jak qa, zaken za atody, ewentualnie za inne itemy dostepne dla zwykłego randoma. Dzieki za odpowiedzi.
Możesz kupić za kasę od innych ludzi, ale nie są to tanie zabawki ;D

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 23, 2010, 12:12:39 pm »
aq 3kkk
zaken 6kkk

jak masz farta to mozesz duzo zarobic jak jest sod otwarty
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 23, 2010, 12:40:00 pm »
powiedz mi tylko jak chcesz je z kims wymienic  :oops:

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 23, 2010, 12:58:45 pm »
1.Hm wiesz serwer wstał 1 kwietnia (to tak dawno, że nie wiem czy dobrze pamiętam :P) i tak jak mówił Yoker że aby znaleźć się w czołówce serwera musiałbyś mieć spooro wolnego czasu.
2.Musisz sam podjąć decyzję na temat servera NewWorld x5. Bo jeżeli chcesz być ważną osobą na serwerze to nie będzie to łatwe (z resztą nigdy nie było) ale jeśli kusi cię dobry online i wspaniałe pliki, aby tylko sobie pograć to myślę że lepszego serwera nie będzie.
(to nie jest pisane wg.twoich numerów pytań :D)

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 23, 2010, 02:37:48 pm »
1.Hm wiesz serwer wstał 1 kwietnia (to tak dawno, że nie wiem czy dobrze pamiętam :P) i tak jak mówił Yoker że aby znaleźć się w czołówce serwera musiałbyś mieć spooro wolnego czasu.
2.Musisz sam podjąć decyzję na temat servera NewWorld x5. Bo jeżeli chcesz być ważną osobą na serwerze to nie będzie to łatwe (z resztą nigdy nie było) ale jeśli kusi cię dobry online i wspaniałe pliki, aby tylko sobie pograć to myślę że lepszego serwera nie będzie.

co rozumiesz przez "Ważna osoba na serwie" ? O_o

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 23, 2010, 06:09:22 pm »

odnosnie tego, czekaj już ten miesiąc +- na x15(bez cakeów może będzie), a zanim tu wbijesz grając w mode nie-pojeb ON (tzn 4h/day) to w miesiąc dobijesz może z boxem 78-9 czyli nawet maina(pomijajać itemki/certy/nobla) będziesz miał zbyt niski Lv to jakiegokolwiek nie nowego CP

Teraz podstawą jest :
TTS/SET S + Attri/S weapon + 150 + SA, certy/nobl/80+ Lv a i tak z tym jesteś nikim :)

Raziel/Lokocz i reszta wszystko ładnie polecacie ja do was nic nie mam, ale zapominacie o ważnej rzeczy, że wy Constant Party zapewnione mieliście, nie wiem jak z Lokoczem, ale Raziel Ty w nim startowałeś, dlatego też nie porównuj startu solo, a startu w PT
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #11 dnia: Sierpień 23, 2010, 06:58:13 pm »
odnosnie tego, czekaj już ten miesiąc +- na x15

pod warunkiem że się doczeka  :P

Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

« Odpowiedź #12 dnia: Sierpień 23, 2010, 07:07:59 pm »
odnosnie tego, czekaj już ten miesiąc +- na x15

pod warunkiem że się doczeka  :P

Jakby nie miało być 15tki lepszym wyjściem jest zostanie operatorem na Lancerze/zaczęcie tam gry.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

• whatever.
« Odpowiedź #13 dnia: Sierpień 23, 2010, 10:54:01 pm »
Na Lancerze? Nie kpij, zeby ktokolwiek ogarniety zaczynal gre tam to chyba musialby miec klapki na oczach, tak nieogarniajacego community to na l2j z latarka szukac. Wystarczy obejrzec frapsy Jango i dopowiedziec ze gra on w top klanie i jednym z lepszych pt na serwerze.
new future.

• :D:D
« Odpowiedź #14 dnia: Sierpień 23, 2010, 11:29:08 pm »
powiedz mi tylko jak chcesz je z kims wymienic  :oops:
zapewne kolega thed gral wczesniej na Dexie :>

« Odpowiedź #15 dnia: Sierpień 23, 2010, 11:57:21 pm »
No ja z Lokoczem zaczęliśmy grę w cp :) było nas 9, a po tygodniu zostało 7 i tak teraz ze starego cp zostały tylko 3 osoby ? :)
No, ale co tu ukrywać, bez cp to nie gra, solo to sobie mogłeś biegać na IL, albo z jakimś random pt, chyba, że masz hero, to sobie zawsze znajdziesz randomów na hb, co będą Ci murzynić :D