Chciałbym wam zaprezentować, dość długo już istniejący na scenie privow sieć o nazwie
MOLTEN.Otoz od niedawna (2 miesiace) do sieci został włączony tzw "charity" realm, (FROSTWOLF x3) o którym to właśnie chciałem napisac...
STRONA www:
https://www.molten-wow.com/Za duzo informacji jak na razie nie mam bo sam gram tu 2dzien ale:- Serwer ma raty x3, i jest CALKOWICIE WOLNY od dotacji co jest niewyobrazalnym plusem privow.
- Online na serwerze w godzinach wieczornych jest jak na priv znakomity, 3500 (FULL) co prowadzi do kolejek choc krótkich (~400).
- Pingi - 150 - 200, raczej brak lagow, od niedawna stoi na patchu 3.3.5a, a bugi sa na prawdę szybko niwelowane (choc przez to przez pare dni ponoc zalicza dosc czeste downy)
- Sety stoją na poziomie T8.
- na forum jest rowniez PODFORUM dla polakow, ktorych jest tu nawet sporo
- wieczorami serwer full (3500online, od 16:00 zaczyna sie kolejka ktora w weekendy potrafi dojsc do 700osob, moze to denerwowac ale i tak lepiej jest to zrobione niz w l2 gdzie spamujesz login i haslo godzine i wbic nie mozesz xD tu mozesz wyjsc zapalic zrobic kawe i juz jestes w grze xD)
Wg mnie jest to bardzo dobra alternatywa dla NEXUSA, na którym niestety od pewnego czasu jest nieciekawa sytuacja na bg (horde>all)
FEATURES (z stronki moltena)Leading - MoltenEmu delivers highest performance and richest working game environment.
Rich Content - We have more working and less bugs than any other private server.
Line of Sight, Collision and AntiCheat - Is built in and enabled on MoltenEmu.
Stability - High uptime for endless gaming experience.
No Downtime - Only 5 seconds for crash recovery.
No Lag - Players will never experience lag on our realms.
Security and Foresight - Professional management ensures long-term prosperity of the server
Na prawdę gorąco polecam, gdyz jest warto a monitorujac sytuacje privow na nic lepszego nie wpadniecie...
//edit dodaje oficjalne potwierdzenie ze frostwolf jest wolny od donatow xD

Uploaded with
ImageShack.us