Nowe Awanse Na Forum

Zaczęty przez Polgara, Wrzesień 21, 2010, 10:31:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

muchosQQ

czyli bula niedlugo pelny admin?

:afro:

Polgara

Bula to wieczny moderator  hahaha

seken

Ja dalej ponawiam moja teorie czemu uzytkownicy w "wyborach" czy awansach niemaja nic do gadania?
Nie mowie tu o ankiecie i kto wygra ten jest adminem, tylko o to, ze zawsze mozna to jakos rozstrzygnac(w sensie, ten ktory wygral ankiete ma wieksze szanse na bycie adminem)...W koncu my jestesmy na tym forum, a na dobra sprawe nie mamy nic do powiedzenia, niektorzy na tym forum sa dluzej niz moderatorzy i co z tego?

Koszałek Opałek

seken ... zastanow sie o co pytasz  hahaha  hahaha  hahaha
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

GenesiZ

Seken wbijaj ten 90ty w końcu :<
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

seken

Cytat: GenesiZ w Wrzesień 22, 2010, 04:54:24 PM
Seken wbijaj ten 90ty w końcu :<
Nie chcesz mnie do pt wziac, a sam nie dam rady :<.

Koszałek Opałek

"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

Rickert

Gratz.

Btw. czym się kierowaliście drogą wyboru? Rozumiem, że czas dotychczasowych administratorów na forum jest bardzo mały i czasem trzeba czekać tydzień na pojawienie się admina - no ale to chyba nie było Waszym głównym motywem...

Imo jedynie Soulern dobrze wybrany, bo potrafi ogarnąć swój dział, pisze z sensem, oraz zrozumiale - reszta... hmm to jakaś pomyłka chyba, Phoenix który chyba od 2 lat w l2 nie gra jest SM, Naito który ma problemy z ogarnięciem działu oraz duuużą ilość anty 'fanów' jest adminem...

Anyway, powodzenia z jeszcze większą ilością obowiązków.

//Soulern: SOULERN, nie Soulren. :< Thx. Muszę zacząć się w takim razie przyzwyczajać do niebieskiego...

Muw mi rikert! 8)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Pheonix

Soulern

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Polgara

Nie za bardzo Seken Cię rozumiem to co to ja mam się Was pytać kogo mam Awansować na Admina, SM czy na jakiekolwiek stanowisko??

Przecież z góry wiem jakie będą wyniki  bo każdy z modów ma tu swoje kółko wzajemnej adoracji jedni mniejsze inni większe :P

Przecież chyba jasnym jest że awansujemy osoby, które naszym zdaniem nadają się na dane stanowisko.

seken

Cytat: Polgara w Wrzesień 22, 2010, 05:09:26 PM
Nie za bardzo Seken Cię rozumiem to co to ja mam się Was pytać kogo mam Awansować na Admina, SM czy na jakiekolwiek stanowisko??

Przecież z góry wiem jakie będą wyniki  bo każdy z modów ma tu swoje kółko wzajemnej adoracji jedni mniejsze inni większe :P

Przecież chyba jasnym jest że awansujemy osoby, które naszym zdaniem nadają się na dane stanowisko.
Wiedzialem, ze nikt nie zrozumie o co chodzi...
Nie mowie tu o tym, ze robimy ankiete i wygrany jest super modem, ale nie sadzisz, ze wypadaloby chociaz spytac sie uzytkownikow?
Moze jeden mod ma wieksze "poparcie"? W ile osob Wy ustalacie takie cos? W 8/9 osob? czy nawet mniej?

Madith

Cytat: Rickert w Wrzesień 22, 2010, 05:03:54 PM
Gratz.

Btw. czym się kierowaliście drogą wyboru? Rozumiem, że czas dotychczasowych administratorów na forum jest bardzo mały i czasem trzeba czekać tydzień na pojawienie się admina - no ale to chyba nie było Waszym głównym motywem...

Imo jedynie Soulern dobrze wybrany, bo potrafi ogarnąć swój dział, pisze z sensem, oraz zrozumiale - reszta... hmm to jakaś pomyłka chyba, Phoenix który chyba od 2 lat w l2 nie gra jest SM, Naito który ma problemy z ogarnięciem działu oraz duuużą ilość anty 'fanów' jest adminem...

Anyway, powodzenia z jeszcze większą ilością obowiązków.

//Soulern: SOULERN, nie Soulren. :< Thx. Muszę zacząć się w takim razie przyzwyczajać do niebieskiego...

Muw mi rikert! 8)

a o mnie to juz nic nie napisal..widac nie jestem godzien Q.Q
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Rickert

Niech i będzie, że robi to te 4 osoby z administracji... tylko niech to robią aktywne osoby, które na bieżąco czytają opinie na danych moderatorów, jak i poczynania modków.

@Madith
U Ciebie wystarczy, że skoczysz na piwo z polgarem i masz nawet starszego admina!
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Soulern

I OMG GZ MDH! W końcu ktoś, kto może zastąpić nam Fro.

Is listening still
Nobly
Subtly

Madith

Cytat: Rickert w Wrzesień 22, 2010, 05:18:32 PM
@Madith
U Ciebie wystarczy, że skoczysz na piwo z polgarem i masz nawet starszego admina!

Nasz wypad na piwo akurat nie wiele w tej kwestii zmienial. Ale i tak nie uwierzysz wiec nie bede sie staral przekonywac :P

Cytat: Soulern w Wrzesień 22, 2010, 05:18:48 PM
I OMG GZ MDH! W końcu ktoś, kto może zastąpić nam Fro.

Fro >>>>>>>> madith ale bede sie staral <3
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Medium

Cytat: Ryane w Wrzesień 22, 2010, 06:18:30 PM
dert tak ciagle piszesz jakie to forum jest smieszne, ale co chwile widzimy Twoje nowe konta. Jesli Ci sie to forum nie podoba i ludzie na nim przebywajacy to po co robisz te konta? Mowicie, ze macie gdzies te wszystkie rangi, itp wiec skad te zazalenia co do tych awansow?
Dert: Póki co nie chce mi się zakładać nowego konta. Gdzie płaczę o awanse ?

Original msg from DERT.

Soulern

Trafiony, zatopiony. Pozwoliłem sobie podzielić wątek na część z awansami i część ze spinką, która wylądowała w Hyde Parku. Proszę pisać w tym właściwym, link jest jako temat w dziale...

Is listening still
Nobly
Subtly