Dual box na Lancerze

Zaczęty przez LORDKOWAL, Wrzesień 23, 2010, 04:00:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

LORDKOWAL

Witam
Razem z kilkoma koleszkami zaczynamy gra na Lancerze: 2 sumonerow, 2 tankow, SE i WC.

Szukalem troche info ale doczytac nie moge. Jak dobrze rozumiem zeby odpalic dual boxa terzeba miec co najmniej jedno konto premium.
Pytanie brzmi czy mozna odpalic ( i jak to zrobic) dual boxa.
Zakladam ze jeden z moich znajmoych ma koto premium i chce sobie odpalic Se na boxie.
Oba konta sa na innych adresach e-mail.
Czy jest to mozliwe ?
Jak to zrobic skoro luncher automatycznie odpala gre i loguje konto z podstawowym mailem.

Dzieki za odpowiedz.

Phoeniks

Odpalasz pierwsze konto, ktore ma pa, potem logujesz sie w zapuskatrze na konto ktore chcesz na boxa i normalnie odpalasz gre. tyle
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

damoon

2 tankow, 2 summonerów, se i wc? wtf?:p

LORDKOWAL

Dzieki za odpowiedz.

Tylko jeszzce w kwesti wyjasnienia/potwierdzenia jesli odpale lunchera drugi raz bede mial opcje wpisania maila i hasla czy musze to w jakis sposob specjalny zrobic?

Sorki ale nie moge tego jeszzce wytestowac bo dota na konto jeszcze nie dotarla. Chce poprostu czas zaoszczedzic przez zpytanie najpierw.

Dzieki jeszcze raz.

Ps z kim mozna sie kontakotwac w grze jesli chcilibysmy przez akadademie przeleciec ?
Jak do tej pory niema jeszcze 2 profek wiec zawsze jakies punkty by komus wpadly.

@ damon
To nie ma byc constant pt.
Kazdy gra tym czym ma ochote i tyle. Gralismy juz na oficjalach i wiemy, ze zmiana postaci ne wchodzi w gre.

Phoeniks

normalnie wklepujesz passy w launcherze i odpalasz gre.
jako, ze padlo pytanie o akademie to zapraszam do LR - http://lastresortl2.fora.pl/
co do postaci, radze sie powaznie zastanowic nad tymi summonerami  :oops:

LORDKOWAL

Ja akurat robie SE.
Z tego co wiem koledzy zrobili sumonerow, dlatego ze najlatiwj expic w momencie jak niemasz sprzetu i jest to postac dosc ekonomiczna.
Fajnie bylo by gdybyscie mogli rozwinac temat i powiedziecz czemu nie. Ostatnio troche rozbijalismy sie po privach i chetnie posluchamy rady kogos kto gra dluzej na ofie i ma pojecie o czym mowi.
Dzieki.

damoon

kazda z tych postaci jest 'fajna' tylko z gory zalozylem, ze zamierzacie grac razem. Poprostu trzeba by sporo pomyslec, zeby zlozyc gorsze party.

Phoeniks

imo summonerzy sa najbardziej useless w l2 ever. teraz juz nikt nawet nie bierze kota do party o rezcie nie mowiac.
to juz lepiej nukow zrobic, wcale drozej nie wyjdzie, a mozna klepac na pi/iop do 84 nawet.

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

LORDKOWAL

Wybralismy Lancera ze wzgledu na duze polskie comunity. Owszem zamierzamy grac razem ale w planach jest dojscie do jakiegos klanu. Ciezko mi powiedziec w jaki sposob gracie, czy kazdy klan ma const. czy w jaki sposob cos robicie bo z nikim niemialem jeszcze kontaktu. Przy obecnych lvlach mozna to szybko naprawic. Dzieki za pomoc w kazdym razie.

DonK.

support+tk83+konie i masz summoners pt ktore nie bedzie ssac
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

lempartus

system constans to podstawa.
My jak coś też zapraszamy do academii, a jeśli jesteście elastyczni jesli idzie o wybór klas to napewno miejsce w stałym party się znajdzie

Jak coś po szczegóły zapraszam na forum --> www.outcasters.info lub na gg 882891
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

netheril

i znow z pytania zmieniamy temat na propagande rekrutacyjna  :oops:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

jonek2k3

zeby nie zakladac 2 watku.

jak wylaczyc w ichnim launcherze aby nie logowal mnie automatycznie tylko wymagal wpisania loginu i hasla. w tej chwili przy odpalaniu 2 okna program nadal loguje mnie automatycznie na pierwsze konto czyli automatycznie wywalam sam siebie z gry.

Madith

wyloguj sie z lanchera i zaloguj na konto na ktore chcesz odpalic jako 2 i wlacz gre

Zeby sie wylogowac to w launcherze, kolo nicku w lewym gornym rogu jest ikonka takiego biegnacego typka. Naciskasz i logujesz sie na 2 konto.

Zeby odpalic duala to 1 konto musi miec PA. to tak na marginesie
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Roxis

Grajcie czym chcecie, swoja droga summoner to bardzo fajna i nawet mocna postac ;p tylko ofc trzeba troche w nia zainwestowac.

Powodzenia

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Arimas

Cytat: Roxis w Wrzesień 26, 2010, 04:24:48 PM
Grajcie czym chcecie, swoja droga summoner to bardzo fajna i nawet mocna postac ;p tylko ofc trzeba troche w nia zainwestowac.

Powodzenia
Tu się zgodzę ale tylko co do konia, double nuk od magnus'a = owned
PS i WK sa po prostu... kiepscy? ani to expić AoE nie może(expienie na single targetach to porażka) Summon nie jest bardzo wytrzymały bez UD i tu znowu koń ma przewagę bo może nukować na UD

excessive loyalty+cov+disco i 10k M.atk ładnie wygląda ^^

p.s. to LR jeszcze nie wchłonęło wszystkich party z OC  :shock:

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Amaretto

Co do tematu boxow to mam problem.... Dostaje mniejwiecej po 15 min na dual boxie disconnect, antywirus wylaczony itp. Ktos moze ma jakies pomysly??
Lancer - Shillien Saint 81(Lethi) 
Swords Clan - TauTeam

TauHaveloth

Arimas

Cytat: Amaretto w Październik 06, 2010, 07:05:36 PM
Co do tematu boxow to mam problem.... Dostaje mniejwiecej po 15 min na dual boxie disconnect, antywirus wylaczony itp. Ktos moze ma jakies pomysly??
Też czasem tak mam, ale u mnie to wina neta (radiówka testowa - przynajmniej nic nie płace :p )

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Amaretto

Dodam ze zaczelo mi sie to dziac, po wykasowaniu systemu i zrobieniu updatu. Od tego momentu za kazdym razem dostaje dc na boxie :/.  Format robilem ale nic nie pomoglo , moze to wina jakis sterownikow??:P:P ma ktos jakis pomysl ?
Lancer - Shillien Saint 81(Lethi) 
Swords Clan - TauTeam

TauHaveloth

Eido

Mój koń wyciąga ponad 11k m ataku, a da się jeszcze więcej...Jeśli chcecie grac koniecznie summonerami i to 2 to proponuje jedynie jasnych elfow. kox po 76 lepszy niż z 3 magami... a jakby dobrać jeszcze 2 to i na pvp było  by śmiesznie :P