Ancient Legion; low, epilogue, 1 styczeń 2011

Zaczęty przez Lamalana, Październik 22, 2010, 06:26:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lamalana

Sartarius

NO ja pamietam czasy Forti  ;)  bylem wówczas w Czarnej Kompani z Mezalem Kratosem Iutkiem(Quczu) Fortisem Rapa Marrok Lukael Solbarg i reszta ferajny ;)

kukiman

AdenaGate.

Pogrzebacze grali tam jeszcze 2 tyg temu.. od kilku miesiecy sami, ale poszli na cerberusa. Eh.. szkoda. Takiego serwera już nie bedzie, i żadne Kelemory i inne takie go nie zastąpia :) Najgorsze jest to, że nas tam była pokaźna grupka ludzi, która cały swój okres grania w L2. spedziła na serwerach klimatycznych.. No nic, może znajdzie się ktoś z dobrym sercem kto coś zrobi w kierunku takiego serwera, maszyne itp to już się załatwi od ręki, z takimi rzeczami nie problem. Najcięzej znaleźć odpowiedzialnych ludzi którzy by tam zostali HGM i Adminami.

Edit: To może sie nie udać, raczej nie łudze się zbytnio, ale może macie wiadomości o jakimś serwerze klimatycznym... który ma wystartować/ już jest. Albo chociaż o jakimś klanie RP, na jakimkolwiek serwerze? Lepsze to niż nic

ugh

Wg mnie L2 kompletnie nie nadaje się do robienia serwerów RPG. Silnik gry (unreal) pozostawia dużo do życzenia, nie można nawet usiąść na ławce. Jest parę emotów w grze, ale nie zmienia to jego tragicznej sytuacji. Po za tym w najnowszych kronikach jest parcie tylko na level i sprzęt... i ma się to nijak do RPG - musisz albo koksać, albo odgrywać. Po za tym, jest też wiele elementów, które bardzo ciężko powiązać z fabułą świata. A propo fabuły - jest tylko mizernym nakładką na serwer :P

Próbowałem grać na takich serwerach - AL, Valdaron, Aurora. W ostateczności jest tylko koks i parcie na hero - tak jak na normalnych serwerze L2.

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

AdenaGate.

Zgodze sie z Toba, ale wiele też zależy od Graczy.. na Aurorze grałem sporo czasu, ale nie podobało mi sie tam zbytnio... za to zwyklym serwerze byłem w klanie RP i było całkiem przyjemnie :). Kronika to fakt, Interlude jest jak dla mnie jedyna opcja zeby zrobic serwer RPG, w freji czy nawet H5, nie trzeba krafcic A..  na AL grałem dłuuugi długi czas, i jak dla mnie był to bardzo dobry serwer RPG, ludzie nie patrzyli na to czego nie mozna zrobic, i co jest złe w mechanice gry, ale skupiali sie na tym co można i co jest dobre.. wiec tutaj podstawa do nastawienie graczy.

Lamalana

Cytat: ugh w Kwiecień 27, 2011, 01:06:55 PM
Wg mnie L2 kompletnie nie nadaje się do robienia serwerów RPG. Silnik gry (unreal) pozostawia dużo do życzenia, nie można nawet usiąść na ławce. Jest parę emotów w grze, ale nie zmienia to jego tragicznej sytuacji. Po za tym w najnowszych kronikach jest parcie tylko na level i sprzęt... i ma się to nijak do RPG - musisz albo koksać, albo odgrywać. Po za tym, jest też wiele elementów, które bardzo ciężko powiązać z fabułą świata.

A od czego ludzie mają wyobraźnię?

Lamalana