(L2J) [FREYA] Lineage ][ Elysian OTWARCIE 5 LISTOPADA 2010!

Zaczęty przez L2Elysian, Listopad 03, 2010, 11:54:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Scorpion

No troche glupio, ze nie da sie bez pt wyfarmic chociaz gc(gcmy mogly by byc z rb, jeden uj)
...

kucharz89

= Package Deals =

• Starter Pack = 140 Euro (individual cost 175 Euro)
(Armor +18 + Weapon +20 + full Attribute + s84 Jewels +18 + Noblesse)
• Medium Pack = 230 Euro (individual cost 280 euro)
(Armor +18 + Weapon +20 + full Attribute + 5 Epic Jewels +18 + Vesper Noble Set + Noblesse + Tatoo Level 5)
• Premium Pack = 320 Euro (individual cost 380 euro)
(Armor{PvP} +20 + Weapon{PvP} +25 + full Attribute + 5 Epic Jewels +20 + Vesper Noble Set + Noblesse + Tatoo Level 5)

więcej nie ma co dopisywać

Scorpion

Moze to tylko moje odczucie ale enchant rate nie jest chyba 77%. Z 60 duali max co wyciągnąłem to jedne +14 reszta spalila sie na +8-10. Dziwne to troche jak na taki ench rate.
...

hiroshima

nom widac progres ;P widac... ale grecy juz mnie zaczynaja irytowac xD

Gandam

online rosnie czyli warto jednak tu wbic ?^^ z poczatku przekresilem go ale widze nieslusznie :P

wiecej grekow czy polakow ?^^
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Jegred

Więcej GR, to nawet widać po statach ze strony serwera. Mniej więcej w proporcjach 2:1 [GR:PL].
Na początku tego nie było, teraz praktycznie za każdym razem piszą do Ciebie w tym loljęzyku i musisz się prosić o angielski.
Enchant rate rzeczywiście wydaje się być nie taki jak podają na stronie. Grałem na sporej ilości serwerów z 77% i to tak nie wyglądało.
Na moje oko tutaj jest 66% jak nie mniej nawet.
Są jednak maniacy którzy sprzedają epiki na +18, armor sety na 18 i bronie 20. Wszystko jednak można wytłumaczyć fartem lub blessetem, który jednak jest dośc drogi.
Jedyna rzecz która mnie zastanawia to sprawa PVP w broniach.
Zapytam tutaj oficjalnie, jak PL przedstawiciel zajrzy, to niech napisze: Czy ten bajer jest zarezerwowany tylko dla donateBOYów.?

hiroshima

calkiem calkiem... 250 online i bardzo malo offline shopow. xD i dalej duzo grekow

Raver

Cytat: hiroshima w Listopad 23, 2010, 08:09:16 PM
calkiem calkiem... 250 online i bardzo malo offline shopow. xD i dalej duzo grekow
Grecy zawsze zdominują server który im się spodoba :D Przykładem jest W][E, który jest stworzony niby dla polskiej nacji, a jednak to Grecy stanowią 75% ludności na serverze :) Szczerze nie spodziewałem się, że server rozwinie się do tego stopnia.
Yo, I'm a motherfucking Raver with the hardstyle flavor !

L2Elysian

Online ~330 niedługo pare ciekawych nowości co pomoże jeszcze bardziej zwiększyć online.

jh0ri

Ja też myślałem że bedzię max stówka i postoi z 2 miechy
Тихий!!! Тихий!!!

hiroshima

no i podobno ma być jeszcze więcej...
ja z kolei wiedziałem że bedzie tutaj graczy troche ale myślałem że trzeba troche więcej czasu.
online jest coraz lepszy, serwer z początku był spisany na straty ale chyba wygrała determinacja adminów.
bugów jakoś specjalnych nie ma, jedyne co irytuje to fakt tanków którzy koszą ale to chyba na każdym hr epilogue...
no nic licze że będzie tylko lepiej  :P :afro:

Jegred

=========================================================
OD teraz 48h serwer down. Implementują Freye.
Żeby nie było niedomówień, nie będzie żadnego WIPE.
Niedlugo mają pojawić się 4 modowie na forum,
więc tam powinniście szukać bardziej szczegółowych info.

*dodam, że tak napisali. Co nie znaczy, że tak będzie xD
=========================================================

Pozdrawiam.

L2Elysian

Jegred

Bump, chyba miałem rację.
Od 2 dni, żadnego info na stronie servera, na forum aktywność adminów datuje się na 28-30.11.2010.
Więc chyba można uznać server za FAIL, a aktualizację na Freye jako mydlenie oczu.
No nic, poczekamy jeszcze z 2 dni aby oficjalnie uznać go za nieżywego.

p.s
Nic nie zanosiło się żeby server, miał paść w ten sposób.  :shock:

Pozdrawiam.

Jegred

Jeśli mój wcześniejszy post coś ruszył to się z tego powodu cieszę.

No ciekaw jestem jak wywiążecie się z danych obietnic. Jakieś super auto-eventy w ilości 15 :). Nowi MODowie na 4um. No no jeśli wszystko pójdzie tak jak było planowane i obiecywane to jestem wstanie wybaczyć tą cisze na stronie i forum  :D

Pozdrawiam.

EDIT:
Obiecanki cacanki ...

L2Elysian

jeszcze pare minut hehe chcemy wszystko dopiąc na ostatni guzik

MacGyver

Cytat: L2Elysian w Grudzień 02, 2010, 09:13:44 PM
jeszcze pare minut hehe chcemy wszystko dopiąc na ostatni guzik

No widzę że z paru minut zrobiło się 2 h :(
Nie wróży to za dobrze serwerowi!!!! Przez takie mydlenie oczów możecie stracić wielu graczów, lecz to wasza polityka :)
Powodzenia ^^

Jegred

Drogi przedstawicielu L2Elysian
Cytat(12/30/2010) 10:52 PM - No worries, we dont sleep! Please be patient ;P
Napisałbym na forum Waszym, ale nie można się logować ani postować.

No trochę przegięcie z tym czekaniem, ale jeśli to jest w słusznej sprawie, to można to przełknąć.
Jeśli jednak na weekend pozostawicie mnie bez rozrywki będę zły )

Pozdrawiam.

L2Elysian

no wiem wiem ale chłopaki non stop chcą coś dodawać, a zmiany moge przyznać są dość duże i znaczące :))))

MacGyver

Jegred

To nie mieści się to w mojej głowie po co ludzie piszecie: "DZIŚ BĘDZIE ONLINE" jak nie jesteście tego pewni. Nie wierze, że ludzie pracujący nad serwerem są na tyle nie ogarnięci, że nie są wstanie ocenić czasu jaki potrzeba na zrobienie czegoś.
Dla mnie tworzenie sztucznego napięcia nie ma tutaj kompletnie sensu, to tylko pogarsza sytuację. Ale co tam będę Wam gadał.
Macie pewnie jakiś plan to go róbcie, ale nie działajcie jak pan C. z DEXa, proszę.

Raver

Wszystko było pięknie, ładnie a tu nagle suprise :D Spodziewałem się tego.
Yo, I'm a motherfucking Raver with the hardstyle flavor !

michi237

Widzę że admini są niepoważni... Serwer miał początkowo być wyłączony na 48h, co zamieniło się już w 5 dni... Data powinna być ustalona i wszystko działać. Nie wiem co admini robią bo testowali już ten server 4 dni temu (tak wynika z informacji podanych na stronie)... Więc do tego czasu powinno już wszystko działać. Według mnie server nie wstanie (lecz może być inaczej)... Cały czas te same informacje podane na stronie. Wątpię żeby ten server jeszcze działał i miał dużo playerów... Pozdrawiam.