(L2J) [FREYA] Lineage ][ Elysian OTWARCIE 5 LISTOPADA 2010!

Zaczęty przez L2Elysian, Listopad 03, 2010, 11:54:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rafka

Cytat: L2Elysian w Listopad 05, 2010, 05:22:42 PM
PvP:34, AvD:1
zaraz wykupujemy te ad'sy na Hopzone

po co w ogolę stawiacie ten AvD? jak tam nie da się grac w 1 osobę... zamknijcie go w pizdu i będzie na pvp 35 online :)

"Od każdego słońca wschodu śmiejesz się i mówisz,
don't worry be happy i do przodu.(...)"

tevin

Gandam

no nic.... zostaje mi wciaz bawic sie na blackbird ;(
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

L2Elysian

@GenesiZ
:D

@tevin
będzie więcej, tym razem moge Cię zapewnić :))

perfecT

maly232

CytatCopyright © 2010 by TsV

A raczej nie ...

Cytat
CytatCopyright © 2010 by Wziąłem z Maxcheaters i przerobiłem ?

Nigdy nie wejdę na serwer z ściągniętą stroną RIP z maxcheaters,i wam też nie polecam , to jest brak profesjonalizmu ze strony administracji zaangażowania w to co się robi. :x
Cytat: technics1990 w Październik 29, 2010, 08:33:46 PM
Head admin z Rosji dlatego lt strona
admin to ja

Rafka

Cytat: L2Elysian w Listopad 05, 2010, 06:15:30 PM
@GenesiZ
:D

@tevin
będzie więcej, tym razem moge Cię zapewnić :))

Jedyne co ty możesz wiedzieć to kiedy wyłączycie serwer z powodu 10 online :)

AMR

widzę że fail poprzedniego startu nic nie dał... jak będziecie tak otwierać ten serwer co 5 dni to wyjdziecie na większym minusie finansowym niż gdybyście zrobili 1 tyg closed beta testa z sugestiami od paru graczy...

jh0ri

A idz jak grochem o ścianę i tyle...
Mówić pr0 adminom aby zaprezętowali server conajmniej 2 tygodnie przed startem to nie ... Ci walą Prezentacje  2 dni przed startem ...
wiec na ilu wy graczy liczycie ?? ?? ??

Nic tylko 3 kropki ...
Тихий!!! Тихий!!!

Rafka

Jegred

Oceniacie aspekt ilości graczy. Jeśli chodzi o sam klimat tam to mi się podoba. Jeśli teraz hopy i topy zrobią swoje to z onlinem 100 chociażby będzie tam super.
Ci którzy płaczą o farmę to jacyś nieudacznicy którzy nie rozumieją sie na L2. Farmić trzeba umieć. Jak ktoś marnuje czas robiąc to jak n00b to jego problem.

Rafka

Cytat: Jegred w Listopad 05, 2010, 07:55:25 PM
Oceniacie aspekt ilości graczy. Jeśli chodzi o sam klimat tam to mi się podoba. Jeśli teraz hopy i topy zrobią swoje to z onlinem 100 chociażby będzie tam super.
Ci którzy płaczą o farmę to jacyś nieudacznicy którzy nie rozumieją sie na L2. Farmić trzeba umieć. Jak ktoś marnuje czas robiąc to jak n00b to jego problem.

O czym my rozmawiamy weź pod uwagę ze ludzie nie chcą farmic na serwie gdzie nie było więcej niż 40 online a Ty marzysz o 100 online stary z takimi adminami nie ma szans

hiroshima

Cytat: Rafka w Listopad 05, 2010, 08:24:20 PM
Cytat: Jegred w Listopad 05, 2010, 07:55:25 PM

O czym my rozmawiamy weź pod uwagę ze ludzie nie chcą farmic na serwie gdzie nie było więcej niż 40 online a Ty marzysz o 100 online stary z takimi adminami nie ma szans

co do online to zobaczymy, zalezy od angazu adminow.

ale co do Ciebie Rafek czy jak Cie tam zwa - poprostu nie ogarniasz :)

Grande

No niestety admini mimo podpowiedzi ze strony graczy i tak zawalili sprawe maxymalnie jak sie tylko dało, no cóż wiecej szans juz nie dostaniecie przynajmniej u wiekszości graczy, same chęci nie wystarczą jak sie bierze za rzeczy o których ma sie zerowe pojęcie. Jak 2 dni przed startem admini nie wiedzą nawet jakie farmy zrobić to jednak coś jest nie tak, potem spóźnony start i bardzo mały online, niestety trzeba to sobie uzmysłowić i dać spokój z robieniem serwera, bo poprostu nie macie to tego głowy.

L2Elysian

Rafka

hahaha wy grube banki? przynajmniej byś nie robił z siebie większego idioty niż jesteś... U was nawet kompletny nie ogar dzieciak z bogatym ojcem by nic nie kupił a ty wypadasz z takim tekstem. Ile wy macie lat? po 16? wam trudno konto w banku założyć wiec już nie pi*erdol :)

po 2 tym zdaniem przekreśliłeś swój serwer powaga... sam się przyznałeś ze coś na boku kręcisz ze ludzie maja itemy od GM GL Adminku :)

L2Elysian

:) no no kręcimy jak się da. zobacz czy jeszcze masz lodówke w kuchni :)

AMR

grube bańki, a na pierwszym starcie poleciał tekst od GMa że niedługo będzie tam 1000 osób grało...

dopalacze.com zakończyło działalność przecież  hahaha

Grande

GM postawił sobie serwer for fun myśląc że podbije świat ale rzeczywistość okazała sie bardziej skomplikowana niż mu sie wydawało jak widać.

Raver

Cytat: L2Elysian w Listopad 05, 2010, 09:09:27 PM
:) no no kręcimy jak się da. zobacz czy jeszcze masz lodówke w kuchni :)
Nie wiem o co chodziło z tym zdaniem, ale admin pokazał klase... Według mnie server jest o d..e rozbić. To tylko moje zdanie o tym servie. Myślałem, że będzie lepiej, ale cóż zawiodłem się. Powodzenia w dalszym zarabianiu grubych baniek.
Yo, I'm a motherfucking Raver with the hardstyle flavor !

yeahu

Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD