Luźne Rozmowy o Serverze

Zaczęty przez e2rdos, Grudzień 10, 2010, 09:37:06 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Neural

Cytat: Dorianetti w Styczeń 23, 2011, 04:04:22 PM
A to tu sie podzialiscie i jak tam znalezliscie juz sposob na bota zeby wam go nie banowali na rusku? Bo kiedys z tego co wiem pare waszych trainow sie wykoleiło   :D

Moje boty na lancerze -_-'ą w każdych katach adena idzie że ho ho tylko:D. Sobka namówiłem na gre na RU to już najpóźniej za miesiąc nasza spółka wejdzie na giełdę hahaha hahaha. A tak na serio to jak alarion napisał 99% tutaj nie botuje 1% to kończynki w Fogu boty w kata i te pedały co spamują w każdym mieście.... A Luna to były dobre czasy kiedy wystarczyło 2 ludzi na oog i jednego na IG aby całe party DA pojechać :D ale najbardziej mnie wkurzało jak jakiś idiota co nie może spać przyłaził o 4 rano i próbował traina wykoleić:D wtedy brzydal wstawał i zabijał :D biedny Brzydal :D
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Roxis

Kto wie, moze oni w ogole nie spali:P Bo przeciez lepiej bylo klikac trillion^12 mobkow anizeli sobie bota odpalic :D A nastepnie po dluzszej mece i ciaglym failom przestac grac  hahaha

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Arimas

Cytat: Roxis w Styczeń 23, 2011, 07:08:35 PM
Kto wie, moze oni w ogole nie spali:P
Właśnie idź farmić :P ty już wiesz po co ^^

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dorianetti

Analion ciebie stać? jakoś wątpie bo wybacz ale umiejetnosci polemizowania za wyfarmona adenke nie kupisz  hahaha

Alarion

Powiedział największy failer na Lancerze. Masz jeszcze jakieś wskazówki, żeby klan był najlepszy panie praworządny? Dużo szczekałeś (szczególnei gdy drama zaczynała dot. mojego pt) mimo że najmniej miało to z tobą wspólnego.

A o moją adenkę się nei martw, daję sobie radę, mimo że nigdy nawet jej nie kupiłem : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Dorianetti

CytatAlarion
Powiedział największy failer na Lancerze.
wole byc failerem niż frajerem :D panie analion całe community z ciebie wali a ty jeszcze masz czelnosc sie odzywac  hahaha

/Acid -- 10% za obrazę.

Leeyon

Ja bym zmienił nazwe tego tematu na flame itp, bo to już dawno przestały być "Luźne rozmowy o serwerze"
l2 eu Core player...

Phoeniks

Cytat: Dorianetti w Styczeń 24, 2011, 10:38:05 AM
wole byc failerem niż frajerem :D panie analion całe community z ciebie wali a ty jeszcze masz czelnosc sie odzywac  hahaha
a z ciebie cale forum  :o  hahaha
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Isharus

abstrahujać od tematu, kto kogo popycha po nocach, czym różni sie community od forum?
Lancer - Damoon GK 85/75/75/75 sold
VH - Damoon ES 80/65 emo quit
Core - Damon  SD sold
Lilith - Damon Hierophant 99/95/80/80

Sarin.

ten typ co sie tak unosi zawsze przez wyraz community mal na mysli polakow grajacych na van holterze czyli jakies 9 do 15 osob?

Leeyon

Cytat: Phoeniks w Styczeń 24, 2011, 11:46:51 AM
Cytat: Dorianetti w Styczeń 24, 2011, 10:38:05 AM
a z ciebie cale forum  :o  hahaha
Cytat: Sarin. w Styczeń 24, 2011, 11:59:58 AM
ten typ co sie tak unosi zawsze przez wyraz community mal na mysli polakow grajacych na van holterze czyli jakies 9 do 15 osob?

Każdy użytkownik forum reprezentuje siebie i własne zdanie, wypowiadanie się za całe community (cokolwiek to tu znaczy) jest sporym nadużyciem.
l2 eu Core player...

Dorianetti

Acid poprosze o jeszcze wiecej warnow mam w dupie ciebie analiona i cale to lolforum wiec  wisi mi to :D

//Naito -- Użytkownik został zbanowany na tym forum.

endriuu

Cytat: Neural w Styczeń 23, 2011, 06:12:52 PM
A tak na serio to jak alarion napisał 99% tutaj nie botuje 1% to kończynki w Fogu boty w kata i te pedały co spamują w każdym mieście....
No wlasnie jak kazdy wie ze oni boty odpalaja(jest i drugie party tych samych ludzi na drugim spocie w fog) to czemu nikt ich nie moze zbanowac? GM maja z tego kase czy jak bo mysle ze wlasnie oni opierdalaja ta adene w tych spamach. Sry za off topic na temat lancera w diale holtera. :)

Alarion

Cytat: Dorianetti w Styczeń 24, 2011, 02:17:52 PM
Acid poprosze o jeszcze wiecej warnow mam w dupie ciebie analiona i cale to lolforum wiec  wisi mi to :D

//Naito -- Użytkownik został zbanowany na tym forum.

Szkoda pajacyku, że cię zbanowali, ale jak widać uciszyli cię już na 2 forum, gdzie ciągle plułeś żółcią, samym będąc fest failerem. To Dorianku, dawaj teraz ownić priva, póki co na Lunie i ru ofie mega fail : )

(i tak wiem, że to przeczytasz : > )

Edited: na prośbę jakiegoś obrońcy Doriana przeedytowałem lekko 1 zdanie tego posta. Pozdrawiam spinaczy : )

Cat Drama Maker

Bubacz

---
ShiningWill - Me haz shield!

Alarion

a co tu jest takiego specjlanego, żeby robic flame? ; p

Cat Drama Maker

Mscici3l

Cytat: Alarion w Styczeń 29, 2011, 02:07:49 PM
a co tu jest takiego specjlanego, żeby robic flame? ; p
no jak to co ? jego beret
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Gildus

graty :) pierwsza amka wsrod polakow ;p
Lancer: Gildus Cardi81 - retired
VH:  Cardi -> Aeore Healer - retired
Innova EU off: bored :P
Cardi 4evah

Nervoson

SoWhat

niestety Polacy na tyn serwie od początku żyją w zgodzie wiec flamu nie będzie QQ wtb haters

Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Van Holter @ TTErrOrCrC  SS 80/00/00/00 --> Bored

ChillenSaint

zabijcie jakiegoś rb w 2pt, bedzie flameh mode on whole weekend
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

DeepInside

Cytat: SoWhat w Styczeń 30, 2011, 12:59:43 AM
niestety Polacy na tyn serwie od początku żyją w zgodzie wiec flamu nie będzie QQ wtb haters
w momencie kiedy kilku haterów odeszło na VH, na Lancerze też nuda :D
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

TakWiem

Cytat: DeepInside w Styczeń 31, 2011, 03:12:47 PM
Chciałeś powiedzieć kiedy najlepsi odeszli na vana, to  heterzy z lancera poszli za nimi do ich działu popychani przez bolesna prawdę iż nigdy im nie dorównają? Wiec przynajmniej ich poflajmuja ?

Alarion

On miał na myśli kilku "epic graczy" jak koń, Dorian miszcz  itd.

Cat Drama Maker

netheril

Cytat: TakWiem w Styczeń 31, 2011, 03:48:01 PM
Cytat: DeepInside w Styczeń 31, 2011, 03:12:47 PM
Chciałeś powiedzieć kiedy najlepsi odeszli na vana, to  heterzy z lancera poszli za nimi do ich działu popychani przez bolesna prawdę iż nigdy im nie dorównają? Wiec przynajmniej ich poflajmuja ?
mowisz o sobie?  :oops:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...