Witaj
Gość

Wątek: Ban ???  (Przeczytany 3912 razy)

• Pochwał: 0

Ban ???
« dnia: Grudzień 12, 2010, 08:01:14 am »
Sytuacja wyglada tak.... tydzień temu, dokładnie w niedziele ostatni raz logowaliśmy się na konto. Wczoraj chcąc poexpić odpalamy konto a tu zonk. Z 7 postaci 5 powyżej 60 lvl leży na glebie a 2 (40+ i 50+) są normalnie grywalne..... WTF? Miał ktoś taką sytuację? Ile ban - tydzień czy miesiąc ? hahaha

• Pochwał: 2

Odp: Ban ???
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 12, 2010, 08:08:55 am »
Ban, teraz trwa miesiąc, prawdopodobnie miałeś jakieś pozostałości po rangerze, controlu ltp. 

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 12, 2010, 08:15:17 am »
Nic nie było w rejestrze, ja po formacie a kumpel nigdy nintendo na dysku nie miał...

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 12, 2010, 08:21:01 am »
rejestr to nie wszyszystko, ale jak po formacie jesteś to nie wiem, napisz do nich petycje.

« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 12, 2010, 12:06:16 pm »
dziwna sprawa jeżeli to co piszesz jest prawdą... Zostawiałeś się może afk na kimś po assyscie w party  korzystając z Oscara lub nostromo?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 12, 2010, 03:52:03 pm »
dziwna sprawa jeżeli to co piszesz jest prawdą... Zostawiałeś się może afk na kimś po assyscie w party  korzystając z Oscara lub nostromo?

Ja też byłem po formacie i byłem pewny że jestem czysty, co się okazało miałem jakieś pozostałości na innej partycji i nawet nie wiem gdzie bo nigdzie nie mogłem znaleźć, dopiero po całkowitym formacie mi odpuścili  :oops:

« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 12, 2010, 08:37:17 pm »

Ja też byłem po formacie i byłem pewny że jestem czysty, co się okazało miałem jakieś pozostałości na innej partycji i nawet nie wiem gdzie bo nigdzie nie mogłem znaleźć, dopiero po całkowitym formacie mi odpuścili  :oops:

Nic nie mamy na 100% inne nasze konta śmigają ....  :beksa:

• Pochwał: 10

• It's gonna be Legen - wait for it - dary!
    • Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 13, 2010, 09:44:16 am »
na pewno mieliście jedna rzecz...pecha :P

Moze ktos z Was obrazil jakiegos ruska ? albo korzystal z zangielszczenia i zshiftowal cos na ogolnym, ktos zrobil screena i do GMow, ew title obrazliwy..
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 13, 2010, 02:57:32 pm »
na pewno mieliście jedna rzecz...pecha :P

Moze ktos z Was obrazil jakiegos ruska ? albo korzystal z zangielszczenia i zshiftowal cos na ogolnym, ktos zrobil screena i do GMow, ew title obrazliwy..

Tyle razy już zshiftowane itemy ze zangielszczeniem leciały na shout/trade i jakoś nikt ze znajomych z banem się nie spotkał. :P

« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 13, 2010, 03:52:04 pm »
to bogu dziękuj ;p

« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 13, 2010, 06:50:45 pm »
Świnie złośliwe wiedzieli że suby chce zacząć koksać tym WL i dlatego banan poleciał  hahaha

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 13, 2010, 07:23:30 pm »
ja tez mialem czysty rejestr i bananeiro, byc moze w patch systemach innych serwerow cos znajduja?

Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 14, 2010, 12:45:05 am »
Reinstall windy + format pomaga, musisz się liczyć że jesteś polakiem na rosyjskim serwerze i tak na prawdę wszyscy powinniście się liczyć z możliwością bana.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

« Odpowiedź #13 dnia: Grudzień 14, 2010, 07:30:17 am »
Reinstall windy + format pomaga, musisz się liczyć że jesteś polakiem na rosyjskim serwerze i tak na prawdę wszyscy powinniście się liczyć z możliwością bana.

Gówno prawda, nie ma banów za nic..

« Odpowiedź #14 dnia: Grudzień 14, 2010, 09:11:41 am »
dpnk dostal za niewinnosc...
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

« Odpowiedź #15 dnia: Grudzień 14, 2010, 09:52:41 am »
Poznali się na nim :)

« Odpowiedź #16 dnia: Grudzień 14, 2010, 09:57:07 am »
musisz się liczyć że jesteś polakiem na rosyjskim serwerze i tak na prawdę wszyscy powinniście się liczyć z możliwością bana.
:o  hahaha :noob:
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

« Odpowiedź #17 dnia: Grudzień 14, 2010, 03:44:04 pm »

Aha.

« Odpowiedź #18 dnia: Grudzień 14, 2010, 04:53:23 pm »
w teorii w regulaminie ruoffa jasno stoi że mogą na nim grać tylko ludzie z państw byłego ZSRR za graczy z innych państw nie ponoszą żadnych odpowiedzialności i nie przysługuje im tech support etc
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2010, 04:56:27 pm wysłana przez Drah »

• Pochwał: 23

« Odpowiedź #19 dnia: Grudzień 15, 2010, 08:16:23 am »
Tak czytam i czytam i chcecie wmówić, że admini serwa buszują po waszych kompach jak szczury w cukierni? Katalog system lineage... struktura katalogów twardziela... rejestr systemu... inna partycja... żeby nie wymieniać dalej.
Fajnie macie pozabezpieczane kompy, nie ma co.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

• Pochwał: 9

• Lancer PW 85|Core GH 99/GS 99|
« Odpowiedź #20 dnia: Grudzień 15, 2010, 10:04:16 am »

to za nostromo tez juz banuja?

« Odpowiedź #21 dnia: Grudzień 15, 2010, 11:47:46 am »
Tak czytam i czytam i chcecie wmówić, że admini serwa buszują po waszych kompach jak szczury w cukierni? Katalog system lineage... struktura katalogów twardziela... rejestr systemu... inna partycja... żeby nie wymieniać dalej.

Pozdrawiam

tak czytam i czytam twoje wypowiedzi i chyba juz zaczynasz sie sam w nich gubić :(

najlepsze zabezpieczenie to odłączyć się od neta...
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

« Odpowiedź #22 dnia: Grudzień 15, 2010, 12:42:00 pm »

to za nostromo tez juz banuja?

Nie, ale nie wolno ich używać to grania na zasadzie AFK. Bo jak zapewne już zastanwiałeś się kiedyś, to dałoby radę zrobić bez kłopotu tak, żeby był 1 targeter, a cała reszta DD assystowala go i bila moby calkowicie za pomocą zapętlonego macra np. z nostromo lub Oscara. Takie coś jest zabronione.

GM ma prawo weryfikować to poprzez zagadanie do ciebie, przesunięcie ci np. postaci gdzieś w bok i obserwowaniu co ona robi itd.

mini bota da się zrobić i bez chodzika ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

• Pochwał: 36

« Odpowiedź #23 dnia: Grudzień 15, 2010, 12:47:11 pm »

Pozdrawiam

A na retailu to masz inaczej? A niby czym jest gameguard? Przeciez to zwykly rootkit tylko że pozwala na więcej niż na ruoffie i też nie wiesz co tak na prawdę robi.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 15, 2010, 12:49:20 pm wysłana przez coshoo »
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

• Pochwał: 8

• One Winged BASTARD
« Odpowiedź #24 dnia: Grudzień 15, 2010, 01:50:42 pm »

Pozdrawiam

Instalując rosyjską wersje klienta zgadzasz się na warunki jego korzystania, które mówią o możliwości skanowania Twojego komputera.
Jest to proces zautomatyzowany podczas Twojego grania.  Albo grasz na ich zasadach albo "zabezpieczasz" się i nie grasz wcale.
Archeage <3