Heroes of Newerth - opinie

Zaczęty przez Tirius, Grudzień 12, 2010, 05:51:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tirius

Gra ktoś? Ostatnio zacząłem, dość fajna gra, trochę chaotyczna, ale idzie się przyzwyczaić. Wątek umieściłem tutaj, jako że jest to gra warcrafto, a raczej doto-podobna.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

SoWhat

Ja grałem  i uważam hona za najlepszą kontynuacje dota jaka powstała. Jedyny minus to 30 dolarów ale mimo wszystko się opłaca :D Jak lubisz tego rodzaju gry to lepszej nie znajdziesz

Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Van Holter @ TTErrOrCrC  SS 80/00/00/00 --> Bored

Shiny

HoN nie jest chaotyczny o.0 Jest najlepszym remake'iem doty dopoki valve nie wypusci dota 2.
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

MYLFF

Powiem więcej jest lepszy od doty :) A ten matchmaking system to cudo ;p

twoja zawiść twoją własną głupotą

AndyBishop

jeżeli kogoś interesuje Hon stał się darmowy

muchosQQ

BRAWO, WLASNIE OFICJALNIE WYGRALES ZYCIE

Bastic

szukam ludzi, aby od czasu do czasu zagrac jakas trojke, piszcie swoje nicki najlepiej dodam do znajomkow :)
Kiedy rozum zaśnie, kiedy pójdzie spać, to jest pora właśnie, by się bać...

JesseJames

taa wiem ze odkopuje ale jak ktos jest chetny to invite "JesseJamess"

btw ma ktos moze jakies info na temat hon 3.0 ?
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

seken

HoN TOTALNIE f2p, widze swietnie sie tej grze powodzi  :oops:.

bleble12

Pamiętam czasy jak w 2009 r pisało S2, że nigdy nie będą pobierać za nic opłat. Swego czasu dużo grałem w HON'a, ale niestety bardziej zainteresowała mnie DOTA właśnie z tego względu, że ludzie mają dostęp do każdego hero bez musu donate. Szkoda, że tak późno wpadło S2 na ten pomysł, ciekawe czy to posunięcie przyciągnie nowych/starych graczy, którzy też mieli już dosyć donate.
nope

seken

No wlasnie. Gdyby sie wczesniej zdecydowali na f2p, ze masz wszystkich herosow od poczatku to moze bym gral, ale teraz majac dote 2 na steamie nie widze powodu dlaczego powinienem przejsc na hona.

Robokub

W jakie gry mobilne grasz? Powiedz mi.

wdb2021

Gram od dawna, jeśli kiedykolwiek gram w dotę, to prawie to samo. Projekt bohatera nie jest taki sam jak dota, ale umiejętności są takie same.