Odp: /epic phail - Shoutbox

Zaczęty przez RazielIII, Grudzień 27, 2010, 03:13:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

zakapiorMiszcz

hellsign alt

Russe

Cytat: zakapiorMiszcz w Sierpień 24, 2012, 10:44:50 PM
hellsign alt
Fail Hell  :D
Stoczyłeś się odkąd rozmawialiśmy przed startem EUofa. Szkoda :)
A może by wrócić na oficjal :)

thunderZ

Kto ma grochy niech da grochy, grochy kurwa bęc. Niech sypią się grochy, grochy kurwa bęc

Nuncjusz

Cytat: Russe w Sierpień 25, 2012, 03:10:41 PM
Cytat: zakapiorMiszcz w Sierpień 24, 2012, 10:44:50 PM
hellsign alt
Fail Hell  :D
Stoczyłeś się odkąd rozmawialiśmy przed startem EUofa. Szkoda :)

mysiu pysiu russe  widzę że razem grać będziemy korzystaj z tsa ........

Shanique

Russe będzie grał na RPG?? :O :( ;( :<
QQ

osz ty...

kamiil

mrPANIC

WHAT THA FUCK ?!

BISHOP - RPG club x3.

Stannis

pm Alarion
on jest naszym liderem, myślę, że znajdzie się dla ciebie miejsce

mrPANIC

To co teraz idzie podbijać RPG ?
WHAT THA FUCK ?!

BISHOP - RPG club x3.

Alarion

Cytat: Stannis w Wrzesień 17, 2012, 08:47:24 PM
pm Alarion

Hi hater : D

spoko, możecie pm-ować, i tak jak znam życie będzie to samo co na core, kilku debili zrobi postacie z moim nickiem i pewnie paru kretynów jeszcze będzie coś shoutować z 1 lvlowej postaci, więc bawcie się dobrze : >
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

xRelapse

Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2012, 01:26:20 AM
pm Alarion

spoko, możecie pm-ować, i tak jak znam życie będzie to samo co na core, kilku debili zrobi postacie z moim nickiem i pewnie paru kretynów jeszcze będzie coś shoutować z 1 lvlowej postaci, więc bawcie się dobrze : >
Kurde, odkryłeś mój nikczemny plan  :beksa:

Pumas

pm Alarion

cena bycia sławnym

Alarion

Cytat: Pumas w Wrzesień 18, 2012, 08:45:19 AM
pm Alarion

cena bycia sławnym

Nie, to raczej kwestia bycia żałosnym haterem, który na forum zawsze pisze: "nie nie, ja tylko czytam forum i mam ubaw", jak dochodzi co do czego to zrobi właśnie taką akcję, mimo, że nie planuję tam grać nawet minuty  : D

Tak samo jak bubacz poświęcił ileś tam nicków z pre ordera TERY, żeby stworzyć postać o moim nicku ; )

no ale HF panowie : >

Cat Drama Maker

Quentim

fajna zmyślona historyjka, a teraz wracaj na pseudoserwer zabić kolejny miliard mobów.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Alarion

Cytat: Quentim w Wrzesień 18, 2012, 11:09:33 AM
fajna zmyślona historyjka, a teraz wracaj na pseudoserwer zabić kolejny miliard mobów.

to zapytaj się Arimasa lub Deliosa, fanboyu bubacza ; )

Cat Drama Maker

Quentim

Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2012, 11:22:50 AM
Cytat: Quentim w Wrzesień 18, 2012, 11:09:33 AM

to zapytaj się Arimasa lub Deliosa, fanboyu bubacza ; )

nie zrozumiałeś aluzji, a Bubacza nie lubię bo gra kobieta, wiec jest pedałem.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

mrPANIC

A więc mamy już info. Empire będzie x3 na kronice GF i startuje 15 października.  Ale otwierają też drugi serwer niedługo po empire i będzie to H5 raty x7.

Pozdrawiam.
WHAT THA FUCK ?!

BISHOP - RPG club x3.

nobody1

Cytat: mrPANIC w Wrzesień 18, 2012, 01:51:53 PM
A więc mamy już info. Empire będzie x3 na kronice GF i startuje 15 października.

ruscy masochisci wygrali  :x

mrPANIC

miejmy nadzieje że alice coś z tym zrobi...
WHAT THA FUCK ?!

BISHOP - RPG club x3.

roli

To nie jest działalność charytatywna, bo niektórym chyba się coś mieszać zaczyna. Oni nie robią serwerów dla graczy tylko chcą zarobić jak najwięcej kopiejek. Otworzą 2 serwery, a w wypadku zaliczenia failu z x7 H5 zrobią merge z x15 i po kłopocie, natomiast x3 GF jest tutaj zapewne głównym serwerem i inwestycją. Na pewno nie robią tego od tak sobie tylko przemyśleli jaki model biznesowy im się najbardziej opłaci. Nie należy zapominać, że w ankiecie wzięło udział 30k głosów (lewych nie lewych, ale i tak bardzo dużo), więc nawet gdyby chcieli to 15k typa nie wejdzie na jeden serwer z off plikami.

heewit

ale gf x3 jest zje***e na maksa. Zrobia x5 i po klopocie.

Arimas

Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2012, 10:44:41 AM
Tak samo jak bubacz poświęcił ileś tam nicków z pre ordera TERY, żeby stworzyć postać o moim nicku ; )

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

roli

Nie jestem jakiś znawcą, ale wywróżyłem sobie, że aktualnie nie ma serwerów low, a chodzą słuchy, że wybierają się tutaj klany z l2ru, które prawdopodobnie nie chcą grać na tak dużych ratach jak x5 i wyżej. Jeśli jest popyt u ruskich (bo nie lodźmy się w na pierwszym miejscu administracja stawia na rosyjskie community) to otwierają serwer pod ruskich. Poza tym wydaje mi się, że ruski serwer x3 będzie żył dłużej niż ruski serwer x5.
No ale do startu jeszcze daleko i wszystko może ulec zmianie. Cry mode na forum ON i może chciwość ruskich zostanie przełamana ^,^