L2 ICE - [Medium] - x10 Interlude

Zaczęty przez cymbal, Grudzień 28, 2010, 08:20:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nemezis

Kurcze nie po to chcialem isc na x10 zeby miec exp jak na x30;p

Dexter69

lvl leci jak pojebany, ale kasa prawie wcale :oops:

txm

no wlasnie kjak konto zalozyc jak stronka nie dziala ?

Dexter69

Mają non stop ddosa, dlatego strona nie działa, próbują się z tym uporać.

Nemezis

No wlasnie z tym lvl kicha nic ja sie wstrzymam jak by cos z expem naprawili i rolbacka dali to moze wroce a tak milej zabawy wszystkim

Dexter69

Też się wstrzymam, za dużo potencjalnych graczy stracili przez dzisiejszy dzień, no i farmić się nie da, może się polepszy sytuacja w przyszłości, nie wiem.

qback

Jak nie gracie podzielcie sie kontem, komus sie przyda

-AgeN-

szkoda ze strona leży nie wiem jak serwer ale jakoś nie widze by GM-owie serwera to ogarniali

nawrot

Ta kończą frajerzy " Admini są nieporadnymi ludźmi i jak by pomyśleli zrobili by przed startem przynajmniej tygodniową bete"  ;) A tak to grajcie sobie na lol serwie.

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

cypr44

siema :) mam mały problem jak można odpalic dą gre bo ja już nie daje rady robie wszystko tak jak zawsze ( gre mam zainstalowaną pobralem wszystko to co trzeba pobrać ściągnąłem plik systemu wkleilem go do systemu gry, odpalam gre przez ten plik co byl w patchu wszystko cacy  :) do tego momentu:/ zarejestrowalem sie na stronie wpisuje swój ID i hasło i  :oops: nie chce dzialac pisze ze zle haslo a na bank wpisuje dobrze :/ wydaje mi sie ze mam nie aktywowane konto  i nie wiem co zrobic zeby je aktywować :(

Nemezis

Ciagle crashe maja i po nich nie mozna sie logowac przez pewnien czas dla tego ci nie dziala jak cos to ja szukam jakiegos low IL pozadnego pm me jak cos by ktos mial ciekawego;]

cypr44

tzn. że nie trzeba aktywowac konta ??? poprostu rejestrujesz sie na stronce i grasz ?

cypr44

tylko dziwi mnie to ze Players Online przybywa i oni normalnie grają a ja nie moge :P

virek3

wiec nie zanosi sie aby był wipe na tym servie??

ellesmer

HeSuS

po co robić wipe jak ludzie i tak biegają w n gratach ,a ta kasa co niektórzy mieli została usunięta

virek3

aby na pewno została usunięta nie jestem tego pewien!?

ellesmer

ale ile mozna  na lagach i dc grac? lf low rate il bo ten Ice to n/c

HeSuS

na pewno została usunięta każda postać miała 0 adena a co do tych dc , jest to spowodowane jakimś problemem który admini chcą naprawić

virek3

a bąź co bądz pt exp byl zle ustawiony jak teraz to nie wiem a na dodatek quest adena rate x1  :o lol nie rokuje nic dobrego na tym servie na przyszłość

Nemezis

Po prostu zamiast low rate zrobili lol x30 i tyle bo taki w pt jest a kto gra bez pt. Trzeba czekac na jakis innny low il o ktorego ciezko starsznie...

jh0ri

Hehehe to juz nie działa.
W pt jest normalny exp a nie x30
Тихий!!! Тихий!!!

Mad

Kasa usunieta, poczatkowe bronie sprzedaje sie za 0 adena, pt exp zostal poprawiony. Nie jest zle. Dc tez mam nadzieje szybko naprawia. Mam tez pytanie...czy tylko ja tak mam ze jak klikne na cos, np. na moba to zaznacza sie on z pol sekundowym opoznieniem?

HeSuS

no to widać ze coś robią teraz by się wzięli za te dc żeby serw był stabilny i by było wszystko dobrze