L2 ICE - [Medium] - x10 Interlude

Zaczęty przez cymbal, Grudzień 28, 2010, 08:20:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nemezis

A polaczki jak zwykle nazekac tylko potrafia jak w polityce az sie zygac chce.

ShamaU

A co mamy sie cieszyc i jeszcze wielbic tych gm/adminow za to ze daja nam okazje zagrac na tak wspanialym serwie ? Co potem okaze sie strata, bo jezeli nic z tym nie zrobia online w ciagu 2 tyg spadnie o 80%. Jak sie nie ma o czyms pojecia to na jaki chuj sie za to brac...

MiilkyChocolate

ja tam widzialem 2 dni temu juz SPSa co z vortow napieprza ^^ a AQ to procz jednego klanu od startu serwa nikt tu nie bije i nie potrafi ubic : O

Vizjerei - SH 79 [BFDE x12]
Viz - TH 79 Noble [BFDE x12]
Viz - GH 79 Noble [BFDJ x30]
Vizjerei - BD 79 [RPG x5]
DaVidS - BP 80 [RPG x5]
RewQ - TH 79 Noble [Kastien x15]
MilkChocolate - WR 79 [RPG x15]
Overpow - PR 80 Noble [FirePoint x50]
MilkChocolate - SPS 85 Noble [DarkOmen x22]
iFckYourMom - Bers 84 Noble [DarkOmen x22]
Vizjerei - PR 79 Noble [InfiniteL2]

PingwinekPikPok

Oo MiilkyChocolate to RewQ z Kastiena cholera dopiero teraz luklem :) (ShilenDelharien)

MiilkyChocolate

Cytat: PingwinekPikPok w Styczeń 29, 2011, 10:08:50 PM
Oo MiilkyChocolate to RewQ z Kastiena cholera dopiero teraz luklem :) (ShilenDelharien)
Nie przypominaj mi o tym "zalosnym" klanie plox. A z ciekawosci who are you?

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

Antonator

panowie chyba teamty wam sie pomieszali robicie spam :]

PingwinekPikPok

MiilkyChocolate    Hmm --->  DreadLord   

Antonator
E tam od razu spam " kazdy tak powiada ze maly online to po co wy tam gracie bo na moje to szkoda czasu wtedy jak malo graczy gra , a pisac kazdy duzo moze a zadnych konkretow nie napisze lub nie poda krotko mowiac jestescie dziec z serverow 1000rate +++++" a to to nie spam ? :P

Antonator

przeczytaj posty wtedy zacznij komentowac bo chyba cos Ci nie wyszlo maja wszyscy wypowiadac sie na temat l2ice a nie o jakims klanie

ShamaU

Cytat: Antonator w Styczeń 30, 2011, 09:34:01 AM
przeczytaj posty wtedy zacznij komentowac bo chyba cos Ci nie wyszlo maja wszyscy wypowiadac sie na temat l2ice a nie o jakims klanie
agree

MiilkyChocolate

Pingwin nie kojarze ; )

Co do serwa to gralem tam mialem bisha 59 siedzialem w LH do tej pory jedyny klan ktory ubija AQ, ale o party to 3 dni prosilem -,- Do tego jezeli baium padl od cursed weapon no to najs kk thx bb. I podobno dobry bug na kase dziala tylko ziomek nie chce zdradzic jaki ; ((((

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

agrrr

co stekacie niesamowicie , polaczki haj rejtowych serverow , ludzi gra duzo , jak dla mnie starczy gdzie nie pojdzies biegaja party etc. etc. bugi bugami nie wiadomo czy to prawda ktos cos powie , pusci plote i tak leci po servie a pewnie gowno prawda

ShamaU

Cytat: agrrr w Styczeń 30, 2011, 04:49:40 PM
co stekacie niesamowicie , polaczki haj rejtowych serverow , ludzi gra duzo , jak dla mnie starczy gdzie nie pojdzies biegaja party etc. etc. bugi bugami nie wiadomo czy to prawda ktos cos powie , pusci plote i tak leci po servie a pewnie gowno prawda
Ta wszedzie ludzie sa... moze, caly server biega w c grade[ przez 3 tygodnie nie wiedza jak zmienic drop rate^^]7s niedziała, 0 komunikacji z gm. To tez plotki xD ? Radujmy sie ze mamy il low rate. Gorzej niz polski l2j

MiilkyChocolate

Cytat: ShamaU w Styczeń 30, 2011, 05:22:07 PM
Cytat: agrrr w Styczeń 30, 2011, 04:49:40 PM
Ta wszedzie ludzie sa... moze, caly server biega w c grade[ przez 3 tygodnie nie wiedza jak zmienic drop rate^^]7s niedziała, 0 komunikacji z gm. To tez plotki xD ? Radujmy sie ze mamy il low rate. Gorzej niz polski l2j

Dodalbym jeszcze zalowe community jak od startu serwa tylko jeden klan (skladajacy sie z 15 tak naprawde ludzi) bije AQ i nikt wiecej, bo nie potrafia x0a0xa0x0a

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

ShamaU

LH ssie pałe, RoBBeReM na czele, no ale dobrych klanow niema.

MiilkyChocolate

Jakos na CzG x8 bardzo dobrze im sie powodzilo.

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

Czyks

LF INFO multi czy db jest?

Necro / BP  LF PL CLAN :)

MiilkyChocolate

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

ShamaU

najgorszy server "l2off" jaki widziałem z najgorsza administracja.
Przez 3 tygodnie nie naprawili ani 1 bugu, 0 kontaktu z gm, zadnego w miare dobrego klanu. I Z SKAD TEN ONLINE...
Desperacja ludzi chcacych grac na IL QQ

darekDSG

Z tego co mi wiadomo to pliki maja od fr3da a fred za darmo nic nie zrobi :) A skoro juz wydali kase na jego pliki to pewnie malo znaja sie na administracji..Szkoda zapowiadalo sie fajnie.

digidigi

oplaca sie tu zaczynac? jest jakis online? drop dalej x1?

darekDSG

Raczej szkoda sobie glowe zawracac...admini nie daja sobie z tym wszystkim rady. Niby cos porobione ale efektow nie widac...my z klanem czekamy az otworza ten nowy L2 Hydra bycmoze tam bedzie wyzszy poziom..

qback

Tylu graczy na tym l2ice a najwięcej flamu wrzuca shamau, nie podoba się to zmień piaskownice.
Wprowadzili strefy handlu, zapowiedziany nowy patch, zmieniony drop i spoil, recki chyba x1 wiec a grade sety to hardcore, ale ogolnie pozytywnie.
7S moze i zle dzialo, ale comminuty noobowskie ze wygral down w pierwszym tygodniu, co zreszta jest domena na polskich serwerach ;]

agrrr

ta moze i naprawil te dropy , katy dzialaja , ale z expem w pt i dropem kamieni w kata to dojebał do pieca , jeszcze ponoc byl jakis fail ze niektore ksiazki i karmian rece mozna bylo kupic za normalny hajs w sklepie i ludzie sie teraz na tym dorobia , przez 3 ostatnie dni w kata zebrałem okolo 2.5kk zielonych kamyczkow a teraz nie wiem czy bym to zrobi w 2 tygodnie -_- , ja rozumiem moze i lecialo za duzo ale jak juz wiekszosc zebrała i sie przyzwyczaiła to po ch** to ruszac bylo ?

xazis

tez wam sie togle skile nie chca wlaczac?  albo newbie nie daje wam bufow ?

ShamaU

Ten server to totalny fail, lepiej nie marnować czasu i poczekac na hydre