Witaj
Gość

Wątek: Nowy gracz.  (Przeczytany 9108 razy)

• Pochwał: 1

Odp: Nowy gracz.
« Odpowiedź #25 dnia: Styczeń 04, 2011, 02:46:47 pm »
stoned najnowsze servery to Van Holter, desparion, ale nie jestem pewien czy ramshert tez czy jak tam tym serverom...
Na VH jest jakies 1 polskie cp ale zapewne Quitna lub rozpadna sie i przejda na lancera... (Big Polish Community Playerz)
Na desparionie i ramshercie chyba polakow nie ma, zrobili to co wyzej napisalem.

Nie chodzi mi o lokacje dokladnie w okolicy 40 lvl ale o sam fakt ze SN zabrali farme zabrali :(
W sumie to w GoD czyli nastepnym dodatku maja dac 20 nowych lokacji. I slyszalem ze wioski startowe zostana zniszczone?

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #26 dnia: Styczeń 04, 2011, 02:49:16 pm »
Frenzy ma teraz skrócony reuse i działa ponizej 60% HP, ale dodaje jakies 60% do p.atk, a nie jak wczesniej ~300%
Lancer:
Terrance -  Adventurer 79 - retired
Mishima  -  Tyr Warrior 85 / Warlord 73 / xx / xx - retired

« Odpowiedź #27 dnia: Styczeń 04, 2011, 03:13:18 pm »
Na VH jest jakies 1 polskie cp ale zapewne Quitna lub rozpadna sie i przejda na lancera... (Big Polish Community Playerz)

Konkretniej mowiąc 2 polskie cp w rosyjskich klanach które dalekie sa od quita + polski klan. Do tego chyba 2 const z którymi osobiscie nie mialem stycznosci :P VH jest najmłodszym serwerem, wystartował miesiąc temu. Nie to żebym reklamował bo jeśli komuś do czegoś jest potrzebne względnie duże polskie community to tylko Lancer.
Lancer: Gildus Cardi81 - retired
VH:  Cardi -> Aeore Healer - retired
Innova EU off: bored :P
Cardi 4evah

« Odpowiedź #28 dnia: Styczeń 04, 2011, 03:15:39 pm »
Frenzy at 60% but Frenzy(3 lvl)
Increases one's own P. Atk. by 50% 15% for 1 minute 30 seconds. Additionally increases P. Atk. by 131% 40% when using a sword/blunt weapon. When using a two-handed sword/blunt weapon, increases accuracy by 6 and P. Atk. by 16% 10%. Can be used when HP is under 30% 60%.

P.S. To pewnie dlatego taki online jest na VH :) Bo ludzie idą do nowego, żeby wybić się jakoś na czołówkę :P

« Odpowiedź #29 dnia: Styczeń 04, 2011, 03:47:46 pm »
Heh konkurencja l2, jesli lubi ktos gre casualowa to lancer w sam raz, ale nie wiem czy tez w pvp mozna czasem powalczyc bo dodali za adene sety dc i talluma do Luxury shopa.
VH to chyba wtedy gdy ktos lubi wyscig szczurow...

Ja oczywisie samemu z kolega pogrywam sobie bez klanu swoim Ps'em i spoilem jak nie mam co robic.
Priv servery za bardzo zjebane sa, a na rpg-clubie grac to porazka.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2011, 03:50:36 pm wysłana przez Thombstone »

« Odpowiedź #30 dnia: Styczeń 04, 2011, 08:30:39 pm »
np backstaby itd u spoila ... nie wiem na kij mu takie cos, grac jako dagger? no wai

Może po to, żeby tą profesją dało się grać? Teraz nei jest useless, a spoil na DV/LoA jest po prostu niesamowity! Spoilujesz VIT herby dla całego party, party ma mocnego buffa z powodu "gorszej" profki w party (są 3 lvl buffa lokacyjnego). W LoA spoilujesz kamyki na vepser Nobla, master codexy i kamyki atr +150. Dodatkowo nie jesteś już tylko spoilerem, ale umiesz też jakiś damage zadać. To źle?

Daggerem nie będzie, ale z Heavy armor i jego statystykami będzie miał bardzo wysokie survi (pomyśl, ile krasiek może dźwignąć CP potków...). Każde dobre constans, co chce zarobić i dobrze expić, z chęcią wezmą Spoila na DV/LoA.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #31 dnia: Styczeń 04, 2011, 10:20:44 pm »
stoned najnowsze servery to Van Holter, desparion, ale nie jestem pewien czy ramshert tez czy jak tam tym serverom...
Na desparionie i ramshercie chyba polakow nie ma, zrobili to co wyzej napisalem.

Nie chodzi mi o lokacje dokladnie w okolicy 40 lvl ale o sam fakt ze SN zabrali farme zabrali :(
W sumie to w GoD czyli nastepnym dodatku maja dac 20 nowych lokacji. I slyszalem ze wioski startowe zostana zniszczone?

Nie masz zielonego pojęcia co to za polskie cp więc nie pisz

Oba polskie cp które grają na VH na Lancerze miały 80+ i im się Lancer znudził dlatego przeszły na VH moje cp ma codziennie o 19 100% online więc nie martw się do quita daleko, i nie mów że na Lancerze jest big polsih community bo to communiti to jakaś 1/3 tego co było pół roku temu i to community ma tendencje do zmniejszania się w przeciwieństwie do tego na VH. Wystarczy to że na Lancerze zostało może 7 polskich cp gdy pół roku temu było ich 13-14+ masa ludzi bez cp

« Odpowiedź #32 dnia: Styczeń 05, 2011, 12:51:05 am »
Na lancerze sie nie udalo poszli gdzie indziej na HV sie nie uda pojda gdzie indziej norma
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

• Pochwał: 8

• dante <3
« Odpowiedź #33 dnia: Styczeń 05, 2011, 01:02:06 am »
wpier dalac suple, stejki i zwiekszac mase.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

« Odpowiedź #34 dnia: Styczeń 05, 2011, 02:04:04 am »
Na lancerze sie nie udalo poszli gdzie indziej na HV sie nie uda pojda gdzie indziej norma

Nie rozumiem nie udało się? mieliśmy 70% pt 80+ brakowało 3 lv do inspektora chodziliśmy 2 x w tygodniu mieliśmy lada dzień chodzić na zakena frinte nasz klan miał zamek w rune więc co nam się nie udało?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2011, 02:05:59 am wysłana przez Drah »

« Odpowiedź #35 dnia: Styczeń 05, 2011, 05:32:12 am »
Na lancerze sie nie udalo

Wam sie udalo :) tylko powiedz mi co? farmienie w fogu? :D
Lancer: Gildus Cardi81 - retired
VH:  Cardi -> Aeore Healer - retired
Innova EU off: bored :P
Cardi 4evah

« Odpowiedź #36 dnia: Styczeń 05, 2011, 07:58:38 am »

Nie rozumiem nie udało się? mieliśmy 70% pt 80+ brakowało 3 lv do inspektora chodziliśmy 2 x w tygodniu mieliśmy lada dzień chodzić na zakena frinte nasz klan miał zamek w rune więc co nam się nie udało?

Chyba czesciowo sam sobie odpowiedziales. Dopowiem jeszcze do tego ze wasze super endgamowe party z top klanu jechalismy w 5 bez zadnego zgonu. Opowiesci na forum jaki to Fame jest zajebisty strasznie mnie smiesza - jak bylo tak zajebiscie tam to dlaczego bylo tak chujowo ze spedziliscie tam az ile ? 3 tygodnie ? Mniemam ze zdobyc  rune bez was nie dali by rady  :D
Poza nielicznymi wyjatkami to na VH poszly jakies lolki ktore
a) zmienialy 10 razy postacie w wyniku czego zadnej niemialy na wysokim levelu
b) mialy mega trudnosci ze znalezieniem const i spamowaly czata o party tylko
c) kupily postac i myslaly ze to juz endgame
 :)
Btw na VH graja 2 postacie ktore na lancerze zajebaly sprzet komus i NC w tej sprawie. (a polakow tam niewielu  :D )

A co ja osiagnalem. A no niewiele ale ja dopiero zaczynam wchodzic w level i sprzet ktory mi to umozliwi. Wlasnie dlatego smiesza mnie opinie osob z duzo nizszym levelem i slabszym sprzetem ktore sa znudzone bo juz wszystko osiagnely..
Aha osiagnalem tyle tylko ze takich lolkow jak  wy jechalem jak szmaty ale to rzeczywiscie zaden sukces  :P ...

Btw : Jak juz wspomnialem moja wypowiedz nie dotyczy paru graczy ktorzy ogarniali na lancerze (mozna ich wymienic na palcach 1 reki a i pewnie pare zostanie  :D )

Szacun NOT

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #37 dnia: Styczeń 05, 2011, 08:00:59 am »
Z Airin'a quitneli to i z van hotlera quitną

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

« Odpowiedź #38 dnia: Styczeń 05, 2011, 08:41:38 am »
/Spam ON
To chyba proste i logiczne, jak zobacza jak szybko ruscy potrafia wbic s-ki albo nawet wyzej to masakra.
Ja wam daje na VH z 1 miesiac max 2 i zaczna quitowac co nie ktorzy jak bylo na lancerze tak samo
Po miesiacu albo po dwoch chyba doszedl LR, kilka miesiecy albo i jeden nawet OC doszlo, ale nie wiem jak u nich jest ja wole gre casualowa,
a nie "WYŚCIG SZCZÓROW".
/Spam OFF

Uwazam ze pojscie na VH, zamiast tworzenie coraz wiekszego community polakow to bezsens, ale to tylko moje zdanie.

« Odpowiedź #39 dnia: Styczeń 05, 2011, 08:59:26 am »
ohh tytus ale jesteś agresywny :D
zmienilem postac bo w ciągu tygodnia mieliśmy chyba z 10 sws i kazdy odchodzil bo w mage CP nie da sie ofnowac ta postacią :D a ja już miałem dosyć boksowania, zrobiliśmy rotacje, możesz to nazywać jak chcesz :)

a co do VH nie wiem jak moje party ale ja zamierzam grac tutaj dlugo, po 1 brak polskiego community i tekstów podobnych do twojego post`u tak tak niektórych to "mobilizuje" mnie trochę przeszkadza:)
wiadomo ze L2 to specyficzna gra nie każdy może być na 100% pewny czy za 2-3 miesiące sprawy potoczą się tak ze będzie mógł grac na 100%
a wiec quitowanie i problemy kadrowe nie dotyczą konkretnie serwera a szczęścia i nastawienia CP na współprace z innymi graczami niekoniecznie z polski :)

a dlaczego nowy server?
mysle ze warto zacząć przygodę na VH bo mimo wszystko L2 jest w stanie zaoferować nieco więcej niż random PvP na spocie do exp, a dobrym zgranym klanie mozna swietnie wspolpracowac pomiedzy CP a nawet CC (np w fame jestesmy na tiacie, 2 cc nie moze sie dostac i potrzebuja pomocy w PvP -> nasze 5 party robi soe szybko załatwiamy sprawę i wracamy do rajdu)
swietna zabawa jest tez siege, epic boss`y itd oczywiscie wtedy gdy szanse sa w miarę wyrównane, bo argumentacje polaków z lancera, ok oni sa bardziej wyfarmieni ale jak zabijemy X mobow to odkupimy od nich te epiki i juz za kilka (dni/tyg/miesiecy/lat(?) ) sami o takie powalczymy, a na nowym serwie to farmienie jest trudniejsze bo ceny są wyższe i więcej rusków na spotach  oohhh jesus :D jakie to logiczne :)

sam fakt tworzenia historii nowo powstałego, razem z serwerem klanu jest satysfakcjonująca :D

btw na VH graja 2 party greków sproro Rumunów i Bułgarów, jest na pewno jeden litewski klan (mam Cl`a w friendach) i podobno (tego nie wiem na pewno) sporo osob gra z USA i Wielkiej Brytani ale to chyba chodzi o rosjan na emigracji :)  większość tych informacji zdobyłem za pomocą j angielskiego od osób które po angielsku szukały pt w dion/gludin :) nie wiem co sie z nimi obecnie dzieje bo PP juz nie gram :C
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2011, 09:20:21 am wysłana przez Ninngi »

« Odpowiedź #40 dnia: Styczeń 05, 2011, 09:19:13 am »

Nie masz zielonego pojęcia co to za polskie cp więc nie pisz

Oba polskie cp które grają na VH na Lancerze miały 80+ i im się Lancer znudził dlatego przeszły na VH moje cp ma codziennie o 19 100% online więc nie martw się do quita daleko, i nie mów że na Lancerze jest big polsih community bo to communiti to jakaś 1/3 tego co było pół roku temu i to community ma tendencje do zmniejszania się w przeciwieństwie do tego na VH. Wystarczy to że na Lancerze zostało może 7 polskich cp gdy pół roku temu było ich 13-14+ masa ludzi bez cp

Wiesz Eltharion, ja nie będę pisał tak ostro jak Tytus, bo nie jest mi to oceniać, z racji iż gdy wy w końcu wbiliście jakiś sensowny lvl i dokupiliście resztę postaci, ja z Amber party byłem już w LR.

Wiem, że bawić można się dobrze wszędzie, szczególnie jeżeli komuś nie przeszkadza bycie w ruskim klanie i potrafią się tam odnaleźć (vide: Terror team i Dywany)

Kwestia jest tylko: Dlaczego nowy serwer, gdzie jest jeszcze większy wyścig szczurów?
Sam dostrzegasz chyba, że jest już bardzo dużo ruskich +80 i śmiem twierdzić, że proporcja tych wyżej lvlowych od was jest podobna do tej jaką mieliście na Lancerze. Różnica polega tylko na tym, że tu macie rozbieżność między 70+, a 80+. Na Lancerze mieliście między +80, a +85, ale proporcja ta sama.

Tłumaczenie się casualowym graniem jest brednią w przypadku VH, bo jest tam dużo większa napinka i konkurencja niż tutaj (gdzie ludzie po prostu doganiają tych co już od jakiegoś czasu mają 85 lvl). Zresztą sam piszesz, że macie bardzo dobry online, więc u was ten argument byłby podwójnie nietrafiony.

Czy będąc w tym useless LR źle się bawiliśmy? Myślę, że nie gorzej od was, bo PvP mieliśmy na każdym kroku gdzie tylko chcieliśmy. Teraz jest jeszcze zabawniej, bo jak pójdziesz wieczorem do Hunters V, zobaczysz tam z 7-8 enemy party (aegis, revival i acc) i drugie tyle biegające gdzieś po DV/LoA. PvP masz co 5 min z każdym typem party (Mele, mage, archer) bo spot jest do przystosowany do każdego party.

Wiem też, że teraz w perspektywie merge clanów tych PvP będzie póki co mniej (jakieś konkretne plany polityczne będą ustalane po siege w przyszłym tygodniu), ale przynajmniej się wykorzysta event i dobije całemu party 82-83, bo u nas średnia lvli to 81-82.
Czy merge wypali? Się zobaczy. Po to jest ten okres próbny 2 tygodni, aby zdać sobie sprawę, czy można w 1 polskim klanie coś więcej niż tiat.

Co do Fame, to wiesz, póki tam było party Bob0, korveta to jeszcze jakoś ten klan wyglądał. (taka lepsza wersja justice), ale obecnie mam wrażenie, że to tylko mięso armatnie Acc, które za pomoc na siege dostaje rune lub goddard. Nie mówię, by to było źle, bo fajnie mieć zamek lepszy itd. ale w Factor klanie nie byliście na pewno ; )
Akurat PvP z Fame zawsze lubiłem, bo PvP były często na naszym poziomie (ich najlepsze pt expiło porównywalnie z nami, będąc zawsze jedynie kilka lvli do przodu przed moim) i poza Bob0 większość wygrywaliśmy lajtowo dosyć. Z waszym nie było w końcu okazji zrobić jakiegoś duela, a szkoda, bo mieliście fajne lvle i zawsze chciałem for fun zawalczyć z jakimś przyzwoitym lvlowo nuker party polskim : >

Pytanie zasadnicze, czy merge przyniesie jakąś korzyść. Jeżeli tak, to nowi gracze będą mieli wybór, czy chcą spróbować w takim klanie (chociaż jeżeli wszystko wypali, to trzeba będzie zrobić jakąś sensowną rekrutację, a nie brać z łapanki), gdzie jednak gra te 8-9 constów polskich, czy na VH, gdzie są z tego co rozumiem 2 polskie consty w ruskim klanie i 2 w polskim klanie, o ile wszystkie mają pełne kadry bez braków.

Szansa, że na VH pojawi się kolejne constans (nawet to lov lvlowe) jest taka sama, jak to, że będzie takowe na Lancerze. Kwestia, gdzie prędzej znajdzie się osoba z jajami, by takie pt stworzyć i gdzie będzie widziała dla tego party większe profity i przyjemność z gry.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #41 dnia: Styczeń 05, 2011, 09:37:52 am »
Ja i tak uwazam ze Lancer > VH i nie ma nawet o czym gadac.
Casualowa gra to moze byc tylko na lancerze.
Na VH to tylko wyscig szczorof, czyt. "i tak was ruskie wyprzedza z lvlami i zofnia cale VH"... Confirmed by lancer

« Odpowiedź #42 dnia: Styczeń 05, 2011, 10:15:20 am »
Tytus o co tyle nienawiści co? Bo zawsze wierni odeszlismy z klanu ktory nigdy nic nie osiagnie? (oczywiscie do samych memberow nic nie mam, chodzi o stosunek do gry calego klanu). Ja osobiscie nie wrócę juz do polskiego klanu, chyba ze sytuacja bedzie tego wymagala. Fame to lolklan, mieso armatnie etc etc... w takim razie czym teraz jest oc i lr? karaluchami? Akurat siedzialem na vc OC i farmilem z kilkoma oc kamyczki (ale -_-' zdrajcy nie? wspolpracuja z enemy, moze jakies kamieniowanie albo szubieniaca?) gdy ktos wszedl na kanal i pytal sie czy nie ma chetnych na party zeby sie POBAWIC pod zamkiem. W tym czasie Fame, lol klan, mieso armatnie pomagalo assasinom zdobywac zamek, w liczbie o ktorym oc i lr razem wzieci moga sobie pomazyc.

Grac bede tam gdzie mi sie podoba i -_-' komu do tego, myslicie ze jakies smieszne posty zmienia to, czy to poprostu taka kuracja zwiekszajaca epenisa?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2011, 10:18:35 am wysłana przez Quentim »

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

• Pochwał: 10

• It's gonna be Legen - wait for it - dary!
    • Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #43 dnia: Styczeń 05, 2011, 10:42:39 am »
ale macie napinke QQ :P

Prawda jest taka, ze nie wazne gdzie sie gra...w tej grze chodzi o to, zeby grac DLUGO..

Mozesz grac na kazdym ruskich serverze ale co Ci to da skoro bedziesz miec max ten 70-80lvl ?

Posłużę sie przykladem juz przedstawionym przez Alariona..

Terror team gral od poczatku chyba w acc..byli wytrwali, napewno mieli rozne problemy..ale byli jednym z lepszych party na serverze..
Ten sam przyklad Dywany...Grali sobie od poczatku w takim LR..mieli wojny z polowa servera..ale nikt nie plakal, brneli do przodu i teraz oni sa jednym z topowych pt na serverze..

Nie wiem..mnie osobiscie nie bawi pvp na lowlvlach, expienie po raz kolejny postaci 1-80, skladanie sprzetu kazdemu na kolejne grade'y etc.. Bawi mnie to, ze dobijam lvl 81+, coraz lepiej wygladaja walki z lepszymi pt, nawet 83-85 jestesmy w stanie cos wiecej powalczyc..

Gracie sobie gdzie chcecie, tylko zeby do czegokolwiek dojsc (jak to brzmi w odniesieniu do gry lol :P) trzeba grac naprawde dlugo, sumiennie i nie poddawac sie gdy nadejda problemy :P

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

« Odpowiedź #44 dnia: Styczeń 05, 2011, 11:42:36 am »
Chciałem zasięgnąć informacji odnośnie polityki na Ru offie. Chętnie poczytam wypowiedzi osób ze wszystkich serwerów.

Otóż, długo gram w L2, zawsze na privach (ok. 5 lat na 3 privach, zawsze low rate itd.)

Gralem na abyssie x 5 swego czasu. Community było ruskie w większości ale sporo było klanów const i graczy ogólnie różnych nacji. Z czasem online zaczął spadać i nie-ruskie community się kurczyło. Na samym końcu zostały może 2-3 klany nie-ruskie.

Mnie kręci w L2 nie rozwój postaci, nie okazjonalne pvp, lecz polityka, taktyka, rozwój klanu itd. Itp. Otóż na abyssie, w tym community możliwości, że tak powiem, dyplomatyczne i ogólnie polityka serwera były okrojone niemal do zera. To znaczy – 90% rusków i możesz rekrutować/robić ally/planować siege itd. z resztą 10% community. Czyli fail. Odszedłem z abyssa.

Zawitałem na inny low rate server, solidny (o ile ktoś kot gra na ru offie w ogóle takim przydomkiem określi priv). Na moje kryteria jednak solidny. Community miedzynarodowe i tu jest/było po prostu zajebiście. Po wielu miesiącach świetnej zabawy, mogę powiedzieć, że udało się wybić na top, zarówno klan jak i ally. Walka nadal trwa, ale już tak nie bawi. Raczej nikt nam już nie zagrozi.

No i pojawiła się potrzeba nowego wyzwania. Tam, gdzie gram po prostu się nudzę. Nie myślcie, że nagle oto pojawił się lolek który planuje zownować server, wiem co to znaczy walka z ruskimi:P. Zastanawiam się po prostu czy z community na ru offach nie będzie tak samo jak z abyssem. Czy jest sens w ogóle zaczynać. Mówiąc zaczynać mam na myśli swój klan, żadne dołączanie od innych. Współpraca w przyszłości owszem. Mówiąc krótko, czy ropoczynanie nowego klanu ma sens czy też będę musiał rekrutować z 5 Polaków na krzyż raz na miesiąc.

Dzieki za info, tylko obczajam Ru offa, na razie nawet nie śmiem myśleć o przenosinach ale ciekaw jestem sytuacji na Ru offie;)

« Odpowiedź #45 dnia: Styczeń 05, 2011, 12:22:46 pm »
Optymista 5 Polaków na m-c.....

« Odpowiedź #46 dnia: Styczeń 05, 2011, 12:34:37 pm »
OK, to już wszystko wiem :D

« Odpowiedź #47 dnia: Styczeń 05, 2011, 12:36:40 pm »
Ja nie pisalem ze fame to lole tylko ze wy jestescie lole hehe :)

• Pochwał: 10

• It's gonna be Legen - wait for it - dary!
    • Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #48 dnia: Styczeń 05, 2011, 12:42:08 pm »
Sytuacja wyglada tak, ze community na Lancerze sie juz raczej nie powieksza..mozna powiedziec, ze sie nawet zmniejsza :(

Czesc osob quitnela bo granie na x1 (z PA x2) okazalo sie dla nich zbyt uciązliwe, czesc teraz poszła na Van Holltera z nadzieją, ze bedzie im sie lepiej gralo niz na Lancerze i w sumie teraz jak ludzi ida na ruoffa to raczej wlasnie na VH skuszeni tym, ze to najnowszy serwer wiec TEORETYCZNIE najwieksze szansa na wybicie sie :P (co jest imo baardzo blednym mysleniem :P typowo privowe :P)

Na Lancerze zostalo moze ok 10 const. 1 w acc, 1 w swordsach (o tych wiem na 100% :P), 1 zostalo w LR :P reszta natomiast laczy sie w OC i próbuje zrobic cokolwiek jako polski klan :P
Jakies tam consty probowaly sie tworzyc ale to sa niskie lvle albo nic z tego nie wyszlo :P

Na VH z tego co wiem to sa 2 consty w ru clanach i jeden PL klan..ale ile tam osob to nie wiem..

To gdzie chcesz grac zalezy od Ciebie/Was...
Ja polecam Lancera, bo jest to juz dobrze rozwiniety serwer, nadal gra tutaj mnostwo ludzi na kazdym przedziale lvlowym, sprzet jest tani, od H5 expi sie masakrycznie szybko (do 11 jeszcze jest event, wiec expi sie jeszcze szybciej...mozna by to porownac do jakiegos servera x5 chyba :P) i zawsze mozna poprosic ludzi o pomoc (oni wyfarmieni wiec zawsze z jakims sprzetem d-a moze i S pomogą).

Tak to mniej wiecej sie przedstawia :D
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

• Me haz no lajf
« Odpowiedź #49 dnia: Styczeń 05, 2011, 12:52:22 pm »
Czesc osob quitnela bo granie na x1 (z PA x2) okazalo sie dla nich zbyt uciązliwe,

Ja sobie wypraszam, ja quitując i robiąc cash-out nie miałem żadnych problemów z rate'ami!
---
ShiningWill - Me haz shield!